Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Daywalker
üzenetére
én sem tablettára gondoltam, azt én sem dobnék bele. a liqui molly meg az egyik legjobb minőség, biztos nem szar

nekem kb. pont 6 hónapot fog állni a gép, inkább rakok bele.
mondjuk az hozzá tartozik hogy fater még nem is hallott ilyenről, neki is mindig áll vagy 6 hónapot a motor, és még semmi gond nem volt vele
már nem tudom mi legyen, tegyek vagy ne tegyek
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Daywalker
üzenetére
"csak itt ilyen okos mindenki"
Még nem szoktatok hozzá, igaz nem mindenki csak egy, két emberke.
De nem kell foglalkozni velük ők úgy is mindent jobban tudnak nálatok meg másoknál is.
És ne adja isten hogy a véleményetek eltérjen mert akkor még hülye is vagy és értesz hozzá.Egyébként jó hogy a 95% velünk ért általában egyet, de biztos a többsége a hülye. -
Daywalker
addikt
válasz
Djuree
üzenetére
Hagyd, felesleges vitázni. Ez nem beszopás kérdése (és ha minden igaz nem is tabletta, hanem a liqui mollynál egy flakon, olyan mint a karburátortisztító - szilárd dolgot nem tennék a tankba még akkor sem, ha 100 pluszt lovat adna
). Nyilván az összes motorral foglalkozó mérnök, szerelő hülye és a kézikönyvet is kis sárgák írták unalmukban, csak itt ilyen okos mindenki. Egyébként 6 hónap állás környékén javasolják a "konverzálást", előtte nem feltétlenül szükséges. -
.mf
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Nájsz!
Kéne!...
... a bal oldali csaj az utolsó képen
A motor, hát........
ha a K9 liter-gixerre mondták, hogy a kipuffja leginkább egy delfin-hímivarszervre hasonlít, akkor ennek a kipuffja egy bálnáé
a bálna maga pedig a motor lenne 
Volt már bálna-merci, akkor most már van bálna-bömös is, csak két keréken
Biztos zsírkaraj jóságos, de nekem nem kéne, már túlságosan nagyra nőtt monstrum.
-
zsoltee10
addikt
Párommal meg hánytuk-vetettük a dolgot, és úgy döntöttünk, hogy eladjuk a kawát:
er-6n eladó -
Integra
titán
válasz
Daywalker
üzenetére
jah, állítólag.
ki mondta ezt?
9 éve áll a fazer a garázsban, minden amit itt összeírtok mit kell csinálni a motoron téli elrakáshoz, azt nem csinálom meg vele, középsztenderd, letakarom aztán ennyi.
tavasszal meg pöccröff... ja és az akksit se kötöttem le soha. most kaputt egy új yuasha akksit ennyi év után.
szóval hagyjuk az urban legendeket meg a mókusvakítást
-
Picco
addikt
válasz
Daywalker
üzenetére
Az adalekot pl en toltom hozza es mi OMV-tol vesszuk, telen teljesen mas cumot hoznak.
Igen, az orszagban elegge rossz a kutasok megitelese, nem is csoda, hallok innen-onnan eleg sokmindent...mondjuk ezeket elhinni is eleg nehez...de ez hosszu tema
Node kivancsiva tettel, fogok ket benzinallo flakont, egyikbe most, masikba 2 honap mulva teszek 2-2 littyo benzint. Feldatumozom es meglatjuk h mit hoz a tavasz ^^
Ez szerintem az atlag embernek elerheto "legtudomanyosabb"
modszer 
(#40178) Integra: szerintem nem vakitas, csak mar idejemult, 2010 van, valtoztak az uzemanyagok az elmult evekben eleg sokat.
Dermedesgatlot gazolajba ugy viszik telen mint a cukrot, pedig mi mindig elmondjuk az embereknek(kiveve amelyik kocsog
) h az uzemanyagban mar benne van! 
-
Integra
titán
bmw nemtomennyi gt...
kemény
-
Daywalker
addikt
Nem sértesz meg, mert elhiszem, h a hideg miatt van benne plusz adalék. Azt viszont kétlem, hogy télen olyan plusz adalékokat is adnának hozzá, ami korlátozza, hogy a hosszú állás miatt (tehát nem a hideg miatt) ne csapódjon ki belőle az adalék -- ennyi erővel akkor nyáron is adhatnának hozzá ilyet. De mint mondom, mindenki azt csinál, amit akar. Az a baj, hogy a benzinkúton annyi mindent mondanak (a pénztárosok nem értenek hozzá, a kutasok pedig...pff), hogy azt sem hiszem el amit kérdeznek.
-
Picco
addikt
-
Daywalker
addikt
Pedig ajánlott, fűnyírókba is ajánlják és minden olyan motorhoz, ami szezonálisan van használva. Normális márkát kell venni. Egyébként az üzemanyagban vannak olyan anyagok és adalékok, amik a hosszú állás során kicsapódnak, ezért kell bele. Állítólag a karburátornak és a gumialkatrészeknek is jót tesz.
-
mvman
csendes tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Kösz az infókat!
-
Kígyó
senior tag
En szegedi vagyok, itt azert sok dugo nem volt 10 eve amikor en tanultam vezetni. A feklampa pedig azert van ugye, hogy jelezze a mogotted levonek, hogy lassitasz. Nem pedig azert, hogy jelezze hogy huzod/nyomod a feket. Arrol pedig aztan tenyleg nem volt szo hogy nagyobbat fekezzunk a kelletenel..
Egyebkent nem is biztos hogy oktato mondta, nem emlekszem mar honnan szedtem, de mint motorosnak, szerintem tobbet er mint a sportdob es a xenon, ha nem akarod hogy eltapossanak.. -
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
a 2009-2010-es 600rr-en már bevan fedve, megkérdeztem, rá lehet tenni az enyémre is, megpróbálok olyat keríteni.
a bukógombában nem vagyok biztos. eddíg jól jártam, hogy nem volt rajta. -
yodamastah
őstag
HOlnap megyek megnezni egy 250es LEO-t

-
yodamastah
őstag
válasz
Integra
üzenetére
2005 ota hasznalok egy idomot, mar a masodik motor van alatta. Van benne hmm... aszem 7 eses, meg mocsok sok palya es utca kilometer, de meg ugy ahogy egyben van most is
pascalplast.sk itt vettem. Lampa ki van vagva terzmeszetesen.... erdemes meg a blokk oldalat befedni deklivedokkel.. esetleg bukogomba.....MV: en legutobb az olajexpressz.mol.hu -n vettem, itt volt a legolcsob, ki is hozzak ingyen. Valoban nem lehet sok helyen kapni sajna. Kuton rohely aron adjak sajnos...
-
Ferdzsoo
addikt
Hol lehet ilyen benzinstabilizáló tablettát kapni?
Télire motorelrakás előtt - teletankoláshoz.
Nemmintha már el akarnám rakni...
-
TayRol
nagyúr
2011-es Speed Triple. Elso fejidom nelkul szerintem nagyon gaz.
Guluszemu. -
mvman
csendes tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Ok felveszem a Dynamicot a listámra
Hol lehet olcsón megvenni? nem nagyon találok jó árakat... listaáron biztos nem veszem meg, akkor inkább mást nézek...Leonardo 250-est sohasem próbáltam, de körülbelül ugyanaz mint a 150es. Nem rossz vas, jól fekszi az utat, nem egy alsó kategóriás robogó volt ez anno. 4T miatt jól is fogyaszt, relatív jól is megy. Megbízhatósága nem tudom, nem az enyém sajna. Meg annyira nem is értek hozzá.... esetleg megkérdezhetem

-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
teljesen jó

már látom ahogy a cb-be viszont beleöntöd a factory-t..
jut eszembe,
gondolkodom, hogy nem az új gyári idomokat rakom vissza a motorra, hanem beszrezek valami utángyártott pályaidomot szarérthugyért, de mindenképpen olyan kell, aminek az idomaiban megvan a hely a lámpáknak és az indexeknek és a tükröknek is.
fehér teljesen jó, max azt festhetem meg matricázhatom kedvem szerint
tudtok ajánlani ilyen cégeket? mindegy hogy magyar vagy ausland..
internet rulez
-
Integra
titán
lehetséges, nem nagyon érdekelnek a suzukik, így nem is vagyok up2date.
hondákból még szerencsére hiányzik, de nem kergetek illúziókat, mindkét következő generációs rr-ben már biztos benne lesz valamilyen formában.
inkább az abs-re gyúrjanak, súlycsökkentésre és pontosságra, illetve pályán való kikapcsolhatóságra. -
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
hm, na látod erre nem is gondoltam.. vagyis mégiscsak spóroltak a nem látható helyen, így meg csak félsiker akkor a fék, kár érte

most motul 300v 4t 10w-40 factory line megy bele (honda szerelő jóbarátom kérésére vettem ezt, megesketett, hogy csak ezt ha megtehetem), ha ez szar, akkor én nemtom mi a jó, adok a szavára, gyerek kora óta csak hondákat szerelnek, Leó is csak elismerően bólogatott a dream-ben rá. gyilkolom néha én is keményen, mondjuk nem úgy ahogy te, ahhoz még kevés vagyok, de nincsen bajom vele. valszeg csak tavasszal lesz az új olajcsere, baja végülis úgyse lesz.

15w-50-je van még a motulnak ebből a sorozatból, ahogy most hirtelenjében nézem.autómban is 10w-40 van beleírva könyvbe, aztán 10w-60 edge van benne mai napig, ezzel kopott össze, semmi olajfogyasztásom nincsen, gyönyörűen teszi vele a dolgát.
-
yodamastah
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Azt a fostaliga nissin fek munkahengert is ledobhattak volna...
10W30 megy a tiedbe az meglepo. AZ hgy 40et raknak bele annak az is lehet az oka hogy az van nekik
De nem baj mert nagyobb terheleshez jobb is az. Meg ennyit el is lehet terni. Nekem 10W40 es 10W50-et hasznalok, de ez jobban is passzol a palya hasznalathoz, foleg melegben... -
F1DO
senior tag
No igen, de a kedves oktatónak üzenném, hogy gondoljon bele a dologba.
Pl autópályán ha csak minden második autós ez alapján fékezne kicsit nagyobbat a kelleténél, a végén lesz az a helyzet, hogy állsz az M7-esen, majd ki tudja mitől mikor elindul a forgalom végre - nem látsz se balesetet, se semmit és senki sem tudja egyáltalán miért kellett megállni....hát emiatt!Vannak szabályok, kimondatlan defenzív és biztonságra, elővigyázatosságra törekvő viselkedések, de mint mindenből ebből is megárt a sok, mindent a 'helyén' és a kellő mértékben, leginkább a kellő alkalomkor kellene használni.
No igen, ehhez persze nem kevés 'agykapacitás' információfeldolgozás, helyzetátlátás, azaz agymunka kell... Hát sorry..
-
Kígyó
senior tag
"Egyúttal az is kiderül, hogy sokszor indokolatlanul fékezgetnek, 'pöcögtetik' az autósok a féket, holott motorfék, vagy gázelvétel is elég lenne..."
Azt nekem meg az oktatom mondta, ha jol remlik, hogy minden lassitasnal erdemes felvillantani a feklampakat, jelezven a mogotted levonek, hogy nem kene belem jonni..
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
na azért ezt nem szeretném kipróbálni..

érdekes amúgy a viszkozitás is, mert nekem alapvetően 10w-30 kell, de simán márkaszerívzba a 10w-40 motult öntik bele, sae és egyéb szabánynak megfelel és a szerelők elég egyőntetűen ezt választják mindig.
mondjuk 5500km után csere is azonnal, ezen nem játszadozom.
de tény, alapvetően mai modern full szintetikus olajokkal amik az adott szabványnak megfelelnek, nagyot tévedni nem lehet. és aki nem 10 motort használ mindig más és más olajjal, annak meg nagy rálátása soha nem lesz, így nekem sem.. -
Integra
titán
nem fogjuk megúszni a jövő motorjaiból a mode selector-t..
legalábbis sport motoroknál tuti nem.
új gsx-r 600 és 750
nekem továbbra sem begyere, de kapott sok szép új és jó dolgot, fék, big piston és nem ez a ratyi mostani design marad. -
-
F1DO
senior tag
válasz
yodamastah
üzenetére
'Ami jár az jár' és azt meg kell adni - ezzel egyetértek.
-
F1DO
senior tag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Érdekes eset, autózáskor ezek miatt is igyekszem 'átlátni' az előttem lévő autókon (feltéve hogy nincs lesötétítve az üvegezése) meg figyelni az előttem lévők féklámpáit.
(Egyúttal az is kiderül, hogy sokszor indokolatlanul fékezgetnek, 'pöcögtetik' az autósok a féket, holott motorfék, vagy gázelvétel is elég lenne... ) - Biztos olvastatok már közlekedési elemzéseket, mindenki reflexből ráfékezget, csakmert előtte is fékeztek és szépen így kialakul egyfajta dominó effektus és lassul be a forgalom, majd alakulnak ki a közlekedési dugók.. -
Ferdzsoo
addikt
Tegnap megyek lazán a városban, külső sávban, á mondom bejjeb megyek mert itt amúgy is nagyon szar az út, stb.
Bemegyek, látom 2-3-al előrébb egy majom cikázik a kocsik között, aztán kimegy a külső sávba előzni, csakhogy én már láttam hogy ott meg áll már a sor mert egy taxis kiengedett egy autót a becsatlakozó útról, mivel amúgy is 40-50m-el piros volt előtte a lámpa.
Barátunk kivág a külsős sávba nah mondom te itt nem fogsz megállni. Én lájtosan haladtam a belsőben és már láttam hogy itt lacika te már nem álsz meg. Hát észrevette, satu, kerék csúszik (esett is az eső) és mellettem, kb 4-5m-el előrébb csattant neki az előtte állónak, én pont addigra értem oda és láttam hogy úgy nekiment hogy az előtte álló kocsit nekilökte az az előtt álló taxinak aki átadta az elsőbbségét.
Úgy felröhögtem mint az állat.
Mint a biliárdgolyót úgy továbblökte az előtte állót a legelsőnek. Még a taxinak is leszakadt a lökhárítója.
Mondom hülye idióta majom.
Tök durva volt így végig látni előre az eseményeket, csak azért mert sokkal magasabban vagyok mint az autósok és átlátok a kocsik felett.
Tanulság: Mindig figyeljétek körülöttetek mi történik, és KÖVETÉSI TÁVOLSÁG!
-
TayRol
nagyúr
-
.mf
veterán
válasz
TayRol
üzenetére
Nagyobb kerék, jobb futómű / felfüggesztés, 250ccm és legalább 130km/h végsebesség, félmillás ár, és úgy már jobb lenne. De még akkor se kéne

3 liter... na és? Nem a fogyasztásért motorozok, az élményért, engem az nem érdekel, hogy az én motorom ennek másfél- de inkább kétszeresét eszi. A fenntartásban (szervizek, olaj, egyéb kopó alkatrészek) már csak egy tétel a benzin.
Városban mászkálós motornak inkább supermotot vennék, budapesti utakra jobb
-
yodamastah
őstag
AZ olajon mocskos sokminden mulik. Nagyon fontos elem a motor mukodeseben. De a lenyeg szerintem nem az hogy beleonts mindel jobb dragabb szuperebb olajat, hanem hogy pont a megfelelot. Ne jobbat ne rosszabbat. Minden gyarto kozli hogy milyen olajat ker a motor, azt kell belerakni aztan viszont latasra. Motorok eseteben azert erdemes lehet valogatni a kuplung miatt aztan ennyi. En biztos nem rakok bele vackot mert nyelgazon uzemeltetem sokat, de valoban igazad van hogy sok esetben elobb lesz ropira torve, mintsem a gyengebb olaj tonkretegye

-
F1DO
senior tag
és ez a márkák közti minőségi konkurálás..
Kérek szépen azonos kategóriákból, évjáratból, árszintből vett, más-más gyártói motorkerékpár tesztet, ami legalább 2, de inkább több év folyamatos és azonos! használatú tapasztalatból származik. Jó? Please...
-
F1DO
senior tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Basszus, óóó ha csak az olajon múlna minden...

Túl van lihegve szerintem ez a dolog, mutassanak már nekem (nem egyedi) esetet, mikor egy idősebb motor azért ment gallyra, az a legfőbb baja, hogy nem megfelelő olajat töltöttek bele. (éskülönben használták rendesen úgy, hogy minden karcra vigyáztak). Na persze... -
F1DO
senior tag
Áhh, papírkutyák vagytok, kényelmes, kíméletes, pihe-puha városi robogók... Pffha...
Nekem a linkelt oldalon a bal sávban látható meztelencsajos-motorgumis reklámhírdetés tetszik a legjobban!
(megmondónapom van
) -
TayRol
nagyúr
robogot varosba. bejon ez a pcx.
-
yodamastah
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Ha a bandit lengovillaja van benne akkor van bontoban boven
De iazatok van gagyi egy ket dolog. Az elso vila is jol nez ki hogy beraktak a gixxer villat de a bele mar nulla. Igy max azt ertek el hogy szebb, de a forditott telo meg szopas is lehet a simahoz kepest pl ha elereszt a szimmering...Mvman: Az olaj tema az kicsit mindig fura vitakat sozkott kivaltani. Leven hogy ugye ranezesre ki tudja megmondan hogy most egy olaj jo vagy nem? Egy kenestechnikaval foglalkozo szakember se fogja megmondani beleszagolva az olaj beontobe hogy milyen allapotu az olajad eppen
Te max azt erzed belole hogy a kuplung csuszik vagy sem, a motorj hangja kicsit mas vagy sem, fogy e az olaj vagy sem.... stb.. Az hogy a blokkod 200e vagy 100e km utan megy tonkre az mondjuk nem mindegy, de ez hosszu tavon jon elo. Egy biztos a minositesi szabvanyoknak szigoruan meg kell felelni, nem lehet rairkalni a dobozra csak ugy dolgokat. Ebben bizhatsz barmelik markat is veszed. Mint mondtam annyira erdemes figyelni, hogy a sok kez alol vasarolt termek kozott elofordulhat hamis. Persze az is lehet hogy a hamis dobozban is egy olcsobb de jo olaj van, de attol meg nem jo ha atvernek... Tudni meg sokaig ugyse tudod meg, max csodalkozol hogy miert zabalja a csucs olajadat a blokk, vagy miert lett csapagyas 10 eves korara 
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
300-400 ezer a diffi, ha most elviszel kp-ra egy 1300s-t. ránézel a két motorra és egyszerűen semmilyen téren nem egy kategória. én kifejezetten mérges vagyok a hondára ezen a téren, mert most vagy csináljon egyszerű parasztbájkot, adja olyan áron is és olyan kinézettel, mint pl a régi jamaka fézer, vagy pedig csináljon frankó, részleteiben is minőségi komoly bringát, mint az 1300s. de ez a köztes valami.. ez környezetszennyezés a szemnek és a pénztárcának is lehúzás. nem azt kapod amit a pénzedért megérdemelnél, hanem kevesebbet. és akkor arról a kipuffogóról még nem is beszéltem, ami rajta van..

na az fz8 ára is egy vicc..
asszem 2.5 környékén hozható el a 2009-es 1300s-t c-abs-sel, fehér/vörösben tavasszal.
miről beszélünk?
(emélkeim szerint 2.9 a listaára) -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
jaja, raadasul draga is. de szerintem megis vinni fogjak, mikozben - mint ahogy mondtad - ott van hazon belul a cb 1.3, illetve sportosabbaknak a vfr 800.
a masik meg az fz8. jo kis gepet csinaltak - bar jo par media lehuzza - csak dragan adjak. nem azert, mert oly sok mindent kisporoltak volna, hanem nem figyeltek elegge a reszletekre.(tobbek kozott az árára
) -
TayRol
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
egyetertek, ismerem a bandit korlatait es latszik, hogy sporoltak rajta illetve egy resze regi-oreg konstrukcio, bar kisebb odafigyelessel es raforditasokkal sokkal jobb gepet kihozhattak volna, bar akkor az az arcedulan is meglatszodna.
szerintem aki mondjuk a gsr600-rol vagy a helyett veszi majd a 750-eset, az kiadna volna egy picivel (mennyi a pici, az a kerdes) tobb osszeget, hogy ha nem is minosegibb kidolgozasu de minosegibb alkatreszekkel ellatott motort vegyen. de valszeg a suzukinak nem ez az uzletpolitikaja. ertheto.erdemes megnezni az uj cbf 1000-t. detto ugyan ez a hatso villa, 160-as gumi (tehat a kategoriajaban es a konkurenciahoz kepest `oreg konstrukcios alkatreszek`) es megis vinni fogjak.
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
most nem azért, de az árcédulán nem lesz akkora árkülönbség, ami ezt a gagyi kinézetet 2011-ben indokolná, ezt elhiheted. és ezek után melyiket veszed inkább? persze, hogy a kawát, mert szép a szemnek. miben olcsóbb üzemeltetni? ugyanannyi olaj kell bele, ugyanannyi gyertya, gumi, minden, mint a konkurenciánál.
ha odavered és új alkatrész kell, akkor változhat talán a történet, de alapvetően nem hinném. ha olyan baromi sok lenne belőle, akkor a bontott alkatrészek kérdésében nála lenne az előny. -
yodamastah
őstag
válasz
TayRol
üzenetére
Semmi bajom azzal a bandittal, gyartjak ugy ahogy az ki volt talalva 20 eve, minimalis fejlesztesekkel. Nincs ezzel baj, de aki az alu vazra meg a fel millios lengovillara izgul az le fogja sajnalni a banditot. Aztan amikor raul pont finjga nem lesz arrol miert is fizette ki a plusz penzt a szuper design lengo villaert. Leszamitva persze azt hogy sokkal szebb
De nem akarom azokat se bantani akik feilg disznek vesznek motort, mert alapvetoen az is teljesen ertheto dolog.Tenyleg kicsit gany ez a GSR-750, de nem csinalhattak azt, hogy felraknak a gsxr-750-re magas kormanyt es az a gsr-750, mert akkor megszunne low cost modellnek lenni a GSR 750. Eleve a gsxr is ahogy van messze nem olyan jol kidolgozott motor, mint mondjuk egy R6R, innen lefele lepni = gany gsr-750
De a suzuki elonye nem is ebben rejlik, hanem az egyszerusegeben. Es mert tomegmotor, hosszu tavon olcsobb uzmeletetni. Meg valamivel olcsobb is. -
TayRol
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
mit ertesz elnagyolt darab alatt?
-
yodamastah
őstag
Ez az ocsmany hatso villa valoszinuleg pont olyan jo mint a Kawa szep hatso villaja csak ez ronda. Olcso husnak hig a leve
Az en hatso vilam is atom ronda, de cserebe ha most kellene egy masik, relativ olcson talalok. A suzuki egyebkent mindig ezt rontja el, a motorjaikkal jo motorozni, de az ilyen reszletek gagyik. Ilyen volt a 650es bandit is, ami nekem nagyon tetszett amikor kiprobaltam, de az is egy igencsak elnagyolt darab. -
TayRol
nagyúr
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
igen, de csak hajaz.
ezt nem nagyon mertem volna igy kiadni 2011-re.
ennyire azert nem kellene sporolni. itt a kawa 750-ese, az egyetlen kozvetlen konkurencia, szerintem nem kerdes, melyik a jobb. -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
ez egy jo szo ra
a hatso villa konkretan az en 650-es banditomrol tettek at es ez az egyik alkatresz, ami mar a sajatomon sem tetszik. osszeraktak a polcon talalhato mindenfele alkatreszekbol. meg csak nem is nez ki jo.no, talaltam meg par kepet.
a kawa z750 oda-vissza kenterbe veri szvsz.
Aktív témák
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CES 2026: Van pár Dolog, amiről beszélnünk kell
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

meg a szerelő is mondta, nem is 1...
szép lehet a belseje...
a bálna maga pedig a motor lenne