Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
az is megoldas, foleg, ha profi az illeto. de azert az gaz, hogy le kell szerelni a kapaszkodokat, ha dobozokat akarsz feltenni. foleg egy ilyen kaliberu motornal.
elvileg fekete, bar amit linkeltel japo oldalt, ott kaphato arany kullokkel is. na kivancsi leszek.

jujujujjj, special edition. aaaaaah, deallat...
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
bazz, megint elfelejtettem megkérdezni, hogy arany vagy fekete felnis..

de akkor fekete lesz.
ami még lehetőség, hogy legyártatok valami teljesen egyedi, saját tervezést. van ismerősöm aki autókhoz (is) cnc-zik ki profi dolgokat, adaptereket, tartókat. most épp egy lexus drift autóhoz gyártott le hihetetlen komoly alkatrészeket, megkérdezem, hogy ha kitalálunk valamit, van e kedve legyártani. nem akarom, hogy a motort elgányolja. és a kapaszkodó anyumnak kell
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
bandit detto. a kapaszkodot le kell szerelni, es a topcase tartovas lesz maga a kapaszkodo. illetve kijjebb kell helyezni az indexeket, mert az oldalso doboztol nem latszik.
tobbek kozott ezert sem vettem még. nem akarok gányolni. vegyetek krausert.ha oldalso kapaszkodos, akkor az mar a fekete felnis, uj fenyezessel. szep kis motor az.

-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
szép kálvária lesz ez a tartó, már látom...
gyárt 2010-es cb-re a givi és a krauser is tartót.
semmi gond nincsen addig, amíg csak a közép konzolt rakod fel, de amint oldalsót is fel akarsz rakni, a givi-nél már bontani kell a hátsó indexeket és sajátot kell feltenni. gyanítom majd a shad-nál is ez lesz, a fézernél is ez volt.
a krausernél nem kell egyedül, ott oldal dobozos szerelés esetén is maradnak a gyári indexek.
viszont mindegyiknél alapvető hiba, hogy a közép konzol esetén le kell szerelni a kapaszkodókat, anyum meg azt nagyon nem szereti ha nincsen ott a kapaszkodó. ráadásul azt mondja, hogy ez az oldalsó kapaszkodó sokkal jobban használható, mint a régi, ami keresztbe ment a farokidomon.
szóval most fejvakarás van. -
Integra
titán
meddig lehet még kötelezőt váltani? dec 31ig?
-
Integra
titán
husqvarna mille 3 concept
azt nem tudom mire jó, de iszonyú betyár gép
-
shiNIN
tag
válasz
Integra
üzenetére
Alvaro majd mesél a részeg holland angolságáról a munkája kapcsán, ha kedve lesz hozzá.
Nekem szerencsére szinte sosem kellett telefonálnom... Én csak programoztam, designoltam (flash bannert. elvégre én voltam a flash programozó. s akkor már animgifet is, s itt tudnék mesélni, de nem teszem. találkoztam pár humoros dologgal, pl. amikor a fél iroda próbálta meggyőzni a megrendelőt, hogy egy 15k-s gifbe videót rakni virágnyílásról az egy kissé...), leveleket írtam a designereknek, akik külsősök voltak és magasról tettek a határidőkre... Hm... vannak sztorijaim, de nem vágyom vissza azokba az időkbe. -
shiNIN
tag
válasz
Djuree
üzenetére
Nem tudom, milyenek a túraszervező oldalak, de éppúgy tartok tőlük, mint az utazási irodáktól... Haverokkal, ismerősekkel még összejöhet valami, de még az is okozhat problémát, ha az ember nem akar alkalmazkodni (én sebességben felfelé kicsit tudok most már, azt hiszem, s szívesen megállok szép helyeken). Arra leszek kíváncsi, hogy mennyire fogom elviselni Alvarót hosszútávon... Már volt szó róla, hogy ő majd elindul hajnalban, én pedig alszom, ahogy szoktam, s majd a célpontnál találkozunk. Kár, hogy nem tudok tájékozódni. De amúgy a túráink rendben voltak eddig (kicsi voltam még, az igaz). Amikor nem pályán mentünk, mert ott én néha szerettem volna jobban tépni. S nekem ugye csak egy 250-es cruiserem van...
-
shiNIN
tag
válasz
Steven
üzenetére
Szimpatikus hozzáállás
Nekem a táj rengeteget számít, azért megyek oda. No meg egy kellemes motorozásért, de helyzetfüggő, hogy annyival akarok-e tépni, amennyivel csak merek és tudok (kicsit is rutinos sportmotorosok szemében az is szánalmasan kevés
), vagy merő élvezet motorozni, akárhogyan is. A szép tájak többnyire erősen lecsökkentik a sebességemet, azokat nézni kell... Meg persze meg is kell állni, Alvaro fotózkodik, én pedig gyönyörködöm a tájban. Lusta vagyok fotózni, az a helyzet, képeket előhívogatni sem szeretek, pedig úgy minőségibb, ha nem a gép próbál rájönni, milyennek kell lennie.Én csak eme topik miatt vagyok itt, de egyszer, valamikor programozó voltam s talán újra az leszek egyszer... Most ilyen légüres térben vagyok és a rajzolás érdekel
Csakhogy ahhoz türelem és szorgalom kell, a programozó pedig lusta fajta 
-
shiNIN
tag
válasz
TayRol
üzenetére
Ja... hát igen
Megvan az előnye, ha az ember otthagyja a már nem szeretett budapesti állását s tulajdonos jelenlétes bérleményét, ahol a motorok a szabadban töltik a telet s kiköltözik falura, amin átmegy a finoman kanyargós 811-es (a finom itt a visszafogottságot jelzi, bár van 40-es kanyar, amit valóban 40-nel veszek be, száraz úton, melegben is).
nekem tetszik így, úgyhogy sose akarok irodában dolgozni többé. de Budapesten aztán végképp nem. Vállalkozó típus sem vagyok, úgyhogy a mázlimra fogok hagyatkozni, azt hiszem, a tapasztalataim mellett. Nekem van olyanom, ami igen hasznos tud lenni.
Ha majd lesz állásom, veszek egy dirt bike-ot és rendbehozom Ciliegiát, hogy olyan szép legyen, mint azelőtt volt, hogy tanuló koromban estem vele egy csomót... Alvaro is esett vele vagy kétszer. Most van egy horpadt tankja (azután szedettem le a "bukócsövet", ami azt okozta s nem is igazán vágyom rá újat rakatni), lehorzsolt kipufogói, amik finoman rozsdásoknak, a fékkar vége sincs már meg, satöbbi. Semmi fontos, de azért legyen rendben. Egyéni designja is lehetne a tankon, a sisakomat is le akartam fújatni, aztán nekem kell új ruha is, de valami minőségibb, ami nem kezd szétmenni párezer km után.
Benzinre viszont addig is jut annyi, amennyit csak megyek vele
S ez a fő.Alvaro is tud motorozni napközben, nagyobbacska túrákat is nyomhat, minden negyedik hete teljesen szabad.
-
Integra
titán
na majd ha tényleg túráztok egy nagyot premier gyanánt.. tanulságos lesz

igaz laycsi, Ali?
Gyuri: "de nem ez volt megbeszélve"
hja, de ráülsz a motorra, ott más történik
-
alvaro
senior tag
-
Djuree
félisten
válasz
Steven
üzenetére
mint most mikor végigszaladtunk a Tátrán
én nézelődni, fényképezni mentem, nem száguldozni a szerpentineken. persze azt is kell, de nem ez volt megbeszélve, arra külön kell menni. többiek úgy mentek mint az állat, egyszer nem álltunk meg, szinte semmit nem láttam a hegyekből 
-
Ferdzsoo
addikt
Most hallottam hogy szervízben gumicseréhez való kerékkiszerelés 5k/ kerék.
OMG. Hát van egy árpolitika. Múltkor a hátsót 5 perc alatt kiszereltem. Gondolom az első méggyorsabban megy -
válasz
alvaro
üzenetére
hagyjuk már ezt 100 al robogoval is lehet menni...
nem száguldozni akarok hanem szép tájakat bejárni... olaszország nemzeti park toscana... horvát ország ... románia... alpok esetlegAmúgy egy porhardveres túra poén lenne
túra neve ... kockák két keréken 
Az biztos ,h . közös téma mindig lenne....
-
shiNIN
tag
válasz
TayRol
üzenetére
én nem, de akkor is fórumoztam, főleg délelőtt, amikor még nem működik igazán az agyam. amikor egyszer otthonról tudtam dolgozni, délután 4-kor kezdtem a 8 órás munkanapjaimat

most már nem akarok kötött munkát. egy programozónak ez annyira nem szükséges, viszont ha süt a nap, akkor el akarok menni motorozni, nem irodában ülni... -
shiNIN
tag
már nem tudom szerkeszteni a kettővel ezelőttit, bocsánat a kétszeres (hibás) negálásért az elején. azért nyilván megértitek.
de ha már új post, csevegek kicsit a "lányunkról" is (fel kéne hívnunk, rég láttuk szegénykét, a szülei nem rajonganak értünk valamiért. engem pl. a koromhoz képest éretlennek tartanak
csak mert egyszer a lánynak adtam igazat, nem nekik), aki most már asszem 19 éves, igen apró, súlya nem nagyon van, a lába úgy kb. semmiről sem érne le, s szerencsére nem tudja megkapni az örökségét vagy mit, mert nem tudom, mennyire gondolta komolyan a Fireblade-et, de az ő temperamentumát és motorozás iránti lelkesedését tekintve inkább egy 50-es köbcentis valamit adnék oda neki első körben. nem a megfontolt szó az, ami ránézve elsőre eszébe ötlik az embernek. persze aztán ki tudja. jogsija még nincs, persze akar, meg motort is és uralni az utakat velünk. ez egyelőre nem fog menni, azt hiszem s nem feltétlenül miatta 
-
shiNIN
tag
válasz
Steven
üzenetére
Fura. Szerintem túrázni remek dolog. Nyaralni úgyis kell, motorral pedig sokkal poénabb, de hát én nem szeretem az autót, jogsim sincs rá. Eddig nem volt rá elég alkalmam, de mostantól egy csomót akarok keveregni Európában, pl. a hegyekért mindig is odavoltam.
A terepezés is érdekel
Pályázni sosem fogok, nem vagyok én annyira merész típus, hiába leszek gyakorlott egyszer talán sok év múlva. Túl stresszes is lenne, én relaxálni és feltöltődni használom a motort, valamint eljutni vele szép helyekre. -
shiNIN
tag
Nekem csak kb. mindenki (pl. szerelő és valaki egy főzős topikban, ahol az élet apró mozzanatai is terítékre kerülnek. velem nehéz anélkül beszélgetni, hogy meg se említsem a motoromat
) mondja, hogy hidegben ne motorozzak, mert évek múlva majd nem tudok járni.
Én nem is motorozom hidegben, 15 fokban teszem. Utasként volt már 3, de az alkalmi dolog, s muszáj volt, ha nem akarok tömegközlekedni és átszállni sokszor. Nem akarok. 9 évig voltam bejárós, utána is többszáz km-eket utaztam évi többször, elegem lett egy életre.Mi Alvaróval bámulatosan megvagyunk, senki nem szól be senkinek, semmiért, kivéve, ha nagyon lassan megy előttem, de olyankor megelőzöm, ha lehet. Akkor meg lemarad, egyedül mégiscsak sokkal jobb és féktelenebb
Elég nekem más dolgokra figyelni, kicsi vagyok még no.
Persze ha olyanokkal találkozom, akik jobban mennek, az engem is felpörget
Egyszer mentem társasággal, az élmény volt, no meg küzdelem a nagy követési távolságot tartás ösztönével.Ma fáradt vagyok, felébredek rendesen, mielőtt elindulnék, nem vagyok reggeli típus s ez kihat a kanyarjaimra is. Óvatosabb is leszek, de úgy nem poén, én merészebb állapotaimban sem döntök annyira, mint szeretnék.
-
válasz
shiNIN
üzenetére
hát én úgy elmennék amúgy jövőre egy több napos túrára ,de tökre nincs ilyen társaság ... az összes haverom bele van búzúlva a pályázásba a túrázást le se szarják
és mindegyiknek gsx-r je van..Jövőre a cross motorba is bele akarok feccőlni sok sok energiát haa már van ott verseny pálya Balcsin, hogy nagyobb legyen a skill

Tayrol :Nekem már nem mondogatja hanem veszekszik

-
válasz
Djuree
üzenetére
hát nem kicsit parás már ilyen időbe én tegnap jöttem haza 9 kor és piros lápánál kilőtt egy Volkswagen ... gondoltam tartom a tempót 3 masba 70 nél kicsit oda húztam neki erre semmi nem történt 70 el mentem tovább ( csak ki pörgött a kerekem seggem meg ide oda) úgy, hogy végül fülek farok behúzva nyugisan battyogtam hazafele tovább
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Úgy, hogy ne sajnáld ... párom is mondja , hogy szakadjak le a motorrol és kezdjek el autóval járni

-
shiNIN
tag
válasz
Djuree
üzenetére
Hupás út (tipikusan alapvetően domború, tele mindenféle gödrökkel és dombocskákkal. Alvaro úgy szokta leírni, hogy mintha szétöntötték volna a határban az anyagot és kész), amin fel-le imbolyog az ember feje
Főleg utasként, a tapasztalataim szerint, jó, hogy ma már csak igen ritkán vagyok az.
A többség teljesen okés, bár meg kellett szoknom. Ma már sok kell ahhoz, hogy ne tudjak 80-nal menni egy efféle út egyenesebb szakaszain, mert nagyon ráz a motor, de ismerek olyat is.
A kriminális utak, amik konkrétan kezdenek átmenni földútba/repedezettek, hogy eltörik a dobozban szállított sörösüveg/azonnal az építésben szerepet vállalók és azok felmenőinek kétes erkölcsisége jut az ember eszébe valami oknál fogva, no azok rosszabbak. A bobblehead utak mindössze hupásak, errefelé kanyargósak, opcionálisan nem jelentéktelen szintkülönbséggel s igen gyakran szép mellettük a táj. -
shiNIN
tag
válasz
Djuree
üzenetére
Nekem is hiányzik, hétfő óta nem vezettem Ciliegiát... 2 napig odavoltunk, na de holnaptól újra enyémek a környékbeli kedves kis utak... Amiknél ugyan még szebbeket, jobbakat el tudok képzelni s olyanokba kötök bele, hogy némely útvonalon van egy 8km-es egyenes szakasz, meg hosszabb, lapos falvak, de miután megjártuk az Alföldet, megbecsülöm a környéket nagyon. A négyes főutat látni sem akarom többé
Utasként különösen unalmas, visszaúton konkrétan aludtam, volt egy kis alváshiányom.
(De a 8km-es egyenes szakasz nem jó egy röpke körön, inkább elmegyek Gánt felé, az szép)Mai tapasztalatom: ha elég álmos az ember (s a nap se süt), 20 fok alatt nincs olyan, hogy túlságosan felöltözni motorra. Meg voltunk pakolva, a csomag ruha része rajtam volt, pl. megtaláltam a régi barlangászkodáshoz vett overallomat, Truck of the year felirattal
6 réteg ruha volt rajtam felül, ha a motoros ruha bélését külön számoljuk. Mégis fáztam egy idő után.Kiszámoltam, a május közepén kapott jogsim óta 8 ezer km-t vezettem. Túl ritkán, de nem rövideket, volt pár nap Szlovénia, egy kis Alpok, Pécs, Vép, ilyesmik. Az elején még 150km is sok volt egy napra, kidöglöttem 100 után, de muszáj volt hazajönnöm

Milyen pirinyó ijedt mazsola voltam, pedig most se vagyok sehol, nyilván.Nyomni kéne egy 8119-es végigjárást
Nagyon inhomogén út, de a legtöbb részét kedvelem. Erdei bobblehead Nadapnál (az pazar... összevissza kanyarog, elég jelentékeny szintkülönbséggel
), csákvári bobblehead (több egyenes szakasza van, mint kéne, az útminőség pedig néhol nagyon szar ahhoz képest is, hogy ez egy hupás bobblehead), aztán pedig egy új, kiváló minőségű kanyargós gyönyörűség, ahol az ember tép és boldog, vagy ha nem, hát akkor nem tudja, mi a jó. Az, hogy ez kinek milyen sebességet jelent, az változhat, de ott egyszerűen nem érdemes lassan menni
Finom kis út. A Környe-Tata szakaszt pedig nem ismerem. -
Djuree
félisten
hiányzik a motorozás

jönnek szembe motorosok, legszívesebben a kocsiból intenék nekik
habár akkor lehet hülyének néznének, de olyan szar hogy nem tudják hogy én is motoros vagyok 
-
shiNIN
tag
Valóban siralmas, hogy nem biztonságos leállítani a motort, de tutinak még a saját garázs sem az nyugalmas kis faluban, ott is képesek kibontani a falat... Na az ilyeneket elkövetőknek lenne nehéz akkora, a magyar jogrendben meglevő büntetést adni, hogy sokalljam...

Teresa és Ciliegia (legalábbis amióta nálunk vannak) sosem éjszakázott publikus helyen, minimum egy kapu volt, kutya 3 méterre... Illetve mégis, Bledben speciel nem volt elzárva, de a szállás udvarában volt fedett helyen leláncolva, teljesen eldugott helyen, mégsem közszemlére kirakva. Az szálláskeresésnél alapvető, hogy legyen garázs, de minimum ilyen megoldás, nem akarok parázni, hogy mi történik az én kicsikémmel, hiába nem drága motor. Manapság pedig már zárt garázsban vannak, ami gyakorlatilag a házban helyezkedik el, a garázs+kazánház a harmadik helyiség a szobámtól jobbra
Ennek örülünk.
Van hozzájuk egy-egy brutálisabb darab lánc, ami ha nálunk van valamiért, akkor egy pár perces boltba beugráskor is rájuk kerül, mert a franc fogja cipelni
A kormányzár reflexből megy majd' minden leállításkor, csak benzinkúton nem 
Megint volt egy keleti út, a négyes főút és társai ugyanolyan dügunalmasak, mint mindig, én pláne csak hátsó csomag voltam. Persze már odafelé az első falunál hiányzott a motorom, de hát az csak pénzkidobás lett volna, nem élvezet. Holnap majd elnézek a Bakonyba vagy valami.
-
Integra
titán
válasz
Kroni1
üzenetére
hát.. vtr soha nem lesz belőle, de igazából nekem az a bajom, hogy valahogy sosem homogén az orra. a kawa valóban egy fokkal jobb, ez az új zx10 meglepően pofás lesz az elődökhöz képest, de valahogy itt sem áll teljesen össze a kép. legalábbis nekem. de az tetszik, hogy valami mást próbálnak összehozni, ezt értékelem.
mondjuk a dukáti meg a guszti azért mutatja a frankót
-
Integra
titán
aprilia tuono v4r
nekem meg ez nem tetszik
-
ALI_G
veterán
Csongrád / Békés megyében érdekelne LC4 vagy DRZ400, esetleg távolabb is ha ismertek valami megbízhatót.
Ja, és nincs sok pénzem xD -
F1DO
senior tag
Egyébként nem tudom most miről beszélünk - visszatérve a riasztós témára - mikor ti is tapasztaljátok, hogy riasztó vs. lánc közül a láncosat viszik inkább el.
(Nyílvánvalóan a lánc egy látható, kő egyszerű dolog, 'csak el kell vágni' és annyi.
Míg a riasztóhoz azért nem hinném, hogy olyan sokan értenek, mint egy láncátvágáshoz.
és az egyszerűbb, rövidebb, láthatóan kevesebb buktatóval járó 'munkát' keresik mindig..A pager-es riasztó van gsm-es modullal (nagyobb - mobilhálózattól függő hatótáv, van olyan ami beépített gps-el adja a jelet, hogy hol tartózkodik - amíg működik) plusz számtalan egyéb közlekedési infot szolgáltat
míg a rádiós kivitel a hozzá tartozó lcd kijelzős kulcstartóra küld információkat (-indítás, -dőlés, -mozgatás érzékelő, pánikriasztás-kikapcsolás, motorindítás-leállítás) ez mondjuk 50, max 100m-es hatótávú -
Integra
titán
válasz
SzalaiG
üzenetére
alapvetően megvan már, csak utolsó simítások vannak hátra az adás-vételben az extra felszerelés miatt. viszont valszeg csak tavasszal szállítják ki (addig a dream raktárában marad), mert így tavaszi az üzembe helyezés lesz a forgalmiban és a garancia kezdete is akkortól kezdődik.
-
Kroni1
veterán
-
runner 125
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Jaja, ez mindig így van, de a konkrét okot soha nem tudom.
...csomó egyedi formát elvetnek ilyen-olyan biztonságtechnikai okból, pl. szerintem azt az orrot kapásból nem engednék.
Viszont nagyon sokszor számomra olyan egyedülálló formák/ötletek tűnnek el a szériadarabokról, aminek az okát nem értem. Pedig szvsz garantáltan sikeresebb lenne ez a darab is ebben a formájában, mint pl. össze-vissza lesimogatva.
mod. Azért a MV-n a kipu mellett a hátsó villa is pazar. Noh igen, itt látszik, h fordítottak rá időt.

-
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
2x
-
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
ha ezt igy sorozatgyartasba hozzak, az nem semmi lesz.
a ducati diavel ellenben valahogy nem tetszik. foleg az eleje. az erejevel nem lenne gondom.

-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
ez tényleg szép

kár, hogy pont az, amitől dögös ez a robesz, szériában már nem lesz rajta
még több guszti f3 fotóóóó
-
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
nekem az is nagyon tetszik, az f4-en se más nagyon, ott is remek.
ja, kipuff az üt-vág, hihetetlen, hogy az olaszok ezt mennyire érzik...
az egész motor egyszerűen nyálcsorgató..
-
válasz
Kroni1
üzenetére
hát ja... én nekem szerencsére nem a szabadban áll és kb soha nem állok olyan helyen ahol nem örzött parkoló van vagy nem elzárt helyen van... estére én sem örülnék , hogy ha csak kint állna az utcán....
Más:
nekem ez a honda nem tetszik vannak ennél jobbak is... akkor már inkább fz8 -
runner 125
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Jah, le a kalappal.
Egyébként néztem én is. A blokkra kíváncsi volnék, ahogy nézem, már a robogók is az "elmotorosodás" tendenciát követik. Itt is megjelent az előre/középre helyezett blokk + lánchajtás.
Viszont a hátsó lámpáját, h a búbánatba rakták gyakorlatilag a rendszámtartóra, azt nem értem...
Kerestem róla egyéb infót, de semmit nem találok. CCM-re és teljesítményre kíváncsi volnék.
A kis CBR inkább aranyos és megmosolyogtató, mint sem sportos, bár vicces egy 10 lovas motorra a "sportos" jelzőt illetni, de azért a Yamha e téren szvsz szebbet alkotott.
-
Kroni1
veterán
válasz
Steven
üzenetére
Ezt meg tudom erősíteni, tényleg a riasztó nélkülit viszik el, ha több moci áll egymás mellett. Nálunk 3 motor szokott állni a ház előtt, és csak az enyémben van riasztó. A szomszéd motorja egy drágább ABUS lánccal volt kikötve az enyém mellé, amíg nem hívott egyik reggel, hogy se motor se lánc, esetleg láttam-e valamit, de sajnos nem.

-
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
jól csinálják..
noha megépítik a méregdrága réteg vasakat is, vfr1200f meg ez az 1200crosstourer, de megépítik a 800-as crosstourert és a 600f4-et, amiből bőven finanszírozni tudják a fejlesztéseket és a drágább motorokat is. riszpekt, hogy mertek tök új motorokat gyártani. és gondoltak a kis robeszokra is. de az a luxus batár robogó is, pfffffffff...
jövőre meg valszeg majd jön az új generációs 600 meg 1000 rr.
azért az 1200es crosstourer 10 kg-mal nehezebb, mint a bmw r1200gs adventure, az csak 256kg (a sima gs meg 223kg).. bár ha jó a futómű, úgysem érzi az ember a súlyát.
Aktív témák
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nemkicsit.

én nézelődni, fényképezni mentem, nem száguldozni a szerpentineken. persze azt is kell, de nem ez volt megbeszélve, arra külön kell menni. többiek úgy mentek mint az állat, egyszer nem álltunk meg, szinte semmit nem láttam a hegyekből 
nem száguldozni akarok hanem szép tájakat bejárni... olaszország nemzeti park toscana... horvát ország ... románia... alpok esetleg
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és mindegyiknek gsx-r je van..