Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
Mike8212
üzenetére
Ha felétek van ilyen méh telep akkor oké, de ami a közelemben van ot isemit nem találni az biztos, pontosabban hébe-hóba van, ritka mint a fehér holló. Nem beszélve arról, hogy akárhányszor jártam ott, akkor néha láttam is, de mindet szétverve kábelek nélkül.(Gondolom azért vágják le mert ugye általában réz kábelek, és azt lecsupaszítva a rezet drágábban adják le.)
Így nekem új csatlakozók, és kábelek kellenének, és nem használttal akarok mókolni, főleg hogy nagy előnyöm, hogy amit veszek PC-hez annak áfáját vissza tudom igényelni gazdaságon belül.A kérdésedre meg választ nem tudok adni, de biztos akad itt valaki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest