Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
alvaro
senior tag
válasz
Kroni1
üzenetére
F650-en meg se próbáld az alapjárat, le fog fulladni, illetve ha hidegben, induláskor megemeli 1800-2000-re, akkor még elmegy, de akkor is rángat. És nem is lehet rajta följebb tekerni (ahogy a Hyon meg lehetett csinálni, jól is jött az órákon), mert egy táblából olvassa a flash ROM-ból. Valószínűleg szar lenne vele rutinozni, de nem is arra használom.
-
-
Kroni1
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Akkor rángat amikor alapjáraton ráengeded a kuplungot, akár egyesben, akár bármelyik sebességben. Egy Kawa ER5-ösön tanultam vezetni, azon a rutin vizsgát úgy meg tudtam csinálni, hogy egyesbe meg kettesbe alapjáraton gurulásztam a bólyák közt. Ezen nem tudnám.. Az injektoros FZ6 már nem csinálja, de az összes karbis elődön ezt tapasztaltam..
-
TayRol
nagyúr
-
shiNIN
tag
Valami fantasztikus idő van, az őszi fák is gyönyörűek. Mentem egy 92km-es kört. Jó volt. Fogtam teherautókat és extra széles traktorokat, de a kedvenc szakaszaimon senki sem zavart

-
alvaro
senior tag
válasz
alvaro
üzenetére
Nem mellesleg üdvözlöm a végül csak felbukkanó 250-eseket. Mikor én kerestem kezdőmotort, simán kb. egy szép nagy lyuk volt 125 és 600 közt. Így végül 650-es egyhengeressel kezdtem.
Pedig a 250-esek praktikusak, városban tökéletesek, de országúton is megállják a helyüket. Persze, tudom, én bizonyára túl utilitarista szemszögből nézem a dolgot, ma már (vagy még!) hobbieszköz a motor a többség számára. -
bajnokpityu
félisten
-
Integra
titán
muhahaha, a kisember vfr-je

-
Kroni1
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Köszi a tanácsot megnézem ezeket, de hát eddig háromból három FZS600nak is ez volt a baja, ráadásul az enyémen volt is karbiszinkron és pucolás, meg a láncot is beállítottam és az se segített, úgyhogy valószínűleg ez az összes ekkori Fazerre jellemző..
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Kroni1
üzenetére
rángatás attól is lehet,hogy mennyire feszitették meg a láncot.ha laza,akkor picit késik,és ránt.F2esen én is azt hittem,h a motornak van baja,de karbiszinkron,láncfeszités után mintha kötélen húzták volna.szinkronon minimálisat kellett állitani,szerintem nem az volt a megoldás.
-
shiNIN
tag
válasz
Integra
üzenetére
Itt látható, hogy én egy óráig írok egy postot néha... Nagyon ráérek, tudom.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------Nekem ugyanez a hozzáállásom, fene se keresgél itt-ott, vár a netről rendelt dolgokra... 15-ös szervízre Alvaro vitte, mert cserélte Teresát s arra nekem nincs jogsim s tapasztalatom se, mondta a mesternek, hogy rakjon rá hátsó doboztartó konzolt (azt már említette máskor, hogy tud), s rakott. Nem emlékszünk, mennyiért, de 50ezerben benne volt új láncszettel, rendszámtáblatartó cserével, munkadíjjal együtt (azt sajna nem sikerült tudatosítani, hogy a 15ezer pár km-es állás azt jelenti, hogy szervízre hoztuk, csak az extrák lettek meg, de az olajcserét megoldottuk). Teljesen pöpec. Givi dobozt meg bárhol lehet kapni. Pofonegyszerű, jó megoldás, semmi plusz időbe és utánajárásba nem került, eleve nem volt alternatíva, de nem is bánom. Minek más, ha ez tökéletesen megfelel?
Igen, a minőség szinte mindig megfelelő árral párosul, de vannak kellemes áron, hozzáértéssel és lelkesedéssel dolgozó szakik. Meg kell becsülni őket
Vannak túlárazott dolgok, amiket nem muszáj megvenni. Ha hatalmas egyénileg készített mahagóni íróasztalt akarnék, annál ez nem lenne így. A rajztáblám is 120 ezer volt (mondjuk az nem drága. nagyon megérte), mert az apró kis wacommal csak szenvedtem, hiába vagyok kezdő, vagy talán épp azért. Amire kell, arra kell.Kösz
Ki tudja?
A lényeg, hogy jól érezzem magam a motorommal, s ez megint nem erősen korrelál az árral, meg kell találni a Megfelelőt. Persze drágán venni olyat, amit nem szeretünk könnyebb, mint olcsón olyat, amit igen, ez tény. Én általában igényes vagyok, de olyanok a prioritásaim, hogy nekem Ciliegia teljesen megfelelő túramotor, s nekem elsősorban ez a fontos. Nem mintha életemben ültem volna máson, de... Kényelmes többszáz km után is (mondjuk egy lábtartó trepnit még rakatok rá szerintem), szél- és bogárvédelme remek a nagy plexivel, s elmegy, ahova akarok menni, a sebességgel és gyorsulással sincs baj abban a tartományban (max. visszaváltok), ahol használom (=leginkább a megengedett sebességhatár és alatta, főleg, ha Alvaro is velem van, aki legszívesebben 80-nal megy városon kívül bárhol).
Két emberrel már más lenne a helyzet, mert olyankor roppant alacsony és leér valami egy kicsit is lendületes kanyarban. De én egyedül megyek vele.
Persze majd lesz mellé másik is egyszer. De jelenleg nem vennék, bármennyi pénzem is lenne. Kicsi vagyok még. (A jövőre betervezett dirt bike nem számít, az ugyebár teljesen más.) -
alvaro
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Te valamit még mindig nem értesz, azt hiszem. Ennél egyszerűbb dolog nem is volt. Betoltuk a szervizbe a motort, otthagytuk a dobozt és a platnit, visszakaptuk konzollal. Lemérték, kiszabták, fölszerelték. Tudod, mint a méretes szabóság. Öltöztetővel

Mennyivel jobb a neten keresgélni? Én speciel utálok, még akkor is, ha lehet munkaidőben... -
TayRol
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
szepen lassan vesztene el a tapadasat, valoszinu a melohelyre lapon csusznek be.

-
Integra
titán
válasz
shiNIN
üzenetére
ez nem sznobizmus (de szeretem ezt a szót), hanem arról van szó, hogy vannak, akiknek semmi idejük erre. ők megkeresik a lehetőségükhöz képest a legjobbat interneten, ami típus specifikus, nem kell 4x elmenni, egyeztetni, méreteket levenni blablabla, ellenben azonnal szerelhető, pontos és nincsen vele macera, még az esélye sincsen meg, hogy valami nem fog illeszkedni, etc...
ugyanígy dobozzal és egyéb felszereléssel. arra van idejük, hogy motorozzanak ha tudnak rá időt szánni és nem a többivel foglalkozni. az ég világon nincsen ebben sznobizmus, csak az életvitel más.
"az ár nem feltétlenül jelent minőséget..." - valóban nem, mégis az a tapasztalatom, hogy komoly minőséget mindig is meg kellett fizetni és ezután is meg kell. de ebbe ne menjünk bele tényleg, mert mindenkinek mást és mást jelent a minőség.
és kívánom, hogy tudj 3 gurigáért egy nap motort venni
-
Kroni1
veterán
Van valakinek a gyáritól eltérő méretű láncfogaskerékkel tapasztalata?
Nekem egy 2001-es Fazerem is volt, eladás után egy évvel megint FZS600ast vettem, és miután beszéltem egy másik tulajjal is rájöttem, hogy nem az enyémmekkel volt baj, hanem ez a tipus alapjáraton rángat és nem tud olyan szépen egyenletesen gurulni, mint mondjuk egy Hornet. Szerelő sráccal beszéltük, hogy előre két mérettel kisebb lánckereket teszek majd láncszett cserénél, hogy némileg nyomatékosabb legyen a gép. Azon gondoltam, hogy talán az áttételváltozás miatt nem is fog annyira rángatni. Ti mit gondoltok erről?
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
na az mekkora találmány lenne, hogy a gumikat a motor felmelegíti valahogy, hogy télen is legyen megfelelő tapadás!!

-
TayRol
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
koszi, de szerintem hamarabb lehulnek a gumik, minthogy 2 utcat haladjak.
hiaba tennem fel a garazsban.
-
alvaro
senior tag
válasz
Kroni1
üzenetére
Múlt télen 15W50-nel nyomtam, de fagyban - egy kivétellel - nem motoroztam. Amúgy gond nem volt vele, mondjuk az is hozzátartozik, hogy otthon már garázsból szedem elő, ott meg sose fagy.
Mikor itt töltötte munkahely előtt az éjszakát, kicsit szenvedett az indító -3 fokban - de ez aligha az olaj, június óta már 10W40 van benne (szeptemberben újra cserélve, eltelt a 10 ezer km). Azelőtt néhány f650.hu-tag kedvence ásványi Repsol 15W50-et használtam. Kollega Transalpjában meg akkor és ott sztrájkba is lépett az akku, hátizsákban vitte haza, az én hátam mögött
(jaj, kifelejtettem: a simsonos tatákat nem hatja meg az integetés)
-
Kroni1
veterán
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Jahh. Én is most készülődök felülni a paripára, de mostanában én sem fogom már sokat használni, mert aggódom, hogy a 20W50-es olajjal nem nagyon tesz jót neki a 0 fokban történő indítás, mert ilyen hidegben már eléggé összeáll.. Azért tettem bele ilyet, mert a srác is ilyennel nyomta, akitől vettem a mocit, de azt hiszem 10W40-es ebből a szempontból jobb választás lett volna, mert az jobban bírja a hideget..
-
alvaro
senior tag
-
Ferdzsoo
addikt
Nah. Ma reggel már elég hideg volt a motoron. Eleinte féltem is, mert 90%-ban száraz az úttest, csak ha találok egy kis jeget akkor eldobom a vasat.

Aztán utánna láttam hogy a pocsolya sincs még befagyva, szóval nó pánik.
Ezt a 2 reggelt mostmár akkor is kibírom-
-
Kroni1
veterán
Pedig nem gyártották olyan sokáig, de szerintem nem véletlenül népszerű..
Az az előző oldalon linkelt CB 1300 nagyon tetszik nekem is, garázsban van is egy ugyanilyen piros-fehér naked, vario plexivel. Ha lenne pénzem vagy egy Varadero XL1000 vagy egy ilyen lenne a következő paripám!
-
mvman
csendes tag
Beszarás tényleg fzs600 topik lesz ez lassan

-
Kroni1
veterán
Jajj de jó, hogy megtaláltam végre ezt a topicot, el is mentem! Egész véletlen, mert nem is gondoltam, hogy van ilyen, de hát a ph-n van minden!
Én egy 2002-es FZS600-as Fazerbe gyűjtöm a kilómétereket, Üdv mindenkinek! -
shiNIN
tag
válasz
Integra
üzenetére
Ó, erre még nem is reagtam: "meg doboz is mindegy, csak legyen?"
Ja
Azért van doboz, hogy be lehessen zárni, ezért nem érdekel, hogy egyesek esetleg kiakadnak azon, hogy egy cruiserre dobozt teszek táska helyett (volt. szétment, kilyukadt, nem zárható és nem is elég nagy).
De amúgy szempont volt a kinézete. Szerencsére a GIVI dobozok színben egész harmonizálnak a bordó-fekete kicsikémmel, fogtam egy 37 literes csinost és kész.
Most pedig boldogan cserélgethetjük a két GIVI dobozt a két motoron, amíg meg nem halnak.
A GIVI hátsó dobozok teljesen jó árban vannak, kedvelem őket. Az oldaldobozok vannak elszállva. -
shiNIN
tag
válasz
Integra
üzenetére
0. írtam, hogy én nem értek az ilyen komoly dolgokhoz, szal én helyből nem veszek 3 millióért motort

1. nem minden mindegy. ha az lenne, kit érdekelne a konzol. vagy a motor. vagy hogy élek, halok-e...
2. a szaki, akihez járok, ért ahhoz, amit csinál. Alvaro sokkal szívesebben bízza rá kedvelt Teresáját, mint egy BMW szakszervízre, ahol ki tudja, kik és hogyan dolgoznak... az ár nem feltétlenül jelent minőséget... nem lesarkibácsizni Kanyar mestert...

ez olyan sznobizmus, hogy ha nem kerül kurvasokba, akkor már nem is kell...3. én speciel sosem pókoztam, elkerülöm, ha lehet, van dobozom, de ha figyel az ember, nem hiszem, hogy a használata akkora felelőtlenség lenne. extrém esetek pedig kb. mindennel előfordulnak. volt pl. egy BMW F650 GS sorozat, aminek túl gyakran tört az első villája...
ha nem is az ominózus esetet, de felpókolt beakadás sztorikat már én is hallottam. ezért különösen vigyázunk
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
nagyon komoly ez az oldal. de tenyleg. ez a hattamla odab@sz.

-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
vááááá, mit találtam

és valóban igazad van, a super touring-nak a kipuffja lejjebb áll a dobozok miatt, jól látszik. -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
nemtudom.

1 csupasz es 2 felidomos. szerintem a touringra teheto csak doboz, a bol d`or-ra nem, annak a kipuffja is meredekebben ivel felfele. de apud penteken megkerdi a Dreamben es akkor letisztul elottunk a kep.
de nem is kapkodok, c-abs-es motort akarok, es egy-ket ev lesz, mire szamomra elerheto kategoriaba esik.nem is tudom, hogy melyik kaphato csak japanban...

-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
aztan irtam, hogy rosszul tudtam illetve en a nakedre gondoltam, utana linkeltem is az uj verziokat. sorry, ha valakit felrevezettem, nem volt celom.
olyan szinten vannak mas tartokonzolok, hogy 03-09-ig a kapaszkodo hatul van keresztben, mint a banditomon, a 10-esen pedig ket oldalt, mint a cbf600-on pl. gondolom ezert mas a konzol.
Zsolti: joneked, eleg tag hatara van annak az 1.2M-nak.

-
Integra
titán
válasz
shiNIN
üzenetére
veszel 3 millióért egy motort. majd neked minden mindegy alapon ráhajigálsz valamit amit a sarki bácsi felesztergál rá? meg doboz is mindegy, csak legyen? hogy néz már ki? egy ilyen motornál te sem fogsz bármit feldobálni rá, főleg nem pókozni, ami még balesetveszélyes is..
pont nem is olyan rég történt, most késő nyáron, hogy egy hozzád hasonlóan dobozt drágálló motoros srácnak leoldott autópályán a pók, a pakk beszorult a kerék és a lánc közé, bukott és ahogy kicsúszott az autópályáról, a palánk oszlopa lefejezte.na mindegy, más korosztály, más igények, más pénztárca.

-
shiNIN
tag
Én nem értek az ilyen komoly dolgokhoz, de hát egy konzol annyira vészes? Kit érdekel, hogy ki gyárt rá, a szaki, akihez mi visszünk a Hyosungot és a BMW-t is, simán pakolt az enyémre hátsó konzolt, rá egy GIVI doboz oszt kész. Oldaldobozaim nincsenek, mert drágállottam őket (90-100-ért láttam jól kinéző párat, a hátsó dobozok sokkal olcsóbbak, harmincvalahányezerért már egész méreteset kap az ember), nekem meg igazából annyira nem kellett rá több. A hátsó doboz és pár gumipók teljesen megteszi személyenként, eddig csak pár napos túrákat nyomtunk, ott pók sem kellett. Nem is volt, de azóta vettünk. Majd felpakoljuk a cipőket, mégsem állapot, hogy pont a nagyobb túráinkra megyünk bakancsban motoros csizma helyett, mert gyalogolni is akarunk s a bakancs rengeteg helyet foglal...
-
Integra
titán
válasz
zsoltee10
üzenetére
akkor 2008-ban volt a modellfrissítése a cb-nek, nem 2009-ben.
fura hogy 2010-re változtattak rajta, mert Roli meg pont azt mondta, hogy beszüntetik a gyártását.. akkor most mi van? új generációs cb jön vagy mi a túró van, egy évért nem szóktak frissíteni még műanyag idomokat sem..
amúgy szerintem a 2010-es fehér cb-n ez a matricázás ritka ratyi az eredeti fehér-vörös fényezéshez képest..
ha nem lehet a gyári dobozokat felszerelni, akkor miért van az internet tele fotókkal, ahol a gyári dobozokkal van kiállítva? ráadásul elég passzentosan néz ki, és a cb-n ott vannak amúgy a már beépített doboz rögzítési pontok is az oldalában, azok a kiálló alu csonkok, pedig a lényege pont az lenne, hogy a gyári doboz erre megy és nem csúfítja el a motor sziluettjét, hanem használsz dobozokat..
megtaláltam közben árakkal, fura, akkor mi a túrósnak vannak ott, nem értem. viszont a lista alapján ez 2010-es és valóban, a másik lehetőség a 03-09 közötti cb-hez szól. vagyis akkor komolyabb modellfrissítés történt.az meg, hogy erre a motorra feláras a középtámasz meg a markolatfűtés..
valóban kicsit húzós..pont tegnap mutatta az öreg az f800st-t, mert hogy könnyebb, de hozzá számoltam a szintén hiányzó dolgokat és még többre jön ki. és a motor egy robogó a cb-hez képest..
az 1300st meg 4.5 milliótól indul.. -
zsoltee10
addikt
-
zsoltee10
addikt
válasz
Integra
üzenetére
na hívtak, kikérdeztem a CB-t is.
az a helyzet, hogy a szalonban ott álló CB 2009-es, ami megegyezik a 2008-as modellel, már azon sincsen szivató. A 2010-es modellen változtak az idomok, illetve CBS-ABS van rajta, nem a sima ABS. Gyári megoldás egyáltalán nincs tour csomagként, a gyári dobozokat (Varaderon, Transalpon, CBF-n látni) se lehet felszerelni, mert nincs hozzá konzol. Egyes egyedül a Krauser gyárt hozzá konzolt és dobozokat (gondolom már sejted, hogy 150k felárral nem lesz rajta doboz), méghozzá 318000Ft-ért. Ezen kívül 50k a középtámasz, valamint 28k a bukócső, és 30k körül van hozzá Oxford markolatfűtés. Így gyakorlatilag a Tour felszereltségű CB 3,4 milla, amiből 300k-t elengednek, ha betoljátok a Fazert.
Szóval nekem felejtős a CB, A Varaderoval meg folyik az egyezkedés. Az utolsó ajánlat az, hogy nagyon nem akarják beszámolni a kawát, mert pofátlan összeget nem akar rá mondani, készletük meg van még elég télre.. ellenben átveszik bizományos értékesítésre, és kirakják a szalonba, körbe fényképezik, hirdetik. Ha bele nyugszom ebbe a megoldásba, akkor oda adják a varát 2,4 milláért. Inkább engednek még belőle 150k-t, de ne kelljen beszámolniuk másik motort.
Erre még aludnom kell egyet. Nem tudom, mi legyen. Ha az eredeti verziót nézem, vagyis, hogy 2,55M a vara, és 900k körül beszámítanák a kawát (többet reálisan nem várhattam amúgy sem, hiába merném eladni a saját apámnak is, mert annyira patent), akkor 1,65M-t kellett volna hozzá tennem.
A jelenlegi állás szerint, ha elhozom 2,4M-ért, akkor ha csak 750k-ért megy el, akkor is ugyanott vagyok. -
zsoltee10
addikt
válasz
Integra
üzenetére
az árlistában nincs 2009-es modell feltűntetve, szvsz a 2010-es modellekre van 300eFt beszámítási kedvezmény. Nem azt jelenti, hogy 300eFt-ot adnak a motorért, hanem azt, hogy annyival többet az eurotax árnál...
Nagyon nehéz eladni most bármit is, én lemondtam arról, hogy a szabad piacon el tudom adni a kawát novemberben, teljesen halott a piac. Ha minden kötél szakad, akkor majd jövőre cserélek, de mindenképp be akarom számíttatni, akkor is, ha bukok 100-150eFt-ot. -
Integra
titán
válasz
zsoltee10
üzenetére
a 300ezres beszámítás csak a 2010-es cb esetén érvényes?
azért ennél a fézer többet ér még mindig szerintem
igaz, ott van az is, hogy viszont nem kell az eladással szenvedni.
amúgy a 2010-es modell semmiben nem különbözik azt hiszem a 2009-estől, talán a fényezés más, meg felni színek, szóval a szokásos történet. -
zsoltee10
addikt
válasz
Integra
üzenetére
na erre kiváncsi leszek, hogy mit tud kinyomozni, mert az alap új áruk elég közel van egymáshoz, és a CB-re most amúgy is van 300eFt-os beszámítási kedvezmény. Vagyis gyk. az új modell is annyiba kerül, mint a 2008-2009-es. Ez megint egy kicsit elmozdítja a képet, bár tény, hogy a 2 hónapos varadero árával nem tud versenyezni, és ha 2,6-2,7M-hoz még hozzá jön a doboz szett, stb... az már veszélyes, ahhoz képest, hogy 1-1,2M ráfordításával akartam cserélni.

-
Integra
titán
válasz
zsoltee10
üzenetére
oks.
ami bent van most a szalonban, az azt hiszem egy 2009-es (de lehet, hogy csak 2008-as), fehér-vörös félidomos, c-abs.
gyári dobozokkal venné, mutattam neki a fotókat, hogy van hozzá, persze azonnal jött a kérdés, hogy de mi van a középső dobozzal.. ami jogos kérdés, mert szerintem külön lehet megvenni a két oldal dobozt és külön a középsőt.
bukógomba van hozzá, de már láttam hozzá nagyon pöpec bukókeretet is.
középállvány és markolatfűtés szerintem nincsen hozzá, legalábbis szériában nem, de mintha markolat fűtés gyárilag se lenne hozzá, hanem valami utólagosan beépítettet raknának rá. ilyen szempontból a varadero szerintem jobb ajánlat. -
shiNIN
tag
Én belefértem egy millába bőven. Mivel én Ciliegián tanultam és estem, jobb is, hogy nem egy többmilliós motort amortizáltam le
De azt egyébként is túlzásnak érezném. Az enyém a megvételkor szinte új volt, extrákkal (ezek némelyikének még értelme is volt. el nem tudnám képzelni a nagy plexi nélkül, ami megóv a széltől és a rovaroktól). Első motornak számomra teljesen jó. Eltart egy ideig, amíg felnövök hozzá.Azt nem mondom, hogy nem álmodozom néha arról, hogy majd egyszer lesz egy kicsit erősebb és dögösebb motorom
Most nem kéne, de ha majd nagyobb leszek 
-
zsoltee10
addikt
no, ha a hondásokkal meg tudok egyezni, akkor benevezek erre: varadero ABS Tour
Ennyi pénzért 4-5 éves, 50-60ekm-t futott GS-t adnak. ez meg gyk. új, garis. Azt remélem, hogy ez a motor már kiszolgál majd kettőnket sok-sok éven át. -
shiNIN
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Azért láttam már izgalmas főutat... Pécs felé tudtam meg, hogy a hiedelmem, miszerint a főutakra nem pakolnak élesebb kanyarokat, közel áll az igazsághoz, de azért téves.
De való igaz, a főutak gyors haladásra valók, nem élvezkedésre. Én csak akkor használom őket, ha messze megyek, vagy van egy kikerülhetetlen rövid szakaszuk (vagy ha az alternatívaként szolgűáló út kriminális minőségű lenne, de ilyen erre nincs. A bobblehead utakkal semmi bajom, bár a Lovasberény-Csákvárt már kissé unom, de több célpontomhoz is szükség van rá, ha nem akarok bemenni Fehérvárra. Nem akarok, túl nagy város).
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Horgász topik
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vannak túlárazott dolgok, amiket nem muszáj megvenni. Ha hatalmas egyénileg készített mahagóni íróasztalt akarnék, annál ez nem lenne így. A rajztáblám is 120 ezer volt (mondjuk az nem drága. nagyon megérte), mert az apró kis wacommal csak szenvedtem, hiába vagyok kezdő, vagy talán épp azért. Amire kell, arra kell.
A lényeg, hogy jól érezzem magam a motorommal, s ez megint nem erősen korrelál az árral, meg kell találni a Megfelelőt. Persze drágán venni olyat, amit nem szeretünk könnyebb, mint olcsón olyat, amit igen, ez tény. Én általában igényes vagyok, de olyanok a prioritásaim, hogy nekem Ciliegia teljesen megfelelő túramotor, s nekem elsősorban ez a fontos. Nem mintha életemben ültem volna máson, de... Kényelmes többszáz km után is (mondjuk egy lábtartó trepnit még rakatok rá szerintem), szél- és bogárvédelme remek a nagy plexivel, s elmegy, ahova akarok menni, a sebességgel és gyorsulással sincs baj abban a tartományban (max. visszaváltok), ahol használom (=leginkább a megengedett sebességhatár és alatta, főleg, ha Alvaro is velem van, aki legszívesebben 80-nal megy városon kívül bárhol).
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)