- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
BullZeye #19938 üzenetére
Gondolom valami ilyesmi mechanizmusról van szó. A legegyszerűbben és komolyabb elektronika nélkül egy erős DC motorral, például akkumulátoros fúróval, vagy ablaktörlő motorral lehet ezt megoldani (itt hasonló ágyat motorizáltak). Én mindenképpen egy relatíve rugalmas összeköttetést alkalmaznék, hogy az irányváltások simák legyenek, de azon kívül semmi extra nem szükséges.
(#19937) Nerazim:
Tényleg semmi extrát nem csináltam, de azért leírom...Első körben egy nagyon-nagyon finom csiszolást adtam az alkatrészeknek (200-400-as papírok talán, lényegében a legfinomabbak, amiket csak találtam a műhelyben). Ezután jött egy alapos mosás/zsírtalanítás (régi, talán már évek óta lejárt szavatosságú
) Ultra mosogatószerrel, erősen langyos/kéz-meleg vízben feloldva. Nem szoktam a tisztítószereket közvetlenül a tárgyakra tenni, mindig vízben oldva használom őket, nem tudom ez számít-e valamit, de én így szoktam. Amikor teljesen megszáradtak a cuccok (nem töröltem meg az alkatrészeket, hogy legyen ideje a tisztítószernek kifejteni a hatását), akkor "100%"-os alkohollal áttakarítottam még egyszer. Ezután pedig jöhettek is a festékrétegek. Még egy apróság: én leheletvékonyan szóróm a festéket. Sokszor az első réteg alig látszódik és képes vagyok 8-15 rétegben is rámenni egy-egy alkatrészre, mindig csak épphogy megszórva a felületet és nem tartom be a gyártói "5-10 perc után rámehetsz újra" dolgot sem, ahogy esik úgy puffan alapon, de minimum 20 perces szüneteket tartva fújom a rétegeket. Így kicsit lassabb, de eddig még mindig jól működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- RAM topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Dell 5400 14 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest