Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
Kernel
üzenetére
Rendben, én is gondoltam, hogy sok lesz az az 5A, de például külön ilyen konnektorba dugós szivargyújtó aljzat az 12V 5A ratinggel bír, gondolom ez egy ilyen bevett maximum. Lehet még van is itthon aljzat szivargyújtóhoz, majd meglátom, de akkor örülök, hogy nem kell nagyot faragni, se sok pénzt elverni egyedi csatlakozós Sony töltőre...
-
quailstorm
félisten
Egy ritka PDA-t vásároltam, viszont a tulaj nem tud adni hozzá, csak szivargyujtó töltőt. Az járható út, ha én a szivargyújtós töltőt labortápról megkínálom 12V 5A-val? Vagy ilyet nem szabad csinálni?
Autó nincs és nem is volt.
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
Kernel
üzenetére
Az USB MIDI elvileg optocsatolós, de majd a gameportos nem lesz galvanikusan leválasztva, az biztos. Most USB-vel használom.
Igen ilyen földelési hibát láttam/hallottam, laptop HDMI-jén fázis meg hasonlók. A fentebb említett két táp az földelt, majd próbálkozok és beszámolok akkor.
-
quailstorm
félisten
Hello!
Földeléses kérdésem lenne.Adott egy Roland SC-55 MKII MIDI lejátszó. A probléma a következő: búg. Méghozzá elég zavaróan. Amennyiben a házat összekötöm a konnektor védőföldjével, vagy csak simán megfogom, a búgás abbamarad.
A tápja nem gyári, valami vacak kínai mini adapter. De ezt adták a japánok hozzá...Mit javasoltok mint megoldás? Én arra gondoltam, hogy kitekerem az alján az egyik csavart, rakok alá egy kábeles alátétet és visszatekerem. A kábel végét meg bedugom a konnektor földjébe. Ez tünetileg kezelné a problémát, kérdés, hogy van-e bármilyen veszélye.
Még nem próbáltam másik táppal, hogy úgy búg-e. 9V-os tápom nincs is másik, Gophert játék labortáppal, meg egy 12V-os táp + DC-DC konverterrel tudok tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Elektromos autók - motorok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Autós topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi