- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
SzalaiG #47375 üzenetére
Az a hasonló motor benzinnel megy, így nem összehasonlítható. Jó ha létezik 1-2 villamos meghajtású motorkerékpár sorozatgyártásban. Talán a franciáknak van, de biztos hasonló árban tolják.
Ha magyar piacra szánnák, 8-900e-ért lenne rá piac (ugye erre nem kell regisztrációs adó). Egyértelmű, hogy nem ide gyártják. Sajnos nem tudunk vele vitatkozni.
-
.mf
veterán
válasz
SzalaiG #43252 üzenetére
Lerí róla, hogy vicc és irónia, de sajnos tény, hogy nem esik messze a valóságtól, annyira nem, hogy majdnem komolyan is lehet venni. Mondjuk a végére igazán egyértelműbbé tehették volna azoknak, akik nem fogták, hogy ez egy eléggé szatirikus görbe tükör, s szálljanak egy kicsit magukba...
-
SzalaiG
addikt
válasz
SzalaiG #42853 üzenetére
Remélem ez ki lesz állítva: Subaru 2WD
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
SzalaiG #42205 üzenetére
nem hinném, hogy ennek bármi köze lesz a végeredményhez. meg ez így azért nagyon dukáti, persunak még a végén tetszene
igazából sajnálom, hogy nem v5 lett, de az tudható volt, hogy soha nem lesz utcán, pedig az volt a technikai csúcs az utóbbi időben, de az árcédula..
érthető, hogy miért a v4, most ebbe az irányba megy a fő fejlesztés és ha lefedik vele a motogp-t meg a wsbk-t, akkor utcára is meglesz az utód. -
Gaboman
nagyúr
válasz
SzalaiG #41952 üzenetére
Én akkor is a Hornetet venném, havernak CBF600Nvan ugyanaz a blokkjának az alapja ami a Horneté és CBR600RRé is.
Jó naked motor, olyan finoman jár, lineárisan adja le a teljesítményét, mellette kényelmes és fogyasztása is jó.
A Hornet pedig arra még rátesz egy lapáttal, erősebb blokk, feszesebb futómű a sportosabb vezetési élmény elérése végett.
Fenntartási költsége kategóriájában kitűnő, motor megbízhatósága pedig legendásan jó. -
runner 125
nagyúr
-
Integra
titán
válasz
SzalaiG #41149 üzenetére
az a baj vele is, hogy 18 éves kora óta motorozik, most 55. és osztja ő is az észt, hogy nem kell, meg hogy... most végre elmegy, miután ledaráltam neki a 2 részt, hogy mit csináltam, meg látja, hogy mennyire komolyan veszem az egészet és fura, de kezd magától is kíváncsi lenni (mint mondtam javuló képes, még 20 év és dirtbike-ra is elmegy
), szóval biztos vagyok benne, hogy majd hümmögve jön haza, hogy azért bizony tanult új dolgokat, és ha ezeket így összerakva tudta volna anno tanulni és úgy motorozott volna a sok éven át.. de jobb később mint soha
szkeptikus volt alapvetően a nagy önsúly miatt, azért 267kg még a 224kg-os fézernél is több, jóval. aztán hogy 1300-as, nagy, mit fogyaszt, 180-as gumi etc.. és hogy egyáltalán milyen lesz.. ő iszonyú racionális ember, és emiatt a cb100f-et is nézte, hogy igazából az is elég lenne neki, sőt, alapvetően inkább azt nézte. de tudtam, hogy a cb1300s érzelmileg azért megfogja, hiába, absz ő a célcsoportja. aztán elment mindkettőt megnézni, és a cb1000f-ből kiábrándult elég hamar, hogy elképesztően bóvli megoldások vannak rajta, az egész motor egy olcsójános valami szinte minden tekintetben.
a dream-ben meg baromi rendesek, úgy tűnik tényleg komolyan veszik, hogy ők kereskedők és szervíz, és hogy ebből akarnak megélni, mert noha nem volt tesztmotor, de felhívták a hh-t és az egyik hh-s dolgozó motorját kapta meg 2 órára szabadon, hamar átvitték neki a motort, elment, 2-3 órát motorozott minden szituációt igyekezett kipróbálni, aztán ahogy visszaért, meg is rendelte azonnal, nem gondolkodott sokat.
azt mondja hogy hihetetlen nyugodt, vajpuha és vibráció mentes, őserő, ötödiket 40-ben rakja, és a 600as fézernél is könnyebben motorozható (pedig az is egy tök egyszerű könnyen döntögethető vas), nem érezni a súlyát, annyira profi az egész. a fékek kegyetlen jók, a váltó-motor-gáz absz tökéletes neki, nagyon jól használható minden tempóban a motor, emiatt valós, mindennapos használati értéke nagyon jó, és 2 személlyel, 3 dobozzal se lesz gond. kap még pár extrát, aztán tavasszal hozzák ki, mert inkább márciusi legyen a forgalmija és akkortól lesz érvényes a garancia is, mint novemberi.
szokott fehérvárra is lejárni, én is, ha megyünk mórra bort felhozni -
Integra
titán
válasz
SzalaiG #41145 üzenetére
2010-es, euro3, c-abs, félidomos, klaszikus fehér-vörös fényezés, arany felnikkel. fura, de ő jobban örült volna a fekete felniknek, mondom neki, te meg vagy veszve, a legszebb felni színnel kapod.. elég konzervatív az öreg (bár határozottan javuló képes
), picit húzta a száját az arany szín miatt, de 2 óra tesztvezetés után nem agyalt rajta, hogy megvegye e vagy sem.
úgyis sima fehér pályidom megy majd arra is, rr-re is most intézem
-
Integra
titán
válasz
SzalaiG #41022 üzenetére
alapvetően megvan már, csak utolsó simítások vannak hátra az adás-vételben az extra felszerelés miatt. viszont valszeg csak tavasszal szállítják ki (addig a dream raktárában marad), mert így tavaszi az üzembe helyezés lesz a forgalmiban és a garancia kezdete is akkortól kezdődik.
-
Integra
titán
válasz
SzalaiG #37418 üzenetére
3500km és kb 6 liter az átlagom, 2/3-ad részben kemény autópályás tempó 200 környékén. ahogy használom ahhoz képest szerintem nagyon jó érték, ha papisan vezetném, ez 5 liter is lenne, de nem arra vettem
semmit sem tudok igazából felhozni ellene, fék, futómű, váltó, motor, második generácios elektronikus kormánycsillapítás, nagyon egymáshoz csiszolták már az egyes alkatrészeket, igazi homológ egységet alkot, ahogy van.
sír a fékem lassú sebességről enyhe fékezésnél még mindig, megnézték tegnap szerívzben, nem tudnak vele mit csinálni, itt is azt mondta a srác, hogy bekopik a fék, akkor lehet, hogy elhalkul.igazából most fogom keményen letesztelni hétfőn és kedden lausitzring, reggel 8-tól délután 5-ig, egész nap pályamotorozás, befizettem mindkét napra privát oktatásra, aktív versenyző fog tanítani és futóművet belőni. hátha ragad valami rám a tudásából, rámférne..
úgy megyek hogy láncspray és nyomásmérő, semmi pótalkatrész (nem is tudnék magammal vinni semmit sem), de ennek a motornak ezt a 2 napot röhögve kell bírnia minden nélkül. amúgy meg elképesztően felszerelt, modern komplexum, talán az egyik legjobb és legmodernebb pálya motorosok számára, minden van, és a többieknél lesz szerszám etc, mert a legtöbben ilyen rendezvényekre úgyis kisbusszal vagy utánfutóval jönnek, azokba meg bőven befér hálózsák meg szerszámok és miegymás. nekem egyik sincsen, úgyhogy bringán gurulok oda is meg vissza is, szobát kell kivennem aludni, amit sajnálok, mert a legtöbben a boxokban alszanak, matrac+hálózsák. bár ha valaki horkolna, azt megfojtanám..
-
Integra
titán
válasz
SzalaiG #35562 üzenetére
nálunk is elfeküdt egy szerencsétlen.
szabályosan ment 150 körül az autópályán, és a hátsó ülésre valszeg pókokkal erősített hálózsáka leoldott, beragadt a kerék és a villa közé és hatalmasatt bukott a leállósáv irányában. beakadt a leállósáv biztonsági korlátjába és az lefejezte.
szörnyű
tanulság: csak és kizárólag megfelelő felszereléssel és csomagszállító eszközökkel!!!! -
Boci_83
őstag
válasz
SzalaiG #34625 üzenetére
Gaboman, ne vedd magadra a dolgot, de...
Akármelyikőtökhöz oda menne valaki a nagy világból, akinek se anyját, se apját nem ismered, az életben nem találkoztatok, csak telefonon beszéltetek 2x, az is lehet hogy nincs is annyi pénze, vagy életében nem is ült motoron, esetleg épp el akarja lopni...
Te odaadnád a saját motorodat hogy tessék itt a kulcs, vidd el egy körre..!??Én nem!
Körbenézheti, beindítjuk viszem is egy kört, de motorozni csak akkor adom oda ha itt a pénz, és leteszi az asztalra a személyi igazolványával és a jogsijával együtt, vagy megírjuk az adásvételit. Addig senki nem motorozik a motorommal.
-
Integra
titán
válasz
SzalaiG #34169 üzenetére
igen.
annyi változott sajnos, hogy a Feri már nem tud napközben ide-oda rohangálni az olajjal, eddig mindig irodához hozta nekem, vagy máshova ha megbeszéltünk egy helyet. sajnos nincsen a boltjában ember (recesszió nála is) és ezért ő kell a boltban maradjon. vagy a feleségénél újpalotán lehet átvenni.
ettől függetlenül eredeti, frankó olaj minden, bátran ajánlom. -
TayRol
nagyúr
-
Integra
titán
-
TayRol
nagyúr
válasz
SzalaiG #33447 üzenetére
ha mar itt tartunk, reggel pedig a Mester utcanal. elvileg 140 (!)-nel utkozott a kocsinak. csak azt nem tudom, hogyan lehet ott 140-nal menni. zebrak, sinek, meg minden.
-
Picco
addikt
válasz
SzalaiG #33092 üzenetére
reszbe igaza van szerintem. venni egy motort egy evre es tovabbadni kurvadraga mulatsag es o tudja hogy ezt nem tudja finanszirozni. teny h beerhette volna kissebbel is de ez volt a szive vagya.
nagyon jo aron vett egy nagyon jo allapotban levo motort. manapsag vegigjarni a rangletrat motorral az marhanagy luxus, nekem is azt mondtak motoros ismeroseim h megveszem az XT-t es annyi, halott vagyok es megsem.
persze szerintem is felelotlenseg, de rola elhiszem h nem fog tepni vele mint az allat, csak kerdes h a fek kezeleset is meg tudja e tanulni szukseghelyzetben, illetve meg tudja e orizni a hidegveret....vaggy sem
otleteket kerek h hogyan tudnam minel hamarabb, minel eredmenyesebben felkeszteni ot erre?
motorozas mesterfokon cimu alapbibliat mar lapozgatja, mas otletem eddig meg nem volt. persze odaadogatom majd neki az XT-t, de szerintem az meg edeskeves.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest