Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
válasz
Integra
üzenetére
nem fair a normálisakkal szemben, ha a hülyék miatt nem lehet nálunk bevezetni. Ráadásul, ha pl. 3-4 évvel ezelőtt rendszám kötelessé tették volna az 50-es motorokat is minimális többlet költség mellett, már előrébb lennénk ezen a fronton is. lassan kikopnának a rendszám nélküli vackok, 125/50 vasak. ha lehetne 125-öst vezetni, akkor már nem lenne annyi illegális 125-ös motor smkp papírokkal sem.
-
Djuree
félisten
válasz
Jodanovich
üzenetére
a srác aki velem vizsgázott A korlátlanra forgalomból, olyan hülye volt mint a nemtommi. azt mondja menjek én elől végig. mondom nem lehet mert majd felénél cserélnünk kell. azt mondja akkor esélytelen. mondom magamban, tudom
félúton cseréltünk, gyerek első piroson át, visszaküldtek előre, végig én mentem elől. végén mondta az oktató hogy hoztam a formám, tökéletes vezetés. hát mondom jóhogy, 10 éve vezetek már forgalomban
a gyerek meg azt hitte nem vették észre hogy átment a piroson
aztán a szemem előtt adta át a borítékot a biztosnak, kapta is az aláírást 
-
zsoltee10
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
én támogatom, habár aztán nekem édesmindegy.

természetesen a különbözeti vizsga mindenképpen kell. tennék bele egy rutinpályás meg egy városi vizsgát, mint az A1-ben, de ne kelljen annyi órát venni, és ne kelljen KRESZ-ből is vizsgázni. A1-nek semmi értelme, akinek van B-s jogsija és azon gondolkodik, hogy autóból ráül egy 125-ös vasra melózni járni, az már elmúlt 21, akkor meg már A-ra érdemes. 20k-ból meg kellene oldani. 1 óra a rutin pályán, 1 óra a városban, aztán vizsga, akinek meg kevés az 1-1 óra, az vehet órákat, ugyanis mindezt természetesen a mostani autós-motoros suliknak kellene adni, így egy picit ők is nyernek az egészből.Ezt nagyon okosan kell eltalálni, hogy még jóval olcsóbb legyen, mint egy A jogsit csinálni, de már elég nagy kihívást jelentsen ahhoz, hogy egy bringázni se tudó sügér ne üljön motorra.

-
TayRol
nagyúr
mi a velemenyetek arrol, hogy lehessen B jogsival 125-os motort vezetni? en csak egy kulonbozeti vizsgaval engednem csak olyan mar van, A1-nek hivjak. szoval erdekes.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Jodanovich
üzenetére
mar ahol meg van ho.

-
Jodanovich
senior tag
minek veszekedni ha verekedni is lehet?
"gyertek ki a hóra!"
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
ha meg akárhol körbevesznek késekkel, boxerekkel akkor meg már mind1 akármit csinálsz
habár te biztos lenyomnád őket, mivel neked van hozzá érzéked, fogékony vagy rá meg hasonló baromságokNem azt mondtam hogy leverem őket, de több az esélyem rá hogy valamit kezdjek ellenük mint egy olyan embernek akinek fingja sincs mit is csinál, miért is tanulta azt amit, mert én tanulom ezt is hogy ilyen szituációban mit kell tenni.
De veled tényleg kár vitatkoznom mert csak a szintedre süllyedek, majd bemutatom neked egyszer élőben oké.
De kicsikét talán elgondolkodtató lenne hogy kit is néznek hülyének a topickban az értelmetlen hozzászólásai végett, részemről a téma befejezve. -
Djuree
félisten
hogy on is legyen:
106 lovas limit
lehet nem is lenne hülyeség. habár még ezer más dolog is van...és nem ez lenne az elsődleges amin változtatni kéne....aki meg erősebb motort vesz, az meg menjen baromkodni pályára, ne az utcán "menőzzön"...am most hogy drágult a benya megint, több munkatársam is jelezte hogy robogót vesz. már most is sok van itt felénk, sorban állnak a parkolóban, de ezekután már alig marad kocsi
jó lesz-e ez nekünk vajh? -
Djuree
félisten
válasz
Gaboman
üzenetére
nem járok discoba, meg olyan helyekre ahol ilyenre esély van
ha meg akárhol körbevesznek késekkel, boxerekkel akkor meg már mind1 akármit csinálsz
habár te biztos lenyomnád őket, mivel neked van hozzá érzéked, fogékony vagy rá meg hasonló baromságok 
ja és légyszíves tedd off-ba ami off, habár már ezt nem kéne mondanom, van aki nem kíváncsi a hülyeségre

-
Jodanovich
senior tag

-
Gaboman
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
hát én inkább elfutok, rövid távú bajnok voltam, szóval érjen utol aki képes rá
Főleg discoba ahol körbevesznek nem, okos vagy!
meg amúgyis mennyi esély van rá hogy megtámad valaki? szinte 0. pesten esetleg éjszaka a nyóckerbe, ha anyázod a cigókat
Jártál te szórakozni, mert ott ugye sosem történ ilyen veled vagy másokkal.
lehet jobban értek ezekhez a dolgokhoz mint te, mondom, én űztem 2 harcművészetet is elég sokáig
Az hogy te jártál ilyenekre az nem azt jelenti hogy értesz is hozzá, tudod van aki fogékony rá az viszi is valamire aki meg nem járhat 100 évig is nem halad előre.Ezek szerint te a második csoportba tartozol mert ha tanultál volna valamit és ragadt is volna rád belőle akkor nem állítanál ilyet.
amit te beképzelsz magadnak az még nem biztos hogy úgy van, szóval pssssszt
Talán a tapasztalat beszél belőlem!
Nem úgy mint belőled!gondolom téged úton útfélen megtámad valaki, mert ilyen stílussal nem is csoda, neked tényleg szükséged lehet erre az áltudományra
Nem csak kerültem már ilyen helyzetbe és tudom mit számított hogy harcművészeted művelek.
és persze, abban igazad van hogy a nagydarabokat el lehet verni, csak rajtam egy deka zsír nem sok, annyi sem nagyon van
Ebből látszik a tudatlanságod, miért szerinted ez számít hogy valakin van vagy nincs zsír és úgy nagy darab?
Minden izmot át lehet ütni, mindenre nem lehet gyúrni, ember itt látszik meg rajtad hogy fogalmad sincsen az egészről. -
TayRol
nagyúr
nekem kurv@ra hianyzik a motorozas... bar igaz, hogy naponta latom a futarokat, es nem irigykedem rajuk. respect nekik.
-
Picco
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
krav-maga nagyon jo lehet, kar h gyongyos kornyeken nincs.

en box-ra jartam, azt is nagyon hasznosnak talalom utcai-onvedelmi szempontbol.
pofon egyszeru, megtanit ra h ne csukott szemmel vard az arcodba a pofont, hanemm nezz bele, elhajosz es egy sorozattal kelloen meg lehet lepni az onjelolt ellenfelet, amitol ha nem is fekszik el, de annyi idot tuti ad h elfuthass ha sz*r van a palacsintaba
3 fele utes, nehany labmozdulat, nem kell gondolkodni stresszhelyzetben, jon magatol.motoros, onvedelmi, gyuros ill, pol.topic

-
Djuree
félisten
válasz
Gaboman
üzenetére
hát én inkább elfutok, rövid távú bajnok voltam, szóval érjen utol aki képes rá

meg amúgyis mennyi esély van rá hogy megtámad valaki? szinte 0. pesten esetleg éjszaka a nyóckerbe, ha anyázod a cigókat
lehet jobban értek ezekhez a dolgokhoz mint te, mondom, én űztem 2 harcművészetet is elég sokáig
szóval van kis fogalmam a dolgokról
amit te beképzelsz magadnak az még nem biztos hogy úgy van, szóval pssssszt 
gondolom téged úton útfélen megtámad valaki, mert ilyen stílussal nem is csoda, neked tényleg szükséged lehet erre az áltudományra
és persze, abban igazad van hogy a nagydarabokat el lehet verni, csak rajtam egy deka zsír nem sok, annyi sem nagyon van
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
"Pont hogy a nagydarabokat jó elverni aztán lemosni az arcukról hogy hiába nagy állat attól még szét lehet tépni az arcát."
Ilyet én is láttam már élőben, hirtelen nem csak akit elvertek de a többi nagydarab kopasz állat is megszeppent és nem néztek inkább az 175cm-es 80kg-os srác arcába...

A srác állítólag 2-őt ütött én ebből egyet biztosan láttam, ez mindent elárul.
Aztán utólag tudtam meg hogy 4 féle küzdősportban volt a srác többszörös magyar bajnok, és európai szintű versenyeken is volt hogy dobogós helyezéseket ért el...
Nah neki mehetsz késsel is.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
Öregem, ennyi baromságot összehordani, katasztrofális!

megtámad egy késsel felszerelt amatőr aki csak szúrkál-hadonászik össze vissza rendszer nélkül, na az leszúr megvág akár milyen harcművész vagy, mert az ellen nem lehet készülni
Pont az a lényege ezeknek a harcművészeteknek hogy megtanít arra ha esetleg nem tudsz elfutni akkor tudjál védekezni ellene.
Egy utcai alap vagány ellen lehet esélyed arra hogy lefegyverezd, egy jó késforgató ellen már más a helyzet ott tényleg hasznos a futás.csak értelmét nem látom ezeknek, ezért hagytam abba a karatét is. erőnlétre jó, de arra elég egy sima sport is. megtámadni engem nem fognak, meglátnak és elfutnak inkább, egyszer még kolis koromban nekemjött a nyugatiban 3 cigány, elég rossz állapotban mentek el
acélbetkós bakó rulz,Nem fognak téged megtámadni?
Miért is nem?
Miért ki vagy te hogy nem mernek megtámadni?
Meg mert acélbetétes volt rajtad, egy jó harcművész mire megemelnéd a lábad 3 olyat kapnál hogy azt sem tudnád eldönteni merről jöttél és merre menjél.
Azért mert vagy 2 méter magas meg 95kg, annál nagyobbat koppanhatsz ember!
Pont hogy a nagydarabokat jó elverni aztán lemosni az arcukról hogy hiába nagy állat attól még szét lehet tépni az arcát.
Sok ilyen emberrel találkoztam aki ezek végett keménynek érezte magát aztán rájött hogy hát mégsem annyira kemény.
Azért néha gondolkodjál el azon ha nem értesz valamihez legalább baromságokat nem beszéljél. -
Djuree
félisten
válasz
TayRol
üzenetére
schunert?

xs?!? azt honnan gondolta hogy jó lesz neki
mind1, nem tudom mire írtad, am ismerem a krav-magát, pesten sok mindent megismer az ember

csak értelmét nem látom ezeknek, ezért hagytam abba a karatét is. erőnlétre jó, de arra elég egy sima sport is. megtámadni engem nem fognak, meglátnak és elfutnak inkább, egyszer még kolis koromban nekemjött a nyugatiban 3 cigány, elég rossz állapotban mentek el
acélbetkós bakó rulz, aztán mondjuk a rendőrők megpakoltak gumibottal, na az szarul esett 
meg ezek a harcművészetek betanult mozdulatok ellen jók, másik harcművész ellen. megtámad egy késsel felszerelt amatőr aki csak szúrkál-hadonászik össze vissza rendszer nélkül, na az leszúr megvág akár milyen harcművész vagy, mert az ellen nem lehet készülni
-
TayRol
nagyúr
ha valakinek kell egy jo C3-as Schuni buko.

-
Djuree
félisten
vettem faternak karácsonyra egy motoremelőt, most voltam érte a postán.
már elég rég rendeltem, nem is vártam mostanra, most egy bögrét vártam. kérdezi a postás csaj mekkora csomag? mondom kicsi, elvileg egy bögre van benne. akkor azt mondja ez tévedés lesz, mert meg sem bírja emelni a cuccom
mondom wtf
behívott hogy nézzem meg mi az. erre látok egy bazi nagy csomagot, 20 kiló kb
mondom ez valszeg nem a bögre lesz, vagy egy egész bögregyárat küldtek
akkor már tudtam hogy az emelő jött meg 
-
Djuree
félisten
válasz
Integra
üzenetére
hagyjuk sztem, felesleges basztatnunk egymást, már én is unom, pedig sokáig el bírok menni
majd talán találkozunk, de sztem ne emiatt a faszkodás miatt (mert ez már az), hanem a motorozás szeretete miatt, az az 1 legalább közös bennünk, ha más nem is 
amúgy én is harcművészkedtem régen, karate meg iaito...igaz jó rég volt már... -
Djuree
félisten
válasz
Integra
üzenetére
neharagudj, de olyan összevissza írkálsz, követhetetlen, nem csoda akkor ha ezekszerint nem azt írtam amire te gondolsz. fuss neki mégegyszer, foglald össze amit mondani szeretnél mert így összevissza van és érthetetlen

így már értem honnan ez a sok hsz, gondolom 100 meg 100 topikban hordod össze így firkálgatva, így mondjuk nem nehéz
-
Ferdzsoo
addikt
Na egy on:
Az ha a motorozás közben megnő a pulzusszámom mert megyek mint egy őrült akkor az aerob edzésnek minősül?

-
Djuree
félisten
válasz
TayRol
üzenetére
én 10 kilót fogytam csak a futástól 1 év alatt. ráadásul ugyanazt ettem-ittam mint addig, sütit, csokit, kólát stb

van az a zenész fickó is, 50 kilót fogyott, csak a futástól. nézz utána amúgy, a futásnál jobb fogyasztó nincs. megkérdezel egy életmód tanácsadót mit ajánl a kompromisszumok nélküli fogyáshoz: futás, esetleg még úszás-biciklizés. persze nem hetente 2x kell futni 3 km-t ehhez
én minden 2. nap futok 4km-t most, de havonta ráteszek fél km-t ha bírom levegővel 
-
Kígyó
senior tag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Hidd el az alapveto problema ritkan az hogy valaki sokat eszik. Inkabb az hogy fogalma nincs mit csinal. Pedig 1-2 ora guglizassal es olvasgatassal kiokosithatna magat a temaban annyira amennyire egy atlagembernek eleg.
Nekem peldaul [ez] a cikk is tetszik. Lehet vannak benne kis pontatlansagok(nem tudom, nem vagyok szakember), de probalja nem tul tudomanyosan, az atlag szamara erthetoen eloadni az elmeletet.
Azok a cikkek se rosszak, ahol a teveszmeket, tevhiteket soroljak, magyarazzak. Azokat ugyanis nem art mar az elejen kiirtani az elmebol.. -
Ferdzsoo
addikt
Természetesen én sem azért írtam ezt mert az a jó ha csont vagy.
Az arany középutat kell megtalálni. Én egyedül csak annyit mondtam hogy senkinek nem hiszem el azt hogy: kövér pedig ő nem eszik. Mert ez nem igaz.
Nekem pl a soványsággal volt problémám régen.
Eljártam edzeni és egyre több kaját erőltettem magamba. De én pl ha abbahagyom az edzést akkor nemhogy meghízok hanem lefogyok...
-
Kígyó
senior tag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Sztem alapvetoen nem azert gondolja mindenki akinek egy csopp esze van, hogy ez baromsag, mert nem igaz. Hanem inkabb olyasmi okok lehetnek a hatterben, hogy az ember 2 dolog miatt nem akar kover lenni. Az egyik a kinezet, masik az egeszseg. Na most ha nem eszel, akkor ott vagy ahol a part szakad. Se jol nem fogsz kinezni, se nem egeszseges.. Es akkor meg finoman fogalmaztam..
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
"ez elso mondat egy hatalmas baromsag." -
Tudom hogy nagyon morbid példa, és lesarkított de igazam van:
A holokauszt idején nem tartod érdekesnek hogy többmillió ember közül érdekesmódon egyetlen egy sem volt kövér?
(szerencsétlenek
)
Lehet magyarázni ezt ma mindennel hogy ki miért kövér vagy sem, hormonok, adottságok stb. de szerintem felesleges.
De hogy mai példával éljek: Etiópiában és még számos más helyen sincsenek kövér emberek. pedig több 10 millióan vannak.- Érdekes köztük nincs egy hormonzavaros sem?
De van, csak ők éppen nem esznek.
Itt a 3. világhoz képest fejlett országokban hajlamosak vagyunk elhinni valakinek hogy azért kövért mert ... magyarázkodik... pedig ő NEM eszik vagy csak alig.
Baromság. Épp tegnap olvastam a csajról hogy napi 1 joghurtot osztott be egész napra. Ő sem volt kövér. Természetesen beteg volt (anorexia) de ettől azon a tényen még nem változtat hogy:
Aki NEM ESZIK, az nem kövér. Ennyi.
-
Djuree
félisten
válasz
TayRol
üzenetére
már nem nagyon akarok fogyni (196cm, 95 kiló, sztem ez már nem sok, talán 90 kilóra még lemegyek, de ugye az ember 100 kiló alatt csak karácsonyfadísz
)
amúgy a futás az egyik legjobb természetes fogyasztó módszer (lásd az én példám)
erősít, állóképességet növel, mindenen megmozgatja stb. sztem a legjobb sport. ..és nem kell hozzá semmi, futni mindenhol lehet, ingyen 
Feree13: nem attól függ hogy sokat eszel vagy nem, hanem hogy mit

Integra: jó cipő kell, minden talajhoz van megfelelő cipő, akkor nincs gond. ha sokat futsz akkor előbb utóbb kialakul a stílusod, lábtartásod (sok fajta lábtartáshoz van külön cipő). nekem amúgy nem a futástól ment szét a bokám, térdem, 10 évig kosaraztam

-
TayRol
nagyúr
-
Integra
titán
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
alapvetően azt gondolom, hogy aki eszik és nem mozog, az lehet kövér. a genetika nagyban bejátszik, ahogy idővel az életkor is, vannak szerencsésebbek, vannak kevésbé szerencsések.
enni kell rendesen, sokat, ésszel válogatva, mindenből egy kicsit, és edzeni kell keményen. nem kell sokat tudományoskodni, tök felesleges. égetni kell a felesleges kalóriát és az erőnlétet, állóképességet, a funkcionális erőt fejleszteni.
akire könnyen megy a zsir és könnyen is ugrik le, annak jobban kell vigyáznia, jojo effekt miatt.
a futás meg elég kétes történet, főleg hogy az emberek 99,9%-a rosszul fut, nem csodálom, hogy idővel mindenkinek szétesik a térde, a bokája..
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
Én erre mindig azt szoktam mondani hogy: "aki nem eszik, az nem kövér".-
Ennyi.
Ennek ellenére azt mondom hogy inkább mozogjon valaki és egyen ugyanannyit mint eddig, mint ne egyen és ne csináljon semmit.
De ha komoly változást szertne elérni akkor ne egyen annyit, és mozogjon...
-
Gaboman
nagyúr
Én is szeretek mozogni, sok mindent csinálok a harcművészeten kívül, foci, futás, kickbox aerobik, súlyzózás.
Igaz mostanság kevesebb rá az időm, előtte szinte mindennap edzettem de akkor is megpróbálok fitt maradni.
Ha pár napig nem csinálom elvonási tüneteim vannak.
-
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
en fogyni akartam, es nekialltam setalni (nem futni) estenkent 1 orat, es kis sulyzozas mellette otthon. majd' 20 kilo lejott.
szoval hajra aerob mozgas. -
Kígyó
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
"az utóbbi időben off volt, off hátán, gondoltam nem dobok egy újabbat"
Igaz, my bad..

-
runner 125
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
"gyúrástól nem sokat fogsz fogyni"
Inkább mondjuk úgy, h semmit.
"azzal csak izomtömeget növelsz, meg szálkásodsz ha azt csinálsz."
Izomtömeget növelsz, de szálkásodni szintúgy nem fogsz. "Szálkásítani" diétával, és aerob - zsírégető - edzéssel lehet, a már meglévő izomtömeget.
Szélsőséges eset az erős kardió edzés, csak a "szálkásság" kapcsán írom le, mivel pl egy hosszútávfutó/vesenybringázó is szálkás, - de ilyen edzéssel az izomtömeget is elveszted."együtt a kardio meg a gyúrás a legjobb"
Ha már együtt csinálja valaki - bár nagyon ritka - akkor pontosítva; _aerob_ és gyúrás^^ (de qrvára utálom ezt a szót.
)
Viszont a nagy átlag adott ideig tömegel, majd utána diétázik - s, "rásegít" még aerob edzéssel - mint ahogy én is.
Aerob és Kardio közötti különbségek.Kígyóka, őszintén az utóbbi időben off volt, off hátán, gondoltam nem dobok egy újabbat.

-
Gaboman
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Ennél a mocinál 2000-2500km után olajcsere, hiába SMről beszélünk és még nem is a szervízigényes típusról.
Ha olyat vettem volna akkor a 3200km alatt legalább 3-4szer kellene olajat cserélnem. -
Gaboman
nagyúr
Én már csak ilyen vagyok!

-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
Gabo szadomazozik, ott más az olajcsere intervallum

-
zsoltee10
addikt
Aki Erdélybe szeretne menni: Erdély túra sajna nekünk nem jó az időpont, pedig mennénk.

-
Djuree
félisten
válasz
zsoltee10
üzenetére
oks, mind1, ha tényleg segíted őket akkor az nagyon jó dolog
ha már az állam nem képes rá 
hát igen, márpedig sztem eltűnik nyom nélkül, nem lenne már meglepő. tudod ezek úgy vannak vele, hogy most 4 évig ők a királyok, 4 év alatt megszedik magukat, utána mindegy ki lesz a köv. 4 évre, addig felélik a lóvét, utána megint ők jönnek. érdekes módon az utóbbi időben a fidesz meg az mszp váltotta egymást 4 évente...amit az egyik megcsinált a másik megszünteti, és fordítva, ugyanott vagyunk mint a rendszerváltás után, sőt még visszább

-
zsoltee10
addikt
válasz
Djuree
üzenetére
te azzal támadtál, hogy nekem jól megy, ezért letojom a szegényeket. erre írtam az összes hsz-t a tiedet követően, de én be is fejeztem, ez motoros topic.
mondom az állampapír hozama felett. 6-7%-ot az is tudott.
az felett nem sokat hoztak. akkor inkább legyen állampapírban, egyéni számlán az a kis része a nyugdíj járuléknak. azt nem merik megtenni úgyse, hogy nyom nélkül elteszik a pénzt, ami eddig a pénztárakhoz ment. ha ezt megtennék, veszélybe kerül a következő választás. kb. az lesz, hogy a szolgáltató kicserélődik a zsid. nagytőkéről az államra. 
-
zsoltee10
addikt
válasz
Djuree
üzenetére
ismerem a nyugdíjrendszert, nekem nem kell bemutatnod, 5 évig tanultam ilyen és ehhez hasonló pénzügyi dolgokat. ez a rendszer nem fenntartható, ezt a hülye is látja. most egy időre befoltozzák, aztán ha lesz gazdasági fellendülés, akkor oké, ha nem lesz akkor meg kell nyirbálni a nyugdíjakat. egyébként neked és nekem, és itt mindannyiunknak olyan kevés lesz a nyugdíja így is úgy is, hogy a nap betevőre se futja majd, ez is nyilvánvaló. "Öngondoskodás, én ebben hiszek", de nem a magánnyugdíj féle lenyúlós társasággal. Pluszban voltál, ne és? Mennyire pluszban? Infláció felett hány %-ot csináltak neked, hmm? A tőzsdézés lényege, hogy magasabb kockázat ellenében nagyobb nyereséggel kecsegtet. Nem 1-2%-kal az állampapír felett, hanem 10-zel. A magánnyugdíjas növekedési portfólióm hozott 8%-ot? LOL. A magán befektetésem növekedési jellegű portfóliója 26%-ot hozott az elmúlt 1 évben. UGYANANNÁL a biztosítónál. Akkor miről beszélünk?
Csak a diákok cigányok, akiket az iskolában tanítok. A felnőttek között nincs, azt kikötöttem a program indulásakor. Egyébként meg a diákok után havi 25k-t kapok, a felnőttek után pedig már semmit, ugyanakkor még foglalkozom velük 13 hónapig ingyen. Akkor megint miről beszélünk? Hiába próbálsz beállítani szemét imperialistának, többet tettem azért, hogy jobb legyen a szegényeknek, mint te, szvsz. Én ennek a 10 embernek célt adtam, munka lehetőséget, és megtanítom őket pénzt csinálni. Te? Ez költői kérdés volt, ne válaszolj, nem tudsz rólam semmit.
-
Djuree
félisten
válasz
Gaboman
üzenetére
futás a legjobb. én 1 év alatt 10 kilót lefogytam, csak futással, és sütit ugyanúgy zabáltam mint annakelőtte
ha nem sütizek akkor 12-13 is lemegy simán 
gyúrástól nem sokat fogsz fogyni
azzal csak izomtömeget növelsz, meg szálkásodsz ha azt csinálsz. együtt a kardio meg a gyúrás a legjobb, sajna nekem a vállam nem nagyon bírja, pedig sokat fekvőztem régen. a lában viszont iszonyú erős 
-
Gaboman
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Edzem, edzegetem magam, de van most felesleg is azért még!

Igaz én nem kimondottan gyúrok! -
Djuree
félisten
válasz
zsoltee10
üzenetére
na majd a 100% állami nyugdíj az aztán jobb lesz
bevalották hogy el lesz költve ez a 3000mrd mind egy szálig. ha eddig sem tudták normálisan kigazdálkodni a nyugdíjat, hogy a magánpénztárak raktak bele egy igen tetemes részt, akkor ezután a 100%-ot hogy fogják? sehogy. nem lesz nyugdíjunk...
az meg a másik hogy hiába költik el ezt a pénzt, ez csak időleges hiánypótlás, pár év múlva ugyanúgy visszajön ez a hiány. és akkor miből fedezik? hmm? mert magánnyudgíj már nem lesz....
ráadásul most megy majd a nyugdíjba a legtöbb ember, pont abből a dolgozó korosztályból megy el a legtöbb ember most akik eddig termelték a pénzt. hogy fogja ez a 3 millió fiatal eltartani a 7 millió másikat? sehogy.
olvasd át a nyudgíjrendszert és majd meglátod hogy így nem lesz jó
ez meg marhaság amit írsz, nekem tisztán igen nagy nyereségem volt a számlámon, igaz hogy 2008-ban veszteséges volt, de azóta bőven + ban vagyok már
és mindenki + ban volt már jócskán, ne mondd nekem hogy te - ban voltál, mert az összes pénztár + ban volt. erről ennyit. meg meg lehetett nézni az egyenleget legalább. az állam meg majd hozogatja az 5 évre visszamenő törvényeit, és amit ma adtak azt 2 év múlva visszamenőleg 2x esen elveszik.neked meg nem cigányokat kéne tanítanod, azoknak úgyis mind1, kb. tisztán 100k-t megkapnak a segélyekből ha utánaszámolsz, minek dolgoznának minimálbérért?
és igazuk is van, nem ők a hülyék, hanem a rendszer szar. mellesleg gondolom jó pénzt kapsz ezért a melóért, ez a hátrányos helyzetű szarság most nagyon megy....
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Napelem
- Fujifilm X
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trollok komolyan
- Parkside szerszám kibeszélő
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
félúton cseréltünk, gyerek első piroson át, visszaküldtek előre, végig én mentem elől. végén mondta az oktató hogy hoztam a formám, tökéletes vezetés. hát mondom jóhogy, 10 éve vezetek már forgalomban
aztán a szemem előtt adta át a borítékot a biztosnak, kapta is az aláírást 

habár te biztos lenyomnád őket, mivel neked van hozzá érzéked, fogékony vagy rá meg hasonló baromságok

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mondom ez valszeg nem a bögre lesz, vagy egy egész bögregyárat küldtek

ha már az állam nem képes rá