Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-16 16:30:14

LOGOUT.hu

Mozilla Firefox

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56843) Cs1csó válasza xabolcs (#56842) üzenetére


Cs1csó
félisten

Értem azért van ez a topik is hogy bedobod azt a kieget aminek te nem találtál alternatívát és remélhetőleg valaki tud ajánlani másikat. Amúgy azt továbbra is tartom ha egy kiegészítő fejlesztője nem tudja/akarja megcsinálni a legfrissebb HIVATALOS build-hez a kiegészítőjét akkor azt a kiegészítőt kukázni kell. Ebben az esetben, hogy gondoltad? Ha soha többé nem fejleszti azt a kiegészítőt akkor 5 év múlva már egy 5 éves böngésző build-et fogsz használni?

Anno a windows 7-nél megkedveltem az asztali minialkalmazásokat - widget-eket - majd a windows 8-nál kukázták biztonsági okok miatt a windows 10-ben sem volt Végül találtam a Rainmeter nevű kiegészítőt ami kiderült sokkal jobb mint a widget megoldások és azót azt használom.

Jelenleg az Ublock Origin a kedvenc kiegészítőm egy multifunkciós csoda: reklámokat, kártékony oldalakat blokkol, scripteket is tud blokkolni egyszerű és nagyszerű DE ha a fejlesztője valamilyen oknál fogva többet nem fejlesztené akkor tetszik vagy sem előbb utóbb váltanék róla ennyi.

Imádtam az utorrentet de ahogy elkezdték teledobálni reklámokkal ami egy része még a haladó beállítások true- false megoldással sem volt kikapcsolható meg jöttek a riogatások hogy bányászik meg bloatware-t telepít stb. könnyes búcsút vettem és váltottam Qbittorrentre most semmi pénzért nem mennék már vissza.

Vagy vegyük a KMPlayer-t amit a fejlesztője eladott jó pénzért és egy reklámoktól hemzsegő fertő lett arról is sokan váltottak VLC media player-re azóta a a KMPlayer EREDETI fejlesztője belevágott egy új projektbe - most már gondolom a KMPlayer eladásából befolyt pénzből jól eléldegél - és megcsinálta a POTPlayer-t tehát aki KMPlayer függő volt az válthat erre.

Ugyanez történt a WINAMP-al is csak ott kicsit macerásabb a fő fejlesztő a számára nem tetsző irány miatt kiszállt és létrehozta a FOOBAR2000 akinek volt esze az át is ment a Winamp-ról ami végül kukázva is lett.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.