Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
XP alatt, GT240 vga-val még sosem láttam ilyen betűszétesést, egyik Firefox-szal sem, bekapcsolt hardveres gyorsítással

-
Gizmo94
veterán
válasz
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.

Közben sajnos kipróbáltam a Firefox alaphelyzetbe állítását, ami leszedett minden add-ont, kiegészítőt, ezáltal ugyan a szövegszétesést megjavította, cserébe viszont csinosan buktam vagy 300 könyvjelzőt, és az összes mentett jelszavamat, ami nem volt kevés. Örök hálám ennek a szarnak. Bár amikor közölte, hogy megpróbálja visszaállítani, ebből tudhattam volna, hogy ez eleve sikertelen lesz.. :/ Így is történt.. Természetesen a Windows 7 rendszervisszaállítás sem hozott vissza semmit, így ezt jól elintéztem... Szerencsére az asztali gépemen megvan minden, aktuális módon, így majd felülírom azzal és meglesz újra.. Utána majd tolom neki ezt a HW gyorsítás kikapcsolást, köszönöm még egyszer a segítséget mindenkinek.

DS39:Bakker, tényleg.
Na, akkor visszapakolászom a dolgokat.. -
DS39
nagyúr
válasz
üzenetére
pontosan, ki kell kapcsolni a hardveres gyorsítást, akkor semmi ilyen nem lesz, egyik update után sem.
amúgy sincs sok haszna hw gyorsításnak a Firefox esetén, a CPU-t nem kíméli jobban, a GPU-t használja inkább de abból is igen finnyás fajta, a legtöbbnél vagy fagyást okoz vagy ilyen renderelési hibákat. -
Gizmo94
veterán
Sziasztok,
Egy ideje a gépemen a Firefox alatt minden webes szöveg így jelenik meg. Ha görgetek, egyes sorok megjavulnak, mások szétesnek, de éktelen szenvedés és idegesítő. Másik böngésző alatt nem jelentkezik a hiba, de nem szívesen mondanék le a róka használatáról. Sejtelmem sincs mi okozhatja a hibát és hogyan javíthatnám ki. Minden segítségért thx, mert már idegbajt kapok..

-
netpeti98
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A Nightly folyamatosan változik, az is lehet, hogy pár óra múlva frissül és megoldódik a probléma. Ha stabilabb teszt verziót akarsz, akkor inkább az Aurórát ajánlom.
-
FoxiestFox
félisten
Pár napja megszűntek működni az RSS feedjeim.
Frissíti őket, de nem kattinthatók a címek egyikben sem.
Mi okozza a dolgot?
Nightlym van. -
mikk2000
őstag
Helló!
Tán már harmadjára csinálja az FF, úgyhogy mondom ez már kellemetlen.
Van a felső sáv, ahol található a weboldal cím és ahol bele is lehet írni, meg az ikonok (vissza/előre/letöltések stb). Na most ezek az ikonok már vagy harmadjára tűnnek el, és hát nem kellemes mindig újra odarakni őket, csak a noscriptnek van 3 ikonja amit használok és még van egy pár. Tapasztalt ilyet más is? Valamelyik új FF verzió óta lehet, mert ilyen gondom régebben nem volt.
-
ceia
őstag
Ha megnézem jobbklikkes menüből copy image location-nel, az elsőnél odaírta a végéhez, hogy .thumb a másodikhoz meg nem.
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-04/18/121044_uarnhj0hwdbuofih_ceia-comodo-policy.thumb.png
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-04/19/121044_gxxqor9o0wwjnlho_ceia-comodo-policy-fox.png
Csak azt nem értem, hogy ha mindent ugyanúgy csináltam, miért..? Magától dönt a kép mérete alapján?
Ez oké, ha kifér a kép ide, nem kell hogy link legyen. De ez láthatólag nem fért ki, mert össze van nyomva, csúnya a kép. -
ceia
őstag
válasz
Matthewus
üzenetére
Köszönöm! Értem, hogy a Use a Predefined Policy-t kell választani, és ott választható a WEB. De így, ahogy most van, nem jó? Mert a rókát úgyis le akarom cserélni.

Nem értem, a PH az előző képet a beillesztés gombbal linkként tette be, a mostanit ugyanúgy csináltam, de ezt már nem..

-
Nem érzem ezt a firefoxot múltkor még panaszkodtam hogy 1gb is eszik a memóriából most meg nyitva van vagy 19 lap és csak 780 megát eszik

-
ceia
őstag
Nekem mostanában néha ezt próbálja meg a tűzróka. (27.01) Nem szoktam engedni. Az automatikus frissítés letiltva, akkor mi lehet?

-
Kékes525
félisten
válasz
TigerCat
üzenetére
Az biztosan segítene, de az túl drasztikus.
@RaPiDsHaRe: Ilyenek megelőzősére érdemes a FEBE -et használni. Az elmenti a teljes profilet. Én minden nap elmentettem vele és ha valamilyen probléma adódik amivel nem tudok mit kezdeni, akkor az utolsó jó működőre visszacserélem és minden OK.
-
válasz
RaPiDsHaRe
üzenetére
Állítsd alaphelyzetbe a Firefoxot. Az sem segít?
-
Kékes525
félisten
válasz
RaPiDsHaRe
üzenetére
Nekem a Hitman Pro leszedte, a maradékot is leszedi. 30 napig ingyenes teljes tudással. Ha még az ask.com az alapértelmezett kereső, akkor a keresősor elején a kereső ikonra bal egérgomb klikk és kiválaszthatod az alapértelmezett keresőt. Ha ez sem használ akkor Add to Search Bar -ral bármilyen keresőt felvehetsz egy oldalról, vagy Search hozzáadhatsz egy keresőt.
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Hello!
Az ask.com módosította a Firefox alapértelmezett keresőt. vissza állítottam ez alapján. Újraindítás után, ugyan úgy az ask.com lesz az alapértelmezett kereső, és a gyors kereső is.
Mit kellene még állítanom? -
Kékes525
félisten
Bocs, lejárt a szerkesztési időm. Töröltem a cookiekat, a cache-t és a továbbfejlesztett helyek adatbázisát. Változatlanul rosszul jeleníti meg az oldalt, a mezők elvannak tolva.
Hoppá, elfelejtettem, hogy a Windows DPI 150%-ra van állítva. Ez szokott ilyet csinálni.

Mérges vagyok a Microsoftra, mert még mindig nem tudja kezelni még a saját programjain belül sem rendesen a nagyobb DPI-t.
Ha 100%-ra állítom akkor nagyon sok programban mikró betűk vannak (24'' képernyőn)
Ha nagyobbra, akkor a fentihez hasonló problémák léphetnek fel. -
Kékes525
félisten
Ezt az oldalt a Firefox 28-as letiltott kiegészítőkkel sem tudja normálisan megjeleníteni, nem tudom beírni az azonosítót, a megfelelő mezőbe. [link]
Mi lehet a gond?
Az Opera 20-as viszont igen.
-
medium84
aktív tag
Belehet azt állítani, hogy a Firefox a wifit, az Explorer meg a lant?
-
Kékes525
félisten
Ez nem teljesen az, de cookie-ra jó.
-
Chili7
őstag
Hello!
Nem tudja senki, hogy miért kell minden firefox indítás után újra engedélyeznem a tab mx plus bővítményt?
-
VásRló
tag
Hi
A Firefox egyszer csak gondolt egyet, és furán indult... vmi ablakot dobott fel, hogy helytelenül lett leállítva, meg ilyesmi, de nem tudom pontosan, mi volt. A lényeg, hogy törölt minden kiegészítőt. Beleértve a Scrapbookot amin volt egy csomó mentett weboldal, és aztán újra felraktam a Scrapbookot, de nem hoz be semmi mentést. Azt is törölte.. Lehet valamit tenni?
-
Matthewus
őstag
Üdv! Rosszul működő kiegészítők vannak csak erre a célra, ezeket nem ajánlom. Az előzményeket a Firefox is tudja automatikusan törölni, Ctrl+Shift+Del és ott be tudod állítani. Ha 1-2 oldalról van szó, akkor azokat nyisd meg privát ablakban vagy ezt a kiegészítőt telepítve, egy privát lapfülön.
-
Zirowe
nagyúr
Köszönöm mind kettőtöknek, működik rendesen.

A másik kérdésem, hogy hogyan tudnám átvinni az otthoni pc-m profilját a portable-be?
Próbáltam a sync opciót, de a portable a pc kódjára azt írja, hogy hibás. -
huan
őstag
-
-
Chili7
őstag
Sziasztok!
Egy ideje a tab mix plus minden egyes indításnál le van tiltva, hiába engedélyezem újra és újra. Már frissítettem mindent. Mitől lehet ez?
köszi: CHL
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, tudnátok vmi jó és friss portable ff verziót ajánlani?
Esetleg olyan kéne, ha egyáltalán létezik, amibe már a legfrissebb flash is inkorporálva van.Erősen lekorlátozott céges gép win 7-el (8gb ram mellett kapott egy szép 32bites rendszert
), alapértelmezett az internet explorer, letöltöttem mellé az új ff-et, de a rendszergazda jelszó hiányában erősen lekorlátozott, nem engedi frissíteni a flasht és állandóan károg emiatt+nem menti a jelszavakat.Ezért most szeretnék egy portable csomagot összeállítani magamnak pár fontosabb programmal.
-
DS39
nagyúr
btw miért nézegeti ezt a bővítmény ellenőrzőt mindenki? a Mozilla csak és kizárólag a verziószámot ellenőrzi, és ez alapján nevezi sebezhetőnek a bővítményeket, tényleges ellenőrzés úgysincs mögötte. pl. a Flash-ből is három verzió van amit az Adobe hónapról hónapra támogat biztonsági frissítésekkel, a Mozilla szerint csak a legnagyobb verziószámú az ami nem sebezhető. persze..

-
válasz
Winnie The P
üzenetére
-
Johnny Cage
addikt
meg lehet oldani valahogy h simább legyen az auto scroll? most próbáltam chrome-al és óriási a különbség.. annyival simább, folyékonyabb a firefox akadozó darabosságához képest, mint ha egy őskori meg egy újkori böngészőt hasonlítottam volna össze..
-
huan
őstag
Sziasztok!
Van olyan kiegészítő,ami automatikusan törli az előzményeket,esetleg amiben be lehet állítani bizonyos oldalakat,hogy csak azokat,illetve csak azokat ne törölje kilépéskor? -
D.Orion
veterán
Üdv!
Kérdésem lenne
Elolvastam az összefoglalót és a keresőt is használtam, a megoldás biztos ott van, de ezek szerint béna vagyok.
Na szóval, hogyan tudom kimenteni az elmentett oldalakat(könyvjelzők) a firefox-ból, úgy, hogy újratelepítés után vissza tudjam őket importálni. Mondjuk nekem az is elég ha a linkeket kiforgatja egy txt-be.
-
DS39
nagyúr
válasz
r-chee
üzenetére
a legó elem FF24 óta megvan, az nem hiba. nálam megy a behúzásos könyvjelzőzés (FF 24 ESR), de próbáld meg a csillagra kattintva elmenteni. ha nem oldódik meg a hiba, akkor elsőnek kiegészítők tiltása, ha úgy sem jó, Firefox alaphelyzetbe állítása. (címsor, about:support)
-
r-chee
őstag
Üdv az Uraknak!
Lenne egy kis megoldandó problémám. 28.0-ás Firefoxit használok, és pár napja az origo.hu oldalon megjelenő írásokat nem tudom elmenteni a könyvjelzők közé. Hiába húzom le bal oldalra a könyvjelzők közé, nem történik semmi.
Fogalmam sincs, hogy köze van-e hozzá, de van a címsorban egy Lego-építőelem szerű ikon a weboldal címe előtt, nem tudom, eddig ott volt-e. Rákattintva azt írja ki, engedélyezem-e a pluginok futtatását az origo.hu-n >> Adobe Flash és Silverlight (ezek amúgy naprakészek), de hiába nyomok allow and remember-t s OK-t, ugyanúgy ott marad.Böngető újratelepítése után is fennáll a probléma.
Valami ötlet?

Előre is köszönöm.
-
Penty
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a jobb alsó sarokban, ahol a kiterjesztések ikonjai vannak az ikonok sorrendje nem marad meg abban a sorrendben, amit beállítottam, mikor újraindítom a programot?
Mikor nyomok egy jobb gombot és kiválasztom a "Testreszabás"-t, akkor abba a sorrendbe ugranak, amit beállítottam, de egy következő (újra)indulásnál ismét más sorrendben vannak.Így néz ki induláskor:

Így pedig akkor, amikor rákattintok a "Testreszabás"-ra.

-
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Érdekesen állnak hozzá, lehet módosítani, de nem dokumentáljuk.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Az a leiras mar elegge elavult, nincs rendszeresen frisitve. Ezt a kulcsot es jelenteset regebben en is hasznaltam modositva, ez ezeket kimentem egy szovegfajlba ezert is tudtam most ajanlani.
En nem tudok frissebbet ajanlani ettol a linktol, sajnos marad a keresgeles manualisan hogy mi mit is jelent. -
-
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ezt raktam el könyvjelzőbe About:config entries, de pl ez a kulcs nincs benne. Van valami ennél hivatalosabb ahol tényleg mindegyik fel van sorolva, vagy találjuk ki alapon megy náluk?
-
Rimuru
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszönöm mindenkinek, már keresetem korábban configban úgy tűnik nem voltam elég figyelmes.

-
Steelmanus
addikt
válasz
Rimuru
üzenetére
Hogy lehet azt megcsinálni hogy ha új fület nyitok (mondjuk egy linkre kattintva) az ne az aktuális mögött hanem a legutolsó fül után nyíljon meg (háromnegyed év alatt nem sikerült megszokni ezt a hülyeséget működést).
Csupan ehhez a modositashoz nem muszaj kiegeszitot telepiteni, ezt allitsd at.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent false -
fradi81
veterán
válasz
Rimuru
üzenetére
tab mix plus nálam az új fül a legszélén nyílik meg.
-
Rimuru
veterán
Korábban nem kaptam választ, hátha, plusz bővíteném. Hogy lehet azt megcsinálni hogy ha új fület nyitok (mondjuk egy linkre kattintva) az ne az aktuális mögött hanem a legutolsó fül után nyíljon meg (háromnegyed év alatt nem sikerült megszokni ezt a
hülyeségetműködést). -
Jenne
őstag
Köszi a választ. Ha az XP-t csökkentett módban indítom (hálózattal), akkor az ilyenkor szokásos kicsivel minden lassúbbhoz képest a FF gond nélkül indul. Azt kellene kiderítenem, hogy melyik az a folyamat ami lefogja az XP-t annyira, hogy alig akar elindulni a FF. Ha már egyszer végre betöltött a FF és utána bármikor kilépek belőle (piros x) meg vissza, utána már minden esetben rendesen indul a gép kikapcsolásáig. ESS van fent, ez sem indul csökkentett módban de nem hinném, hogy ő lenne a bűnös.
-
DS39
nagyúr
én értem, de gyárilag nem lehet ezt megoldani. az hogy ad pár új funkciót hozzá, max nem használod.
ha te sem tudod mivel tuningoltad át ilyenre, akkor passz. de az biztos hogy az is vmit hozzáadott a böngészőhöz és az eltávolítása után nem törölte, mert about:config kulccsal ez nem megoldható sajnos. -
Vudu3
csendes tag
Köszi, de nem akarok semmi más plusz funkciót nyújtó kiegészítőt felrakni csak azt szeretném hogy a Nézet/Oldalsáv/Könyvjelzők (Ctrl+B) választása esetén a jobb oldalon jelenjenek meg a könyvjelzők.
Valamelyik rendszertuning programmal régebben ezt egy nájkival meg tudtam tenni és a program eltávolítása után is úgy maradt. Nem tudom mit és hol kapcsolt át a Firefoxban és sajnos a programra sem emlékszem.
Az about:config -ban nem találtam meg a változtatást. -
Vudu3
csendes tag
Szevasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy a könyvjelzők oldalsáv ne az alapértelmezett bal oldalon, hanem a jobb oldalon ugorjon elő?
-
DS39
nagyúr
az első indulás mindig lassabb, meg még a Win is tölthet a háttérben dolgokat ezek a folyamatokat nyugodtan állítsd le, pipáld be hogy ne kérdezze többet. egyébként az XP-t dobnod kéne, mert előbb utóbb zombi géped lesz. ha nincs lehetőséged legális újabb verzióra, akkor valamelyik Linux-ot próbáld ki, gyorsabb lesz a rendszered, és a vírusok miatt sem kell parázni. (ha van jó VGA a gépben Ubuntu, ha nincs Debian, vagy Linux Mint)
-
Jenne
őstag
Sziasztok.
Tegnap óta van egy kis gondom a FF-al. Nagyon lassan tölt be, többnyire 4-5 perc i kell neki. De mindig csak a számítógép (Win XP) bekapcsolását követő első indításakor! És csak tegnap délelőtt kezdte ezt, előtte semmi ilyen problémám nem volt vele. Ma aztán már ezt a két figyelmeztető ablakot dobta fel. Annyira lefogja ilyenkor a gépet, hogy szinte a fagyás közeli a helyzet mindig.
Valami ötlet, hogy újra rendesen induljon a FF?
Köszönöm előre is a segítséget. -
laszlohu
addikt
Köszi a visszajelzést.
-
laszlohu
addikt
-
tudnátok olyan kódot mutatni, ami becsukja a firefox tab-ját, és ha az volt az utolsó, a böngészőt is?
letöltés automatizáláshoz kellene.
kösz előre is -
Troy.
addikt
Hello!
Cinemacity oldalon nem tudok lefoglalni jegyet. Hiába kattintok a foglalásra, nem történik semmi. Ha csökkentett módban indítom el a firefoxot, akkor működik. Próbáltam egyesével letiltani mindent, úgy sem működik. Valakinek esetleg van ötlete? (Csatolok két fotót, érdekes módon mikor nem működik, akkor az ablak másképp jelenik meg.)
[link]
[link]üdv
-
DS39
nagyúr
a Te megoldásod nyert, netpeti98 által linkelt kieg már nem működik a jelenlegi Fox-okkal (20+ verzióknál ahogy a kommentekben is írják, telepíthető, de a menübe nem teszi be a dolgokat) így marad a manuális. teljes mértékben erre hagyatkoznak az oldalak simán elhitte hogy én is 8.1-ről és 29-esről vagyok pl a html5test.com. ill. 28-ast használva, beállítottam hogy 24.4-ről vagyok és egyből jött az üzi hogy frissítse a böngészőt

érdekesség hogy a tényleges új Fox-szal sincs meg az outlook.com-on az animálás a mappák között lépkedve, Chrome-on viszont megy. az ESR-ben egészen két nappal ezelőttig ez pl simán ment a megújítás előtti oldalukon. na nem mintha hiányozna, de azért látszik hogy MS-éknél mennyire törődnek a konkurens böngészőkkel.
-
kispx
addikt
Useragenttel tud azonosítani, hogy milyen böngészőt használsz.
FF alatt az general.useragent.override kucslot kell létrehozni, és oda kell beírni, hogy milyen "böngészőt használsz".
Nekem FF 29.0 Win 8.1 alatt a következő az user agent:
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ez meg hogy lehet? A 26.0 nem csinált ilyet. Hogy kell megnézni, hogy nekem milyen szabály szerint működik a Comodo tűzfal? Amit írtál megtaláltam, de még mások is vannak alatta.

Ha 100%-ra állítom akkor nagyon sok programban mikró betűk vannak (24'' képernyőn)