- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Hello!
Földeléses kérdésem lenne.Adott egy Roland SC-55 MKII MIDI lejátszó. A probléma a következő: búg. Méghozzá elég zavaróan. Amennyiben a házat összekötöm a konnektor védőföldjével, vagy csak simán megfogom, a búgás abbamarad.
A tápja nem gyári, valami vacak kínai mini adapter. De ezt adták a japánok hozzá...Mit javasoltok mint megoldás? Én arra gondoltam, hogy kitekerem az alján az egyik csavart, rakok alá egy kábeles alátétet és visszatekerem. A kábel végét meg bedugom a konnektor földjébe. Ez tünetileg kezelné a problémát, kérdés, hogy van-e bármilyen veszélye.
Még nem próbáltam másik táppal, hogy úgy búg-e. 9V-os tápom nincs is másik, Gophert játék labortáppal, meg egy 12V-os táp + DC-DC konverterrel tudok tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest