Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finwe
őstag
válasz neduddki #5493 üzenetére
Azt a sort is eltüntettem de alt+e -vel megnyitja az eszközök menüt, onnantól vissza lehet állítani.
Az általad említett jelenséggel én nem találkoztam, most nézem de nem látok ilyen beállítást. De pl öcsémnek a görgő lenyomásra azt csinálja amit leírtál nálam meg bezárja azt a tab-ot. (ctrl+t úgy működik mint eddig, üres tab-ot nyit, nálam)
Finwe
-{PoH}- Patriots of Hungary
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #5493 üzenetére
HI!
untan de nagyon, mert mar egyre jobban behujut, szoval letitottam a skype kterjesztest es lass csodfat megjavilt, jelenzem hogy skype mar szaz eve fenn van, de csak az utobbi idoben kergult meg:- (
szoval: solved
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #7052 üzenetére
HI!
a k9vgm-v 4050e-s procival tokeletes, ellenben 5050e-val gyonyoruen fagyasztja a gepet:- (
kisit korbe kell meg ezt jarniudv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
WonderCSabo
félisten
válasz neduddki #9855 üzenetére
Ez már mindjárt jobban hangzik.
csako: Próbáld már ki 3.6 RC1-el! A 3.5 eredményed nagyon jó lett, kíváncsi vagyok milyen 3.6-al. 3.7-en nem kell csodálkozni, hiszen csak alfa.
Volken: Igen, ez mindent lement. Win7 alatt ezt: X:\Users\fel.név\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\valami.default
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest