- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
1 among many #18382 üzenetére
Atke-nél voltak nagyon jó áron (500 Ft/db alatt) a HA-n (modding szekció). De én megvenném ezt (szintén kb. 500 Ft/db-ra jön ki) és akkor nagyon óvatos vágással, csiszolással lehetne jó sok kábelfésűd, mert egy 24-esből frankón lehetne 3db 8-ast (2-t szimmetrikusan), vagy 4db 6-ost (3-at szimmetrikusan) készíteni. Így ezzel a készlettel lehetne mondjuk:
- 2 db 24-esből - 2 darab 24-pinesed (2x12)
- 1 db 24-esből - 3 darab 8 pinesed (2x4) - 2 darab szimmetrikusan vágva
- 1 db 24-esből - 4 darab 6 pinesed (2x3) - 3 darab szimmetrikusan vágva
Tehát ez így 9 darab kábelfésű, vagyis átlagolva 280 Ft/db áron meglennének.
Szimmetrikusan pedig 7 darab jönne ki, vagyis átlagolva 360 Ft/db áron meglennének.akkor inkább kireszelem valami hulladékból, és legalább egyedi lesz....
Szerintem ha már modding, akkor ez a legjobb ötlet. Nem olyan extrém sok munka egyet-egyet elkészíteni (kb. 15-45 perc), az a sok inkább mire szép lesz a kinézete (másik kb. 1 óra/darab), mert a barkács megmunkálás során általában sérülnek ezek a puha anyagok, amiket utána fel kell csiszolni, majd polírozni és hőkezelni, hogy újra fényesek legyenek. Én anno ezért készítettem fából ilyeneket megrendelésre, amiket azután lefestettem feketére, vagy fehérre (képem nincs róluk, de a műhelyben szerintem még van pár régen elkészült darab elfekvőben, valamelyik fiók mélyén. Este ha megtalálom őket, akkor lövök pár fotót, ha érdekel)...Ha van "hulladék" anyagod és arra adod a fejed, hogy elkészíted magadnak ezeket a fésűket na és persze nem gáz az oda-vissza postaköltség, akkor szívesen ráviszem neked a kivágandó mintákat az anyagra (plexi, vagy fa) lézer-gravírozva és neked már "csak" ezeket a vonalakat, pontokat kell követned egy asztali dekopír fűrésszel, vagy oszlopos fúróval, vagy simán kivágás után csiszolással. Sajnos a lézer gravírozóm nem alkalmas vágásra, a CNC-marómmal pedig nem tudok elég kicsi fejet befogni ehhez a munkához, mert csak 6-os és 8-as szárakat fogad (még mindig.... pedig anno egy kedves fórumtársunktól még kaptam kis marószárakat is ajándékba, hogy befejezzem a gépem átalakítását, de erre azóta sem tudtam sort keríteni, szégyenlem is magam...
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- További aktív témák...
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Master Fan MF120 RGB Duo-Ring (Hibás+Hiányos) INGYEN FOXPOST
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest