Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
gerleimarci #18666 üzenetére
Amiket kipróbáltam, akkuról táplálás, gondolom ez is megteszi trafós táp helyett, hisz ez is "szűrt" áramot ad.
Lehúztam a TV boxról, ekkor még sercegősebb lett, szóval a TV box szűr némi zajt. Ha kihúztam a komplett jack kábelt az erősítőből akkor is zajos volt. Letekertem totál a potmétert akkor is sercegett. Rövidre zárni viszont nem teljesen értem, hogy hogy gondolod.Tudom nem akartad fikázni, én viszont fikáztam. Persze semmi bajom vele ilyen téren, hiszen direk low budget az egész "házimozi", és nem is akarnék rá költeni, csak hangsúlyoztam, hogy olcsó minőségűek az eszközök.
Igazából alapjáraton semmi bajom vele, még akkor se ha nem megy semmi hang, csak akkor van gond, ha este filmezek, és halkra veszem, ilyenkor valahogy sokkal jobban kihallatszóik a sercegés.Valószínű lehet árnyékolni kell, bizonyos pozícióban, főleg ha hozzáérek valahol változik a sercegés, néha halkabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest