Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdk.112
aktív tag
Viszont a Maxthon tudomásom szerint IE motort használ (legalábbis régen így volt), úgyhogy én elvből nem használnám.
---
Jó, utánanéztem, régen IE-re épült, ma már Blinkre. Most már csak az tart távol tőle, hogy kínaiak fejlesztik (ki tudja, lehet, hogy a háttérben elküldi minden egyes textboxba beírt szövegemet Pekingbe).
-
DS39
nagyúr
válasz
tdk.112
üzenetére
egyébként kipróbáltam ezt a Maxthon-t (portable), hát kenterbe veri alap feature-ök tekintetében az összes nagy böngészőt (chrome, firefox, ie), elég intelligens cuccok vannak beépítve és bár a cloud része engem hidegen hagy, a chrome-ot biztos törlöm a gépről és felteszem "helyére" ezt.
u.i.: a készítője Windows Modern UI-s meetingeken reggelizett, ebédelt és vacsorázott, annyira MS design az egész, a Settings tiszta Outlook.com

-
tdk.112
aktív tag
válasz
Rickazoid
üzenetére
Én nem hallottam még olyan rémes akcentust, ahol a the szót "dö"-nek jeltették volna
Nem éltél még Magyarországon, vagy úgy a világban sehol. "Tö"-nek meg végképp senki nem ejti.
Max. US szlengben csinálnak "dö" hangokat.
Így igaz, főleg a feketék körében elterjedt, és köztük is inkább Chicago-ban, Detroitban, és általában az Upper-Midwesten.
Viszont a smooth sok dialektusban tényleg inkább smuːs
Sok dialektus = 0? Nézzél már utána. /smuːð/ a helyes kiejtés. "smuːs" nem létezik. Esetleg /smuːθ/ lehetne, de nem az.
-
Rickazoid
addikt
válasz
tdk.112
üzenetére
Én nem hallottam még olyan rémes akcentust, ahol a the szót "dö"-nek jeltették volna, inkább "tö" vagy "ti" az, ha valaki nem tudja a th-t kiejteni. Bár kezdeti gyakorlásnak a nyelv élét a felső metszőfogakhoz kell szorítani, miközben egy enyhén sziszegő hangot ejtünk és máris úton vagyunk a helyes kiejtés megtanulása felé. Nem olyan nehéz. Max. US szlengben csinálnak "dö" hangokat.
Amúgy van megoldás, nem kell magyarítani ott, ahol nincs magyar megfelelője a használt hangnak.
Viszont a smooth sok dialektusban tényleg inkább smuːs és nem smuːð formában van ejtve, azaz erős magyar akcentussal szmúsz. Bár tény, hogy a hivatalos kiejtéshez a szmúd áll közelebb. -
tdk.112
aktív tag
válasz
pethYeti
üzenetére
Ha már így fonetikusan átírod, akkor szmúd. Nem tudom, ki volt az az állat, aki elterjesztette magyar földön, hogy a smooth szót szmúsznak kell ejteni. (És nem az a gond, hogy a magyarban nincsen megfelelője a TH hangoknak, hanem az, hogy ha a the szót a magyarok általában "dö"-nek ejtik, a three-t pedig "szrí"-nek, akkor következetesen a smooth szót "szmúd"-nak kellene ejteni, mert ugyanaz a hang van a végén, mint a the elején.)
-
kispx
addikt
-
Rickazoid
addikt
-
Sziasztok!
Én is nagyon meg lennék elégedve az új, 29-es verzióval, ha nem ragadna be a memóriába kilépés után. Ilyen jellegű probléma évek óta nem volt.
Volna valami ötletetek, mi okozhatja ezt? Az én gépemben van a hiba, vagy másnál is előjön ez? -
huan
őstag
válasz
Integrator
üzenetére
-
Integrator
aktív tag
Sziasztok.
Az új 29-es verziószámnál hogyan tudom megcsinálni, hogy a tabok ne felül, hanem alul legyenek, mint régen?
Köszi
-
Kékes525
félisten
válasz
Rickazoid
üzenetére
Talán ezen találsz: 13 Firefox Add-Ons To Enhance Your Google+ Experience
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
Van olyan egyszerű és jól működő add-on, ami ikonként a Goolge+ értesítések számát jeleníti meg és habár nem szükségszerű, de lehetőleg egyből válaszolni is enged hasonlóan a Google oldalain található ikonhoz? Összességében alternatíva a Chrome kiegészítőjére.
-
Kékes525
félisten
válasz
_DiEGO_
üzenetére
Alapvetően igazad van, de viszont egy újabb a kiegészítő instabilizálhatja a rendszert, biztonsági kockázatot és sebesség csökkenést eredményezhet.
Jobb, ha egy fontos, sokak által használt lehetőség eleve benne van a rendszerben, mert többen használják és így hamarabb kiderülhet, ha valamilyen problémát okoz.
Szerintem ezeket a lehetőségeket visszafogják tenni.
-
tdk.112
aktív tag
Találtam egy fasza témát. Így néz ki.

-
Fandango
veterán
válasz
headhunter
üzenetére
Nalam nincs ilyen gond a Tab Mix Plus-al, amilyen szint beallitottam azt ugy is jeleniti meg a tabokon.
FF 29, TMP ua. az verzio mint neked. -
headhunter
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére

Visszament jobbra.
Tab Mix Plus-ban beállítottam a lapok (Fülek) színét, de nem úgy jelennek meg.
Beállított :
Aktuális lap : Kék
Olvasatlan : Piros
Olvasott : ZöldMostani állapot :
Aktuális lap : Kék
Olvasatlan : Szürke
Olvasott : Szürke-----------------------------------------------------------
Firefox 29
Téma : Noia4v200.20140405
Tab Mix Plus Version : 0.4.1.4pre.140414a1 -
kpal
nagyúr
Na most dobta fel a 30-as verziót frissítem is ...
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne,a lapfüleket meglehet úgy változtatni hogy ne ez a kretén ide-oda görgetős módszer legyen ha több lap van megnyitva,hanem inkább a lapfüleket nyomja össze? Tudom van a Tab mix kiegészítő de ott a többsoros módszer annyira nem jön be. Van erre valami más megoldás?
-
Vakegérke
félisten
Fogalmad sincs, mekkora örömöt okoztál. Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve.

Köszönöm szépen.

-
Vakegérke
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Vettem egy nagy levegőt, és felpakoltam a 24.5.0 ESR-t. Csak az a nyomorult fül ne lenne felül...
No mindegy, majd megszokom.
-
McLaca
őstag
válasz
_DiEGO_
üzenetére
Köszi, a jókívánságokat viszont kívánjuk!

Azonban azt tisztázzuk, hogy Te nem módosítottál túl sok mindent az eredeti megoldásból, sokaknak viszont az a baja, hogy a korábbi módosítási lehetőségek töredéke elérhető, és az új dizájn rosszabbul látható, mint a régi.
Vannak, akik szeretik, ha kész megoldásokat tolnak az arcukba, és az van, azt használják (ők általában apple felhasználók
- ne legyen belőle flame
), mások viszont szeretik kézben tartani a dolgokat és saját szájízük szerint módosítani azokat. Ez utóbbit lehetetlenítették el a fejlesztők, amellett, hogy a legjobban testre szabható verziónak aposztrofálják azt, ami nem az.Üdv!
-
DS39
nagyúr
-
tdk.112
aktív tag
-
arnyekxxx
veterán
A keresőmezőbe fel lehet venni keresőt azokon kívül amiket le lehet tölteni a ffox oldaláról? Mondjuk ha szeretnék egy feliratok.info-s keresőt beállítani, azt meg lehet oldani? Cimszavas keresés az url-sávban az megvan, de a keresőmezőbe be lehet valahogy szerkeszteni?
-
Gondolom akkor ez a csillag az lenne most a 29.0 bán anno a kereső sávban van,mert én sosem azzal mentettem el a dolgokat hanem le nyitottam a könyvjelző menüt és ott nyomtam meg a mentést és rögtön a fő helyre mentette a könyvjelzőt de az most nincs és ez így nem tetszik.
-
DS39
nagyúr
válasz
csferke
üzenetére
köszi. ezt én is tudom, de ez egy plusz macera, akkor már gyorsabb ctrl-d + enter, és már ott is van. a csillagnak pont az lenne a lényege, hogy egy klikk és tárolás. ami persze megtörténik, csak miért nem jegyzi meg mondjuk hogy utoljára hova mentettél és akkor oda menti, nem mindig a "nem rendezett"be. sajnos a mai fox-ból már teljesen kiveszett a logika, az ésszerű funkcionalitás, alapértelmezetten olyan fapados lesz mint a Chrome és 10 kiegészítővel lehet olyan rugalmassá, ésszerűvé varázsolni mint a régi korszakban alapból volt.
-
Kékes525
félisten
Heuréka: Tabs On Bottom
Működik!

