Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#41951) Davebowman válasza kanyazsombor (#41920) üzenetére


Davebowman
senior tag

A Samba filesharing itt jó, de nekem marha lassú 110-170kb/s-el megy csak. Netbios névvel. Hogy lehetne gyorsítani?

Az 1.51-re data mentéssel mehet az 1.6 majd data vissza? Mivel nem Jordan gondoltam előtte megkérdem.

[ Szerkesztve ]

Vargalex 1.1.7

(#41952) Canis rufus válasza kanyazsombor (#41949) üzenetére


Canis rufus
tag

Mindent megcsináltam és jól, de már nem érdekel. Holnap viszem vissza szervizbe a telefont és reménykedek, hogy 1 hónapon belül javítják. Legalább ha olyan a gond, akkor lesz egy kijelző karc mentes új defym :)

(#41953) kat10 válasza kanyazsombor (#41935) üzenetére


kat10
tag

de az nekem is bayeres a defym és most kiváncsiságból semmit nem raktam fel hozzá csak simán amit a mokeeos tud semmi + app valamiért nem tetszik neki
semmilyen romot nem húzok le mert valakinek biztos hogy jó valamelyik rom és nincs hibája de nekem nem mindegyik jön be
speciel nekem a cm vonal nem igazán jön be
DE attól lehet hogy a telóm azt szeretné
miui wiui vonal jön be nálam
remélem egyszer valaki csinál egy jó romot ami jó minden defysnek aztán már csak a kinézeten kell a felhasználónak alakítani és persze mit használ hozzá

Go Pats

(#41954) Black Phone válasza kat10 (#41953) üzenetére


Black Phone
senior tag

Én minden romnál a system tuner pro használom és a fölösleges alkalmazásokat letiltom ami alap romokba van és ha teszek hozzá appot azt is,hogy a hátérbe ne fusson semmi.majd én elindítom ha szükségem van rá.... és így elég jó fut majdnem mindegyik,egyedül a cm9-es vonalat nem nagyon szereti sajna....

Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado

(#41955) Canis rufus


Canis rufus
tag

Nem fognak azért reklamálni a T-mobile-nál mert Pécsen lett véve a telefon és Veszprémben viszem el garanciáztatni igaz?

(#41956) KaiotEch válasza kanyazsombor (#41943) üzenetére


KaiotEch
nagyúr

Hát nemtudom, általában ugyan azokat vannak beállítva minden romon amiket cseréltem. Rom-bolás után cache/dalwik törlés. Alig van pár app telepítve. Legutolsó AnTuTu:

(#41957) kanyazsombor válasza Davebowman (#41951) üzenetére


kanyazsombor
tag

1. igen, én is ezt használom. most másoltam át a telóról a gépre 53 db képet, ami 40 mega. 1 perc 7 mp alatt lett kész. a total commander 600 kbyte/mp-t írt a másolás alatt.
azért ez nagyban függ a wifitől, meg a géptől, meg a ....
nem tudom, hogy lehet gyorsítani. ez azért nem arra célszerű, hogy a 700 megás nandroid backupokat másolja az ember a gépre. arra ott az usb. nálam.

2. mi az a nem jordan?
én mindig full wipe-pal telepítek új romot. tehát nem hagyom meg a datát, és telepítés utén sem a nandroidos datát teszem vissza. szerintem mindkét megoldás már eleve rengeteg hibát hordoz(hat) magában. mennyi eltérés van két WR között is. ki tudja, mi, hogy akad össze? persze van esély, hogy nem lesz baj.

én úgy szoktam, hogy:
- titaniummal mentés
- cwm nandroid backup
- full wipe-pal rom feltesz.
- aztán végigmegyek a settingsen. ezt mindig manuálisan állítom be valamiért. így szeretem.
- titaniummal (mert van TB mentésem. hetente 2t csinál automatikusan, plusz romcsere előtt egy manuálisan) visszateszem a wifi jelszavakat, meg a fiókokat (ezeknél ugye csak az adatot lehetséges). ezek rendszer dolgok. aztán restart, hogy meg is jelenjen a beállított fiók. persze kézzel is beállíthatod a fiók(ok)at.
- ezután vissza lehet tenni a többi dolgot is, mert már van fiók a masinán. (ha nincs fiók, nem tudod visszatenni mondjuk a telefonkönyvet, vagy a naptárbejegyzéseket). tehát naptárbejegyzések (calendar storage, csak adat), telefonkönyv (contacts storage, csak adat), smsek (sms/mms/apn dialer storage, csak adat) visszaállítása. ezek mind zöldek a TBben. nekem ezek kellenek, másra nincs szükségem.
- ezután visszateszem a felhasználói appokat kötegelt visszaállítással. itt már programot és adatot is visszaállítok. persze több appról van mentésem, mint ami a bézik app listám, így kiválogatom, ami kell.
- még marad pár app, ami: a WRben pl a go launcher rendszer app nálam. meg asszem az es file explorer, meg az email, gmail ... ezeknél csak adatot állítok vissza.

kb ennyi. kell rá idő, minimum fél óra, de nem szoktak rejtélyes hülyeségek előjönni nálam. van, hogy titanium visszaállítást, mondjuk a gmail nem szerette, mert nem azonos volt az a verzió, amiről a mentést csináltam, azzal, amire rá akartam tenni a mentett adatot. ilyenkor app settingsben data wipe, és kézzel beállít, vagy visszaállítod a programot és az adatot is, vagy .... ízlés szerint :)

lehet, hogy van egyszerűbb út is, nekem ez vált be.

[ Szerkesztve ]

Motorola Defy :)

(#41958) bogyozoli


bogyozoli
csendes tag

Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy a Skype videóhíváskor, miért csak bejövő képet ad, pedig a hívás kezdetén a kamera kattogó hangot ad ki, mint fényképezéskor. CM 7.2.0-RC3-jordan van rajta a Skype verzió: 2.8.0-920-Buildv16. A választ előre is köszönöm! :K

(#41959) Davebowman válasza KaiotEch (#41956) üzenetére


Davebowman
senior tag

Hát nekem sok progim van telepítve a nyúlra, régen volt reset, vagy akárcsak cache törlések és ezt kaptam:

[ Szerkesztve ]

Vargalex 1.1.7

(#41960) Davebowman válasza kanyazsombor (#41957) üzenetére


Davebowman
senior tag

A telefonkönyvet azt maga a gmail-ben tárolom, ha a fiók megvan akkor szinkronizál is. Az sms-eket szintén a gmail tárolja ehhez pedig a SMS Backup+ t használom ezt. Igazad van, xiuinál nagyon jól működött ez a data nandroidozás, de CM-en páran póruljártak, csak azért kérdeztem, hátha az a tapasztalat a nyúllal, hogy tuti megy. Én mindíg nulláról tettem a romokat mióta CM-vonal hívő vagyok. (márcsak a mono BT füles-zene és a zárképenyős-zseblámpa miatt is)

[ Szerkesztve ]

Vargalex 1.1.7

(#41961) KaiotEch válasza Davebowman (#41959) üzenetére


KaiotEch
nagyúr

Hát nem sokkal jobb, de én már komolyan mondom tele a tököm az egész ICS-vel... asszem elég ideje használom, hogy kiismertem. Lassú, de nincs jobb, csak ha másik telót veszek. :W

(#41962) bruti01 válasza KaiotEch (#41961) üzenetére


bruti01
őstag

mondjuk az ics-vel nekem is tele van a tököm! az van mind a kettön :(( bár sajna megint döfy nélkül vagyok de a topic-ot figyelemmel kisérem :)

<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro

(#41963) Davebowman válasza bruti01 (#41962) üzenetére


Davebowman
senior tag

Mibajotok vele? Jó-jó sötét. De nekem ne vilátson éjjel a szemembe a teló, ha menüben kotorok. (nálam ez jellemzőbb) nappal dolgozok, akkor ált. csak telefonálásra kell. A régi felület is jó, meg ez se rossz. Szokni kell. Én simán áttértem wiui-ról cm-re. Mondjuk a cm nálam régebbi "csapat" Diamondomon (HTC touche) is szépen siklott :)

Vargalex 1.1.7

(#41964) bruti01 válasza Davebowman (#41963) üzenetére


bruti01
őstag

hogy mi bajom van vele? jelegtelenül szürke szeret laggolni. semmi egyéniség csak a szürkeség. a 2...... -os sorozatban volt egyéniség! mellesleg elég gyors is volt!

<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro

(#41965) KaiotEch válasza Davebowman (#41963) üzenetére


KaiotEch
nagyúr

Nem is a színével van a baj, szeretem így(mondjuk már uncsi ez a fekete-kék), hanem a lassúságával, és a szeretünk belagolni dolgaival. Ja és mostanság eszi az akksit mint állat. Eddig kb én voltam a mintapéldány, hogy 4-6 napot kibírt... hát most alig a 3-at. Bár ma FB-oztam rajta durván egy fél órát wifi-vel ha összeszámolom és most van 47%-on. Ahogy néztem AnTuTu-ban amikor csinálnád a tesztet van ott alul egy Battery Saver. Nemtudom, hogy reálisat mutat-e vagy csak úgy van ott, de régen kb 3/4-éig volt a csík most alig a feléig.

(#41966) somi52 válasza bruti01 (#41964) üzenetére


somi52
őstag

az én kedvencem speed
[L:/dl/upc/2012-07/16/358491_ezeghs32gz3uza4g_screenshot-1342466708274.png](IMG:/dl/upc/2012-07/16/358491_ezeghs32gz3uza4g_screenshot-1342466708274.thumb.png)(/IMG)[/L]

Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui

(#41967) somi52


somi52
őstag

Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui

(#41968) kanyazsombor válasza KaiotEch (#41965) üzenetére


kanyazsombor
tag

"Ahogy néztem AnTuTu-ban amikor csinálnád a tesztet van ott alul egy Battery Saver. Nemtudom, hogy reálisat mutat-e vagy csak úgy van ott, de régen kb 3/4-éig volt a csík most alig a feléig."

kattints rá, megtudod :K szerintem az csak egy link a nevezett progihoz

defy 6 napot? de fiókban volt nem ;] ezt a jelenséget elnevezhetnénk defyók-nak :DDD

Motorola Defy :)

(#41969) KaiotEch válasza kanyazsombor (#41968) üzenetére


KaiotEch
nagyúr

Poénnak jó a kitalációd, de nem, csupán arra használtam, hogy reggel be este ki napközben meg megnéztem mennyi az idő párszor :)

Bizonyíték nem ígéret :)

[ Szerkesztve ]

(#41970) kanyazsombor válasza KaiotEch (#41969) üzenetére


kanyazsombor
tag

bizonyíték, hogy nem használtad.
az én fogalmaim szerint (meg szerintem a többség fogalmai szerint) ha az okosteló fogyasztásának majd felét a stand by teszi ki, másik majd 40et a mobil készenlét, akkor mire használtad? kb a számológéppel számoltál kicsit
hol a wifi, esetleg gps, telefonhívások, egyéb appok

ne haragudj, nem akarlak b...ogatni, de na. nekem sincs a kezemhez nőve, de a screenshotod alapján azért ez igen szerény használat. nem átlagos. ezt sok rom bírná eddig.

[ Szerkesztve ]

Motorola Defy :)

(#41971) teo77


teo77
őstag

Ismertek olyan alkalmazást, ami kikapcsol, ha elére, a 10 megát, és ez napi szinten nullázható? lehetőleg free kellene. Köszönöm! (bosszant, hogy néha átlépem a keretemet, és ez jó kis plusz összegbe kerül!)

Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)

(#41972) KaiotEch válasza kanyazsombor (#41970) üzenetére


KaiotEch
nagyúr

Hát a mostaniak CM9-ek nem :(

(#41973) R19


R19
senior tag

Szerintetek melyik a jobb CPU governorként?
- Ondemand
- BoostedassV2
Gondolok itt az akksi időre, a középső frekvencia használatára.
A CWM Recoveryben kell ezt beállítani, vagy lehet a - CM beállítások - teljesítmény - CPU beállítás alatt is?

(#41974) kanyazsombor válasza R19 (#41973) üzenetére


kanyazsombor
tag

én pár napja használom a boostedet a WR1.6ban. a fogyasztásról így nem mondanék semmit. a közpső frekit szépen használja.
én mindenképp CWMben állítanám a helyedben. az a tuti.

ja és boosteddel fürgébbnek érződik a nyúl

[ Szerkesztve ]

Motorola Defy :)

(#41975) R19 válasza kanyazsombor (#41974) üzenetére


R19
senior tag

Kösz a gyors választ, már állítom is át!

(#41976) tames válasza R19 (#41973) üzenetére


tames
tag

Én is BoostedAssV2 és aksi jól bírja. noop-on vagyok, pedig sio-t ajánlottak, de azon mintha gyorsabban merüle :)

JA: De ugye nem a bootloader-be állítottad át?

[ Szerkesztve ]

(#41977) Halo válasza kanyazsombor (#41974) üzenetére


Halo
senior tag

üdv!
látom, nagyon a wr1.6 mellett kardoskodsz :)
wiui/miui vonalról átpróbálkoznék - lehet...
volt miui a telódon? mi az ami hiányzik neked wr-ben a miuiból? ha van egyáltalán ilyen :)

Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

(#41978) mtade válasza Halo (#41977) üzenetére


mtade
aktív tag

Sokáig wiuiztam, nekem max a stílus hiányzik. Az állapotsori kapcsolótábla jó volt, picit hiányzik, de cserébe nem kínlódós, hogy hívásra azonnal ébredjen a kijelző. Én ezért mondtam le a wiuiról...

Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford

(#41979) Halo válasza mtade (#41978) üzenetére


Halo
senior tag

épp a minap olvastam valahol (vagy itt a fórumon volt...?) egy progi, ami az állapotsori kapcsolókat adja a rendszernek/hez...
ez az!

feltöltöm az akksit, utána...
2.2 sea van alapnak - elég ha wipe all-in, utána tolhatom fel a WR1.6-ot vagy...?

Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

(#41980) mtade válasza Halo (#41979) üzenetére


mtade
aktív tag

Rájöttem, hogy a nyuszi gyárija is teljesen jó, már nem hiányzik... :)

Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford

(#41981) Z0C!


Z0C!
őstag

J.B a zöldlencsésemre jó lesz?

----- www.zoci.gumroad.com -----

(#41982) Davebowman válasza Halo (#41977) üzenetére


Davebowman
senior tag

válaszolhatok én? A miui/wiui-kat a színvilága és könnyű menüje miatt szeretem/szeretik de ez mind semmi az aksi használathoz képest, amivel a CM vonal bír. Tapasztalatom wajk 1.xtől kezdődően van. Ott sokkal több hiba volt a telóval, bugosabbak voltak a rom-ok(hiányosságokat korábban írtam, bt-mono füles-zene zseblámpa, ja és a wifi/3g oda-vissza kapcsolgatások közötti gondok).

Vargalex 1.1.7

(#41983) Black Phone


Black Phone
senior tag

Olyan appot tudtok ajánlani amivel megtudom nézni mi mennyit fogyaszt és nem % ba? :R

Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado

(#41984) etooo válasza Z0C! (#41981) üzenetére


etooo
senior tag

Van már most is zöldre, tegnap felraktam egy fél órára (hang egyáltalán nincs, így többre nem is érdemes jelenleg), futott szépen.

(#41985) R19 válasza tames (#41976) üzenetére


R19
senior tag

A CWM-ben állítottam át és nagyon jól műkszik. :)

(#41986) Z0C! válasza etooo (#41984) üzenetére


Z0C!
őstag

nagyon szépen fut, kár hogy nincs hang. Remélem előbb utóbb megoldják :)

----- www.zoci.gumroad.com -----

(#41987) 105kacsa válasza Black Phone (#41983) üzenetére


105kacsa
őstag

Battery Monitor Widget Pro mindent tud az aksiról

ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.

(#41988) kymco válasza mtade (#41978) üzenetére


kymco
veterán

Nálam a wiui 2.7.7 azonnal éled híváskor, és a 2.4.x verzióktól kezdve nincs ilyen gondom.
Tényleg igaz, hogy korábban volt gond a wiui-nál, de akkor áttértem a miui.hu-ra, ott rendben működött akkor is.

www.refujvaros.hu

(#41989) teo77 válasza kymco (#41988) üzenetére


teo77
őstag

Van a 2.7.7-es WIUI-ra valami panaszod?

Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)

(#41990) Black Phone válasza 105kacsa (#41987) üzenetére


Black Phone
senior tag

Ok köszi :R

Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado

(#41991) kymco válasza teo77 (#41989) üzenetére


kymco
veterán

Nekem nincs, de van olyan, aki nem tudja a navigációt használni rajta. Nekem ez azért nem gond, mert nem élek vele...
Nekem ez eddig bejön... a kezdeti marketes hiba sem jön elő, mióta frissítettem.

www.refujvaros.hu

(#41992) Green ears


Green ears
csendes tag

Sziasztok!

Motorola Defy telefonom kamerája eléggé meghülyült.2.1 androiddal vettem és 1 évre rá megbolondult a kamera majd felraktam a 2.2-es frissítést jó volt egy kis ideig(bár lehet hogy csak a szemem csalt nem fotóztam vele túl sokat, de azok élesnek tűntek :) ), de aztán ugyan az a probléma.Felraktam a cyanogenmod 9-el a 4.0.4-es androidot(ajánlom mindenkinek nagyon sokat dob rajta :D )de a problémán nem javított.Kitöröltem mindent a camera appjából(cache és data) és új camera appot is raktam fel, de nem segített rajta :F .

Olyan mintha macróra lenne állítva, mert közelre tűéles a kép de távolra teljesen homályos és emiatt fogalmam sincs hogy a camerával van a baj(de a defyket azért gondolom úgy rakták össze hogy egy kisebb nagyobb koccanás se tegyen tönkre semmit) vagy a rendszerrel(mert a kamera képe tökéletesen éles közelre), de addig legfeljebb bogarakat és vízcseppes leveleket tudok fotózni :D .

Előre is köszönöm a segítséget!

(#41993) KaiotEch


KaiotEch
nagyúr

Not responding hegyek... CM9 0714 :W

[ Szerkesztve ]

(#41994) Z0C! válasza KaiotEch (#41993) üzenetére


Z0C!
őstag

frissítettél? vagy tiszta telepítés?

----- www.zoci.gumroad.com -----

(#41995) KaiotEch válasza Z0C! (#41994) üzenetére


KaiotEch
nagyúr

Csak install zip volt. De lehet már ráférne a telóra egy friss SBF-es telepítés.

(#41996) Z0C! válasza KaiotEch (#41995) üzenetére


Z0C!
őstag

olvastam hibákat a Marketnél.

error processing purchase df-bpa-13
error processing purchase df-bpa-09

akinél ez jön elő, a Google Service Framework-ön illetve a Google Play-en töröljön adatokat (clear data) és (force stop) majd resi és jó lesz :)

Nekem csak ennél a zip-nél jött elő. Máshol nem.

----- www.zoci.gumroad.com -----

(#41997) Halo


Halo
senior tag

WR1.6
ébresztéshez egyéni hang társítása/beállítása.
ezt tudja, vagy valami külön appal kell/lehet beállítani?

Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

(#41998) Canis rufus


Canis rufus
tag

Nos, visszavették a telefonomat, állítólag 2 hét az átfutási idő. Kaptam egy őrületes LG -t helyette.

Nagyon örülnék ha az egészet cserélnék és így lenne egy karc mentes új aksis példányom :)

(#41999) teo77 válasza Halo (#41997) üzenetére


teo77
őstag

A zenelejátszóból próbálj meg egy mp3 - at alkalmazni közvetlenül, úgy talán menni fog!

Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)

(#42000) Halo válasza teo77 (#41999) üzenetére


Halo
senior tag

lol - nah, azt direkt nem raktam fel - mert mást használok :)
ok, keresek valami progit, kösz!

Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.