Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
cobra64
csendes tag
válasz
creed33
üzenetére
YT center-t egy ideje már nem fejlesztik, érdemes váltani youtube plusra , hasonló hozzá. Én már tavaly megléptem ezt, miután nálam sem működőtt és keresnem kellett valami alternatívát.
-
cobra64
csendes tag
válasz
de-nem-baj
üzenetére
Próbáld meg a következőt nyisd meg a geditet másold be a köv.:
user_pref("browser.showQuitWarning", false);
majd ments el user.js néven a profile mapában, ha netán létezik, akkor nyisd meg és egy külön sorban illeszt be.
Én ide szoktam írni minden saját módosításomat, majd elmentem, hogy ne kelljen állandóan az about:config-ban turkálnom, elvileg felülírja az alapértelmezett beállításokat. -
cobra64
csendes tag
Most hétvégén feldobtam portable verzióként a legújab 4.0-ás betát. Régebben próbálkoztam a korai betákkal (4-6) is, de ott legtöbbször el is felejthettem a kiegészítőim többségét, illetve a meglévő beállításaimat is
. Szerencsére ez az új verzió alatt végre rendesen működik minden ahogyan kell. -
cobra64
csendes tag
Nekem 47 kiegészítő van fent, ebből csal 37-et használok, a többit csak akkor amikor tényleg szükségem van rá.
Komolyabb problémám eddig egyáltalán nem volt vele, vagy ha mégis azt meg tudtam oldani.
Egyébként portable verziót használok és van legalább egy hetes bizt. mentésem mindig róla, ígyl ha gáz lenne vele akkor mindig vissza tudom állítani egy korábbi állapotba.
Korábban még 3.7a1-es verziót használtam, de miutám frisult a a2-es verzióra, ami egyáltalán nem jött be. Elsősorban a flash videok szoktak kifagyni benne, így használhatlaná tette a firefoxot. Majd fejlesztenek rajta legalább 1-2 hónapot, akkor teszek ismét egy próbát vele, de addig is használom a 3.6-ost, ami meglepően tökéletesen fut a gépemen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Szerencsére ez az új verzió alatt végre rendesen működik minden ahogyan kell.
KAMI911