-
Kékes525
félisten
válasz
headhunter
üzenetére
Ha feltetted a Classic Theme Restorer -t akkor a testreszabással már könnyen visszalehet tenni. Ez az addon vissza teszi alulra a státuszsort (Add on Bar-t)
De Hogyan lehet a baloldalról a jobb oldalra tenni az előre-vissza (back-forward) gombokat?
Együtt mozog a címsorral. 
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Van a foxhoz valami addon ami a youtube videókon megjelenő reklámokat blokkolja? Adblock plus megcsinálja?
-
headhunter
addikt
Install Firefox 29 > Reinstall Firefox 28.
Kiegészítősávon megjelenő kiegészítőket, hogyan lehet visszatenni az "eredeti" helyére?
(Jobb oldalról az összes átment a bal szélre.)
-
kacsahus
tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy hogyan tudok (ha tudok) kijelöléssel előzményt törölni úgy, mint a chrome-ban? Remélem értitek, mire gondolok
-
vlevi
nagyúr
válasz
tdk.112
üzenetére
van erintős eszkozom, droidos tablet. De itt egyáltalán nincsnek fülek. Ha lapot akarok váltani, akkor megnyílik egy nagy, a képernyő 1/5 részét efloglalo trulet, ahol tudok valasztani. Csak annyira emlekeztet az australis temara, hogy valahol vam benne 1-2 lekerekites
A modernui-s fejlesztest, azt olvastam azert hagytak abba, mert a statisztikakbol azt lattak, hogy vilagszerte parezer ember probalta hasznalni. Hogy ez mennyire fedi a valosagot, nem tudom.
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Van egy asztali gépem legújabb FF verzióval, sync beállítva. Tudom a címet és a jelszót is. Van egy TAB amin be akarom állítani a syncet de bejelentkezéskor nem fogadja el a címet és jelszót. Gondoltam jó kérek új jelszót, beírom a címet elkezdi nincs regelve ilyen. A gépen a fiók kezelésben megnéztem az a cím van használatban. Ilyenkor mi van?
Köszi
-
kispx
addikt
Since then, Mozilla added social partners Facebook, Cliqz, Mixi, MSN Now, and Weibo. Today, the company added two new providers: Delicious and Saavn.
Verzióként egy-egy szolgáltatóval bővült. De ezek a magyar emberek számára ismeretlenek.(#36531) DS39
Az FB dobta a támogatását. -
DS39
nagyúr
kiegészítőkről jut eszembe, a Szolgáltatások alá, milyen kiegészítők léteznek? az addon oldalon nem találok ilyen kategóriát
-
McLaca
őstag
Ezhülyebzmg...

https://twitter.com/firefox/status/461129752024469504
Azt mondja: "the most customizable"... Há' hogyne! Már ahhoz is kiegészítő kell, hogy a tabokat lejjebb rakja az ember. "Izomból" semmilyen épkézláb "customization" nem elérhető.
Erről a szóról egy SAP hibaüzenet jut eszembe: "Hiányzik a feedback funkcionalitás customizingje" - ezt így, egy üzenetablakban.

Slusszpoén: maga a Firefox is a classic theme restorert ajánlja. Esetleg lehetővé kellett volna tenni programból a dolgot...
Üdv!
-
tdk.112
aktív tag
a magasabb fülek pedig megmagyarázhatatlanok.
Meg lehet azért magyarázni, bár nem egyszerű: az Australis, ha jól emlékszem eleve érintőképernyőkre született, és hát egy vastagabb/szélesebb tabot egyszerűbb ujjal megnyomni. Persze tudom, a felhasználók 99,98%-a nem használ érintőkijelzős számítógépet.

-
DS39
nagyúr
válasz
Vakegérke
üzenetére
ha jót akarsz, ne bankolj rajta

egyébként az ESR a 24-esre épül, kinézetben nincs különbség, a fülek eltüntetését meg gondolom egy kiegészítőd vezérli.
btw, nekem a 29-es kinézete bejönne, a Chrome is sallangmentes, és jobb oldali menü is okés, egyedül a testre szabhatóságot (alapból, nem kiegészítőkkel) hiányolom, és ha a Firefox-ban is ez csorbult az új felület által az nem jó. a magasabb fülek pedig megmagyarázhatatlanok. (főleg ha már az említett Google terméket másoljuk..)
-
Vakegérke
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A kinézet az, amely megtart a 22-es verziónál. Fogalmam sincs már, hogy mit ügyködtem ez ügyben, de nincs(enek) fül(ek), szolidan egyszerű a látvány. Csak ennyi az, amit szeretnék megtartani.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Ilyen jellegű problémám lenne. Egyelőre nem találok választ rá.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
tdk.112
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hát nem tudom, a szépség relatív. Én mindig is ügyefogyottnak tartottam a kis narancssárga gombot, valahogy nem illett a kezelőfelületbe. Az új menü gomb viszont tetszik, meg végre az van benne, amit használok is. A régi menünek kb. 2 menüpontját használtam, az Options-t és az Add-ons-t, meg néha-néha az About Firefox-ot. Na meg a régi gomb majdnem annyit helyet elfoglalt, mint most a 3 pinned tabem.
Azt nekem sem sikerül megemészteni viszont, hogy miért ilyen vastag az egész. 10 pixelt tényleg simán le lehetne faragni az egészből.
-
-
Vakegérke
félisten
Olvasgatom a panaszokat, és egyre inkább örülök, hogy megmaradtam egy ősrégi kövületnél.
-
törölt tag
-
törölt tag
Erre csak annyit tudok mondani: két lépés hátra, három bele (a szarba). Valami olyan szinten oltári hányadék ez az új felület, hogy félelmetes. Mi a vérért kellett teljesen átforgatni mindent, és kb testreszabhatatlanná tenni?
Az a szerencsétlen menügomb pl mi a túrót keres a jobb oldalon?
-
tdk.112
aktív tag
válasz
Amazing789
üzenetére
És ez a levél most mit is bizonyít? Mert nem igazán érzem relevánsnak.

-
kispx
addikt
Ha az about:config-ban a browser.frames.enabled ki van kapcsolva akkor a menü nektek sem jön be?
-
arnyekxxx
veterán
Üdv! A FastestFoxba lehet valahogy egyéni keresőket beállítani?
-
Vakegérke
félisten
válasz
Amazing789
üzenetére
Remélhetőleg helyén kezelted megszólalásom, hiszen bár nem volt smiley a végén, egyértelműnek vélem, hogy nem letolás, inkább némi humor van benne.

Nem "erre járok", hanem a topic ütőerén tartom az ujjaim. Ha nem is tudok érdemben hozzászólni, jótékony hatással van tudásomra minden információ, amit a fórumtársak megosztanak velünk.
Sajnos a regisztrációs kérdésedre nem tudom a választ.

Ami pedig SP-t, és a hasonló anyanyelvi műveltségű embereket illeti, ha rajtam állna, soha nem kerültek volna ki az általános iskolából sikeres vizsgával. Ettől még lehettek volna sikeres sportolók, de hogy az ország szégyenére csúcsvezetők nem lehettek volna, az biztos.
-
Amazing789
tag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Egér koma én nem duzzogok hisz ott a
jel az írásom mellett.
remélem a helytelen írásért nem jár fórum kizárás
(Schmitt Pál is köztársasági elnök lehetett kamu diplomával meg rossz helyesírással)egyébként ha már erre jártál légyszi elmagyarázhatnád nekem miért nem tudok beregisztrálni az sg.hu ra
küldenek emailen egy kódot amivel semmit se tudok kezdeni -
zoli62
addikt
FF 29-ben a telepített kiegészítők ikonjainak nem kellene megjelennie hamburger amenü további szolgáltatások részében, illetve a visszaállított állapotsávon?. Avagy ez addontól függ? Classic Theme Restorert használok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD FX
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Hardcore café
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), mások viszont szeretik kézben tartani a dolgokat és saját szájízük szerint módosítani azokat. Ez utóbbit lehetetlenítették el a fejlesztők, amellett, hogy a legjobban testre szabható verziónak aposztrofálják azt, ami nem az.

Együtt mozog a címsorral. 

KAMI911