- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
imibogyo #19939 üzenetére
Ezek jó ötletek, szerintem ezekből meg is van a végső megoldás.
1) Van egy régi rossz aksis fúróm, amiből ha kiveszem az akksit, akkor egy feszültségszabályzót és adaptert rákötök, akkor tudom a sebességet szabályozni, ugye (feltéve ha egy gyorskötözőt rakok a gombra ami állandó nyomást gyakorol rá)?
2) Kötök rá valami rugalmas kötelet, amit egy derékszögbe ferdített fémdarabhoz kötök, és amikor forog a csavar, mozgatja a rugalmas kötéllel az ágyat.
3) Adaptert rádugom egy okos konnektorra, így gyakorlatilag egy Xiaomi Switchel tudom ki-be kapcsolni a mozgást, és nem látszódik az elektronikából semmi, és gyerek se fér hozzá, valamint mivel roncsolás mentesen fel tudom rakni, később másra is fel tudom használni.
Van hiba a képletben?
Vagy ami egyszerűbb lenne simán egy DC motor szabályzóval, viszont nem tudom, hogy mekkorára vagy milyenre lehet szükségem, ha pár ezer forintból megvna, lehet inkább azt használnám fel, tudtok javasolni ilyet?
-
Nerazim
őstag
válasz
imibogyo #19939 üzenetére
Köszönöm a hasznos infókat. Azt hiszem tudom mi lehetett a gond nálam. Én nem voltam ennyire türelmes és 2-3 rétegből oldottam meg ráadásul sztem az első réteget nagyon vastagon vittem fel, szinte lefedte mindenhol a fémet. Azt hiszem jövő tavasszal-nyáron újra nekiugrok, de a végén lehet lehet rakok rá egy lakk fedőréteget csak az a bajom, hogy abból nem találtam így elsőre mattot csak fényeset az meg annyira nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest