- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
tomaszka88 #19402 üzenetére
Minden tápban lehet, legalább egyszer...
Viccet félretéve, ki kell szedni a mostani ventit és (ha elérhetőek az adatok), akkor egy hozzá paraméterekben a legközelebb esővel (fordulatszám, légszállítás stb.) helyettesíteni azt. Valószínűleg még forrasztanod is kell, mert sok tápban nem csatlakozóval van megoldva a bekötés.
Én annó próba szerencse alapon is cseréltem ventit a tápban, nem volt gond. Egy nagyon egyszerű (józan paraszti eszű) módon teszteltem az új ventit. Jól megdolgoztattam a gépet (Furmark + proci stressz teszt) és ha még mindig nem (nagyon) meleg levegő jött ki a tápból, akkor átment a vizsgán. Ezután még vagy 4 évig használtam a tápot mindenféle gond nélkül, pedig egy legalja LC-Power tápról volt szó...
Később is cseréltem ventit egy mormogós BQ tápban, ott sem volt gondom a cserét követően sem. Mondjuk itt már könnyű volt donort találni egy másik BQ venti képében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest