Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
hejj, de pofás bringát dobtak össze, megint belenyúltak, annyit fognak eladni belőle amennyit nem szégyellnek. és milyen szép fényezés kombók

amúgy nektek van igazatok, simán átdolgozott 800-as blokk, köze nincsen az 1200-es vfr-hez.mod: nekem is igazam volt
amúgy akkora 1200gs koppintás, amekkorát a világ még nem látott. bár, ha nem rontották el, akkor ez ugyan nem baj, nekem nagyon kéne
de amilyen vaskos áron fog menni az 1200-es, nem baj, hogy a cb lett a végén. -
TayRol
nagyúr
hatezmiez?? nem is rossz... egy jo gumi meg egy jo futomu es egesz vidam vasat lehet belole faragni.
persze a tura kategorian belul, mert eleg drabalisnak nez ki.es van egy nagyteso is.
-
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
filmvilágos topicba leírtam

-
-
szerelő ismerőseimnek akik motorosok annyit mondanak a riasztóra ,hogy ha két motor áll egymás mellett és az egyik nem riasztós tied meg igen akkor a nem riasztósat viszik el amúgy meg tök mindegy lófaszt nem ér...
Szerk (jaaa hogy sms -s azt nemtom mennyit érhet tuti arra is van hack )

Amit el akarnak vinni azt el is viszik ez tuti
-
Integra
titán
na nyasgeeemmm

igen, valóban, vehettem volna zsírúj helett valamit a redbaronban, oszt ha eldől, felállítom és ha netán át dől a másik oldalra azzal a lendülettel, akkor sem érdekel..
de azért hajtasz, dolgozol, hogy ne ilyet kelljen venned, hanem azt amit szeretnél igazán. és mint ilyen, mi mást tehetnék, tudatában lévén, hogy ha már megszereztem, meg is kell védenem, ha kell agyonvágom a másikat, ha épp rajtakapom, amúgy meg marad a bazi nagy 10 kg-os lánc a garázsban.
utcán meg mindig bolt és a legforgalmasabb kamerás hely előtt állok meg, tárcsazár rá, aztán mi mást tehetnék, intézem a dolgaim gyorsan. nem tudok 100%-ra semmit kizárni, lehetetlen.
amúgy meg már intézem a teljesen fehér pályaidomot, majd jól megmatricázom hozzá és igazi bukós pukkant motor kinézete lesz
pageres riasztó a gsm modulos sms-ben értesítős cucc, ugye? -
válasz
TayRol
üzenetére
most volt múlt héten hogy feltörtek MEGINT egy tárolót (integra nálunk is be van kamerázva) ráadásul dupla zárast. A csávó szó szerint szét verte a vas ajtót ,hogy miért nem látott hallott senki semmit azt nem tudni ...faszikámnak volt egy robija meg egy Yamaha cross motorja ,hogy azt is elvitték vagy csak őő tüntette el ezek után azt nem tudom... mindig ott állt a BMW je előtt és most nincs ott...
Nekünk a ház lakóknak azt mondták a rendőrök , hogy ha elkapunk egyet jól verjük meg ,mert ők nem tudnak semmit tenni ellenük... ebbe az évbe szerintem ez az 5. ilyen az első kettőnél végig törtek öt autót notikat stb vittek el...
Én a motornál nem félek nem hiszem hogy 220kg motort csak úgy el vinnének tárcsa zár van rajta kormány zár plusz párom fullra rám áll a kocsival ki sem lehet a kocsi elől tolni ,meg egyébként is előbb viszik el nálunk a Porsche Cayenne-t meg az x5 -s BMW-t stb mint az én "kis" Suzukimat

-
F1DO
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
a körülményektől függően én egy pager-es riasztót ajánlanék, plusz egy 'okos kapcsolót' elrejtve, egyedileg bekötve...
A targoncára hipp-hopp feldobás ellen véd a 'valamihez kiláncolás'. (ezt a fixen rögzített szemet is csak inkább otthon tudod megoldani és azért eleve kevesen mennek be az ingatlanra, szerintem inkább nyílt terepen, utcán veszélyesebb ez)
Amúgy gáz, hogy 5kg láncot kell majdhogynem állandóan hordj magaddal.
De másik megoldás lehet még hogy nem csillivilli motort vesz az ember méregdrágán..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A 'vasárnapi motorosok' akik csak hétvégén tolják ki az otthoni garázsból a vasat meg úgyis más tészta.. más rizikófaktor..
-
Integra
titán
ducati diavel
1200cc 162le, 127nm, (multistrada 1200s blokk)
207 kg
abs, traction controll, 3 választható program
240-es hátsó gumi
17 literes tank
drive by wire -
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
talán a nagy lánc okosabb, ésszerűbb döntés, ha megtudod egy oszloppal oldani. nálam megoldható, csak lekell mérnem.
ha az abus szemet rendesen lefúrod, ragasztod, azt onnan csak roncsolással veszed ki. illetve lehet, hogy a szem maga gyengébb és könnyebben roncsolható, mint maga a lánc(?).
egy vasbeton tehertartó oszlopot meg csak nem bontanak már el egy lánc miatt... -
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
jaja, nem árt, a mi teremgarázsunkból a bicajokat lopkodják előszeretettel (meg lépcsőházból is, döbbenet), pedig fullra bevan kamerázva minden. én még soha nem láttam egy ilyen tolvajról felvételt, állítólag nem adható csak úgy ki személyiségi jogok védelme miatt (az ilyennek amúgy semmilyen személyiség védelmi joga nem szabadna, hogy legyen!!!), pedig premier plánban ott a pofája mindegyiknek a felvételen, vicc ez az ország.. se kezet eltörni, se leültetni nem lehet őket, a rendőrség meg szart se csinál. én is lefúrok egy bazi nagy abus rögzítő szemet és abus láncot rá, vagy egy hatalmas abus láncot ami még az oszlopot is átéri a kerekemmel együtt.
és én nem lakom szar környéken, ez a durva..
azt reméljük, hogy az önkormányzat hamarosan az összes utcát felszereli térfigyelő kamerával, már kérvényeztük, de nem tudjuk, hogy áll a dolog. most új közös képviselő cég van és úgy tűnik, hogy ők valóban dolgoznak, úgyhogy remény van még.
minden esetre én a parkoló óra felszerelésnek nagyon örülök, mert rendkívüli mértékben élhetőbb lett a környék, kevesebb a zaj, autókat nappal alig látni és aki pedig itt lakik, annak úgyis van garázsa, vagy matricát kap az autójára és van az utcán parkoló helye.
és mivel feketézik minden lakás bérbeadó, ezért nyomon sem lehet követni a lakókat, hogy ki hol lakik, ezáltal a teremgarázsba is ki-be lehet járni szabadon.. én már gondolkodtam azon, hogy saját kamerát szerelek fel az autóm felé
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
hat, hazakat neztunk eddig, de asszonnyal mindeketten bemondtuk az unalmast, es be akarunk koltozni a varosba.
mindenkeppen az oriaskoruton belulre, szerintem 13 vagy 9 a legvaloszinubb. uj epitesu, nagyobb, lagalabb 3 szobas lakast keresunk garazzsal. ahogy neztem kb. egy arban van a dunakeszi hazakkal.

amugy igen, meg ott vagyunk albiban, de en szeretnek decemberben mar foglalozni es jovo ev elejen/tavasszal koltozni. ezert is agyalok a biztonsagi cuccokon, mert most garazsban all, de tuti, hogy teremgarazs lesz belole.
amugy a te lakasod kornyeke sem rossz, de kijjebb mar nem akarok.
-
Ferdzsoo
addikt
Hát az én mocim is aludni ment, bár hétvégenként ha jó idő lesz, akkor azért meg kell sétáltatni egy picit.

Mennyire fos volt motor nélkül jönni dolgozni...
-
emre
veterán
a Devils Börze milyen szokott lenni?
erősen gondolkodok, hogy körül kellene néznem, de nem olcsó az utazás sem
mod
Integra köszi
-
Kroni1
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
Na én pont 5000-nél járok, nekem városi használaton kívül volt egy két pályanap idén, de javarészt túráztam vele, úgyhogy tavasszal fogom csak lecserélni amikor kitolom a paripát..
-
yodamastah
őstag
válasz
Kroni1
üzenetére
4-5e km. Korabban 2-3ezrenkent csereltem a sok palyazas miatt, de aztan poenbol elkudtem laborba az olajat 5 palyanap meg egy tura utan, es az jott vissza hogy semmi baja. (errol mar irtam itt korabban). Mindenesetre gyakrabban cserelem mint a gyari eloiras, mivel sokat hasznalom varosban, es a ringen a motort. De pl tavaly keves penzem volt palyazgatni, es mivel sokat turaztunk akkor 6-7e korul csereltem, szoval valtozo...Legszurot viszont gyakrabban takaritom, az olaj elemzes ezt ajanlotta.....
-
TayRol
nagyúr
hat ez elegge rendben van.
csak egy jo arat kell kitalalni hozza. -
alvaro
senior tag
válasz
Kroni1
üzenetére
Teresa: gyári ajánlás szerint 10 ezrenként. Ez tavaly és idén is 2 cserét jelentett (egy tavaszi/kora nyári és egy őszi). Mondjuk én nem kergetem pályán, és a napi ütős-vágós használat ellenére nem megyek vele extrém rövid távokat se, 10-20km alatt egyáltalán nem vagyok hajlandó beindítani

Munkába 25 km, minden más hosszabb. Idén jó sok 250-300km-es utat kellett lenyomnunk. Élvezetből meg eleve nem megyünk túl röviden.Ciliegia: szintén gyári ajánlás, csak neki 5 ezer. Kisebb motor, kevesebb olaj is megy bele. Mondjuk szerintem simán bírna többet a másikból kiindulva, de tartjuk magunkat a szervizkönyvhöz.
Ha meg úgy jön ki, párszáz km-t bármelyikkel csúszhatunk oda vagy vissza.
-
runner 125
nagyúr
Bevallom, másra számítottam, de így ütős.

-
shiNIN
tag
Hogyne, ezt mi is nézzük

A népek hozzáállása elég vegyes a Hyo fórumon... Ki azt mondja, hogy az Unionhoz megy, akkor is, ha a K&H olcsóbb, mert az megbízhatóbb. Mások pedig kijelentik, hogy ő nem kedves másokkal, ő a legolcsóbbat köti, még ha az a KÖBE is, ami állítólag nem szeret fizetni...
-
Kroni1
veterán
Kicsit más téma: Az olajcserét ti mennyi időközönként szoktátok elvégezni? Ha valaki sűrűbben cseréli abból túl nagy baj nem lehet, de mégis ki szerint mi az optimális? Sokan a 6000km-re (de minimum szezononkénti) olajcserét tanácsolják, az én motorom szervízkönyvében 10ezrenkénti csereidő van megadva, de ezt én sem szoktam megvárni..
-
shiNIN
tag
Mi hasonló utakat jártunk be a motorokkal... Első év Allianz, másodiktól K&H. Az Allianz rápakolt valami extra biztosítást is, 16 ezer volt... Ahol laktam, nem volt K&H fiók, csak Allianz, kényelmes volt, s ha bementem, hogy na akkor én befizetem az év végéig hátralevőt most, nem volt gond. A K&H körülményesebb, de túl sok ilyen eset úgyse jön szembe és sokkal olcsóbb (nekem 16ezer -> 4ezer, Alvarónak 30->20 volt anno (most már alig 10 fölött
).Egyébként a netriskes listában nekem volt 53ezres, Alvarónak 80 ezer fölötti ajánlat is. Gőzöm nincs, mit pakolnak abba bele... Viszont a KÖBE az, amit el kell kerülni a Hyo fórum alapján, még ha mindkét motorra 8 ezres ajánlatuk van is (ami nálam ugye nem játszik, Alvaro kérdezte, mert skizofrén és Hyo fórumra jár. Igaz, én is regeltem az f650.hu-ra).
Néztük a teljesítményadót is, Teresára 11, Ciliegiára 6 ezer, ha jól emlékszem.
-
shiNIN
tag
Na jártam a Netrisken. K&H, mint tavaly. Elég nehézkesek, minden miatt kérvényt kell írnom papíron, de most már éves fizetésre vannak átállítva, s ha lakcímváltozást kell bejelentenem náluk, az már saját ház lesz és örülni fogok neki. Viszont ők a legolcsóbbak

Nem gondoltam volna, de határozottan csökkent a biztosításom. Eddig 3924Ft volt, most 2892 lesz
Cruiser kedvezmény meg minden
B2-m van féléves jogsival
mert a motort sokkal korábban vettem. -
shiNIN
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Én tegnap láttam motorosokat, Vértesacsa végső egyenesében tepertek el mellettem, kivéve az utolsót, aki még valahogy megelőzött, de a település vége tábla után nagyon harmatosan gyorsult, Ciliegiát vissza kellett fognom negyedikben... De aztán eltéptek a messzeségbe mindahányan.
Ma már nem ragyogott a nap, de volt egy kis dolgunk, úgyhogy mentünk egy kört. Tankolnom is kellett, 3.0 lett az átlagfogyasztás, számítottam rá, hogy romlani fog.
A 7 fok rövidtávon teljesen jó nekem, holnap megyünk többszáz km-t, reggeli indulással, arra fel fogok öltözni s viszek termoszt
Alvaro kesztyűfűtése most épp problémás, remélem, rendben lesz, mert a sofőr keze jobb, ha nem fagy le.A mai útvonal nem volt valami izgalmas, a Lovasberény szélén a negyvenes táblás kifelé bővülő kanyart szeretni szoktam, 50-ről pöpecül lehet gyorsítani, a település vége tábla nagyon közel van. Szerintem ha a kanyar elején pont elém hajt ki egy autó, elvárható, hogy menjen. De nem, többszáz méter múlva, a szép hosszú kanyar legvégén is ment vagy 40-nel, addig pedig nem kockáztattam az előzést. Van ez így néha.
Meg a két egymás mellett haladó biciklis belső fele is akkor érzett ellenállhatatlan vonzalmat a sáv bal fele iránt, amikor előztem őket és jöttek szembe. Remélem, kicsit ráhoztam a frászt, de lehet, hogy nem. Elfértünk mind a négyen, úgy látszik, ez széles út volt.Zámoly útjait nem kedvelem. Vannak a nagyobb utak, amik nem borzalmas minőségűek és nincsenek teleszórva kaviccsal (a teleszórás alatt teleszórást értek, a gumi alig ér néha mást, mint kavicsot). A nagyobb utak mindössze roppant keskenyek, egy autó szerintem kényelmesen elfér rajta s ennyi.
A kis utak pedig olyanok, hogy bátran megyek rajtuk hármasban harminccal, még véletlenül sem fékezve, miközben Ciliegia olyan hangokat ad, mintha szét akar esni. Normálisabb földutakon,a környéki bobbleheadeken semmi baja, vasúti átkelőkön is lelkesen átteperek (kisebb problémával, mint Alvaro Teresán), de Zámoly útjaira nem kívánok lépni, ha egy mód van rá. -
runner 125
nagyúr
Kb. az utolsó jó időt kihasználva ma vagy 30 motorost láttam, míg körbejártuk a temetőket.

-
Daywalker
addikt
válasz
Kroni1
üzenetére
Az előbb negyedéves díjakra gondoltam...a negyedéves lesz 8070 forint helyett 5916 forint, tehát 2154 forinttal lesz olcsóbb, éves szinten ez 8616 forint.
A Köbe lenne a legolcsóbb, ami évi 18615 Forinttal, utána jön a K&H jön (ahol most is vagyok) évi 23664Ft, ha újrakötöm -. idén 33 ezer volt.
Steven: nekem a 143 lóerőre asszem 20 ezer körül van, bár ez a korral csökken, illetve, ha ki van vonatva ideglenesen télire. Ez még kibírható.
-
nekem első saját tulajdonú motorom és 31 ről 15 re csökkent_
kiváncsi vagyok a teljesítmény adó mennyi lesz 
-
Daywalker
addikt
Kint vannak az új kötelező árak, a netrisken működik az összehasonlítás. Brutális áresések vannak. Autómnál kb. a felét fogom fizetni, motornál majd 1500 forinttal lesz olcsóbb, de az is úgy, hogy most nem változik a bónusz besorolásom.
-
ALI_G
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Azon én is elgondolkoztam, de látszik, hogy amikor gyorsul egy kicsit, megy hátrébb a súlypont.Nyilván ezért egyensúlyban van, de a plusz súly nem látszik.

Inti: faterodnak vesztek új bringát?
-
ALI_G
veterán
wtf wtf
[link] -
Kroni1
veterán
Szerencsére a fazeren 2002-re a ráncfelvarrással kijavították a világítás problémát, mert 2001-ig nagyon gyenge volt az fénye.. Emléxem a régin egyszer éjszaka a szerpentinen előzgettek az autósok, nekem meg 60-nál halálfélelmem volt.

-
alvaro
senior tag
Én elég keveset használom a refit, túlságosan nagy a szociális érzékenységem

Pedig a CS-en azzal igen jól látok, mindenféle xenon és egyéb trükk nélkül.
Mondjuk ha utasom van és leül a hátulja, a tompított is messzebbre megy
Az már az én lustaságom, hogy nem állok neki olyankor átállítani, de nem baszirgálhatom minden héten oda-vissza, van nagyon jó kis gyorsállító, de nem tudom megjelölni a különböző állásokat, amúgy meg rém macerás. Szóval sorry azoknak, akik szembe jönnek velem
Nem szoktak rámpillogni, talán nem éri el a fényes tekintetüket a sugár 
Más a helyzet a GV250-nel. Ki is kéne vinni beállítani, amikor sötét van... szürreális horror vele sötétben menni, egyszer kipróbáltam hosszabb távon, a 4-esen, ahol egy csomóan jönnek szembe. Élmény volt, komolyan. -
Nippon
őstag
válasz
yodamastah
üzenetére
Hát pont ezt mondtam, hogy ha ketten mennek vele + csomag, akkor már nem is kell forszírozni annyira, hogy előjöjjön a gyengesége. Egyébként igazad van, valszeg a rugóstag az igazán gyenge láncszem. Viszont ha kap egy progresszív rugót, felkeményíti és megy rá valami tapadós gumi, akkor meg egyből problémás lesz az a lengővilla.
-
ALI_G
veterán
válasz
zsoltee10
üzenetére
Ha muszáj éjjel közlekednem, akkor mindig felrakom a távolságit, azzal épp elviselhető, autósokat alig zavarja és én inkább a látásomra szavazok. Én is akartam xenon-t, de ugye ezek a foncsorok beégnek (állítólag)

kawa-t úgy látom még árulod...semmi komoly?
Volt valami említésre méltó az elmúlt hónapban? Sok volt a meló, nem tudtam követni. Remélem többet nem esett már senki idén

Nagyon szeretnék egy DRZ-t, de nem tudok dönteni, hogy SM vagy cross, mindkettő kellene. Szerencsére nincs felszabadítható pénzem xD De most drágábban próbálják adni a gépeket mint ősz elején, én nem értem őket, tuti pang az egész piac. -
zsoltee10
addikt
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
újan szerintem baromira túl van árazva, ráadásul ordít, hogy a cbr pofája nem illik hozzá. ezen kívül azt olvastam, hogy túrás szemszögből ez a CBR féle lámpatest nem a legjobb.
A kawával is az az egyik bajom, hogy gyenge a világítása. Xenont nem merek, mert ha itthon nem is törődnek vele, külföldön hátha egyszer lekapcsolnak miatta. Így meg életveszélyesen gyenge.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Beszéljünk már inkább arról amire való a motor, és ne amire nem (versenypályáról), egy hétköznapi/túra gépnél.
2 személyre nagyobbakat túrázni, elugrani ide-oda... -
yodamastah
őstag
válasz
Nippon
üzenetére
SZerintem a gagyi rugostag elobb adja fel mint a nem elegge merev lengovilla. Nekem legaabbis ez a tapasztalat az atltalam probal tura/turasport motorknal
De mentem mar 600as fazerrel gixxerek utan szerpentinen ugy hogy neha 2 kerekkel csusztam kanyarban, ott se a lengovillat ereztem kevesnek hanem a gumit 
Lattam a Talmat nem egyszer utcai turamotorral baromkodni palyan, ot se nagyon zavarta a fos lengovilla abban ohgy kerulgesse az atlag sportmotoros benakat

-
Nippon
őstag
Motul-t tudok szerezni olcsóbban, bármelyik terméküket.
-
Kroni1
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
Pályanapokon a Castrolból nekem is meg szokott enni a fazer legalább 0.5litert, de volt h többet is! Akkor kipróbálom ezt a Mol-t én is.. Ráadásul unokatesóm megkérdezte a műhelyben ahol dolgozik és tudna most a Moltól venni a Dynamicból olcsón.. Megkérdem, pontosan mennyiért. Csak érdeklődésképp, van itt akit esetleg érdekelne még?
-
shiNIN
tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Nekem az elején volt rossz, amikor ismerkedtem a motorral

A jogsim óta 2.8-3.2, hacsak nincs autópálya vagy ilyesmi. Számítok rá, hogy egy kicsit romlani fog a fogyasztása, hisz már országúti sebességnél is kifejezetten többet eszik (40-nél ötödikben van), én pedig szeretek menni, ha lehet
. De az ilyen kis élvezetmotorozások 3 alatt lesznek akkor is. Autópályán, de azért nem a megengedett sebességgel egyező végsebességéig pörgetve evett 3.6-ot nyáron.
A mai tuti 2.8 alatt van... Aranyosak az itteni bobbleheadek, ha az ember épp nem virgonc, hanem szeret gurulgatni a napon és nézni a fákat. De _menni_ rajtuk az más. Annyira kriminális az út, hogy egyenesben nem megyek 70 fölött... Ciliegia aranyos kis társ, de mégis csak cruiser, nehéz lenne távolabb esnie egy egyterepmotortól
Na mindegy, sétamotoroztam egyet
A nap sütött, visszaúton egyenesen a szemembe, meg minden. -
-
shiNIN
tag
válasz
Daywalker
üzenetére
Örülök is, hogy én ki tudom használni a legmelegebb órákat
Azért 3-kor még nincs vége, 2-4 közt van a legmelegebb, 5-ig sincs gond, utána problémás, mert lefagy a kezem.
Viszont rég voltunk rendes túrán, november második hetében fogunk menni, úgyhogy elkezdem tesztelni, délelőtt milyen nekem...
Ma pedig megint olyan ellenállhatatlanul süt a nap, a tegnapot sem szívesen hagytam ki (utasként is elvoltam ám, elég idióta voltam ahhoz, hogy egy motorral menjünk ügyintézni a legközelebbi városba. úgy volt, hogy korábban megyünk és hideg lesz és amúgyis, sok település, nem poén az. Aztán mégis kanyarogtunk egy kicsit), hamarosan indulok, kinéztem egy apró, 50-60 km-es utat, tele bobbleheaddel és gyönyörű tájjal, ezek errefelé gyakran összefüggnek... Az alacsony átlagsebesség talán megmenti a tankot, most nem állok jól, amióta merek menni és egyedül nyomom... Nem mintha ez számítana, persze, de azért eszembe jut
Nem szeretek tankolni, csak menni. Akármilyen bután is hangozhat ez. -
yodamastah
őstag
válasz
Kroni1
üzenetére
Persze hogy eleg. A lenyeg hogy nem sokkal tobbert van jobb. Persze teny, hogy folos csucs olajat onteni egy oreg vasba amivel csak gurulaszik az ember, de ha az a +3e ftnem gond, akkor inkabb jot fog tenni mint rosszat
Ha gond a 3e ft, akkor jo lesz az olcsobb is. Visoznt ha sok a nyelgaz uzem, akor szerintem mindenkepp erdemes a jobbal kenyeztetni a blokkotEgyebkent en amikor castroloztam (R4, PW1) nekem siman megevett 1 palyanapon 2-3 decit. Egyszer mentem nyelgazon vagy 60-70km-t autopayan, csak ott megevett vagy 2 decit. A Dynamicbol 1x se toltottem utana SOHA. Vicces volt amikor eloszor direkt 1 dobozzal tobbet vettem a MOL-bol, aztan nem kellett utana tolteni

-
Daywalker
addikt
válasz
Kroni1
üzenetére
Nem...negyedévente fizetek én is. Ha be van fizetve és úgy jelented le, akkor később levonják. Visszahelyezésnél meg majd úgy küldik a csekket, hogy jó legyen.
shiNIN: én most mentem vele és már annyira nem esett jól, kb. 11-15 óráig lehet menni, ha süt a nap, különben hideg van -- pedig nem vagyok fázós. Napközben dolgozok, mikor megyek és jövök még/már sötét van és alig pár fok.
Hétvége meg kiesik, mert amint leesik a hó (akár itt, akár szomszédos országokban) snowboardozni járok, oda pedig nem lehet motorral. -
alvaro
senior tag
válasz
Kroni1
üzenetére
Eredetileg én is negyedévente fizettem, aztán egyszer elkavarták a postán a csekkem, én meg mittu domain, mikor telik le a 3 hónap, mire rájöttem, már 4 volt... mondjuk nem lett belőle semmi, de akkor felfújtam magam, és átírattam évesre az ütemet. Gondoltam, januárról csak eszembe jut

Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Napelem
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amúgy akkora 1200gs koppintás, amekkorát a világ még nem látott. bár, ha nem rontották el, akkor ez ugyan nem baj, nekem nagyon kéne

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mert a motort sokkal korábban vettem.