- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dragonfx #15699 üzenetére
Igen, valószínűleg azért van. A fordulat visszajelzés a sárga kábelen megy, ha kettő össze van kötve, akkor biztosan zavarják egymást. Nem hinném hogy a fordulatszám visszajelzés valami fejlett one-wire protokolon menne, hogy több becsatlakozását is le tudja kezelni.
-
dragonfx
veterán
én rádugtama tápom chioeftec 3 pinesét alaplapra de smemit nem látok valszeg azért mert Y 3pin egyikágán van nem?
-
tornas
őstag
válasz
colker #15695 üzenetére
Ez a szenzor egy kicsike zöld (legtöbbször) színű ellenállás, ami egy kicsit kilóg a ventipaneljáról és a légáramlat útjában helyezkedik el leginkább.
Ha ezt a hőszenzort kilehet forrasztani (vagy elég az is, hogy a szenzor két lábát összeforrasztani óvatosan) és a helyét rövidre zárni (áthidalni), akkor ez esetben a névleges feszen (12 V-on) max.-on fog pörögni. Szabályozni meg csak a fesz növelésével és csökkentésével fogod tudni. Alaplap esetében függ attól is, hogy támogatja-e. Ha nem, akkor egy külső szabályozót kellene beszerezned!
-
válasz
colker #15695 üzenetére
A szenzor valószínűleg egy termisztor, ha kivágod, és összekötöd az elég brutál megoldás, de elvileg működik. Ennek ellenére ahhoz, hogy a 3 pinről vezéreld, vagy speckó alaplap kell, amiről tudod vezérelni a venti sebességeket, vagy venned kell szabályzót, mert a legtöbb alaplap csak áramot ad a ventinek, és ellenőrzi a fordulatot, de szabályozni nem igen tudja.
-
colker
tag
Valaki esetleg tudja hogy lehetne egy ARCTIC COOLING F12 TC ventilátort átalakítani úgy hogy ne hőmérséklet alapján szabályozzon hanem simán a 3pin csatlakozóról?
A hőmérő szenzort levágni majd a 2 kábelt összekötni? Nem tudom hogy épül fel,és mi is igaziból a szenzor. -
GIJoe
addikt
Üdv! Szeretnék egy kis technikai tippet kérni, köszi.
Adott egy alaplap, és van rajta 3 vga, szeretném egy kicsit jobban lehűteni őket, és arra gondoltam hogy beapplikálok mögé egy 12 cm ventit,(GlacialTech SilentBlade2 950 rpm) ami sikerült is, de gyengécske a szélvihar a házikóban.
Viszont találtam pár szerver alkatrészt a szerkényemben többek közt egy HP coolert (kép), szemre nekem úgy tűnik simán keresztül tudná fújni a házat, viszont a csatlakozókat nem tudom hogyan lehetne átforrasztani az alaplapra valóra, (csatlakozó kép) hol lehetne ennek utána olvasni...Cooler infó ( 6053A0032601 FOXCONN 146, P/N163347-001)
-
dragonfx
veterán
Na XDL Happy 31B mod 1.0
világosban>> [link] [link]
sötétben>> [link] [link] [link] [link]Kábelkötegelés>> [link]
USB 3.0 mod(előlapi)>> [link]Irto flash hátul a kék csikok nem tudom hogyna miből de faja....
a uv cső cuccait kivülre tettem emrt maugy gázul elbaxnák az oldalról képet meg ott nem melegszenek legalább.
egyenlőre 1x12 venti elől, 2x8as oldalt és háűtul tesz szolgálatot majd cserélni akarom őket.A kábelek Atke.től vannak 3/8as. a kék faja a piros egy zsák xar nem világít.a többi nekem volt itthon tartalékban.
A festés Evolution FluoGreen.
Előre még rakok majd porszűrőt is. -
800.henrik
senior tag
Sziasztok, ezt Pentium D945-el is meg lehet csinálni? [link]
-
Ramses07
Modder
válasz
dragonfx #15683 üzenetére
Egyet értek! Nekem is véges sajna a keret... Az nem előlap, hanem a teteje
De teljesen olyan mintha az eleje lenne..
(#15684) Normi01: Szerintem azt nem lehet kapni külön..Max te magad megcsinálod, vagy csináltatod, de az éra szerintem kb annyi, mint a boltba kapható összes harisnyázott hosszabbítónak...
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül,hogy hol tudnék venni harisnyázott ház frontpanel(power,reset stb..) hosszabbítót?Sehol sem találok.
Köszönöm előre is!
-
dragonfx
veterán
indul az xdl happy 31B modding.majd rakok fel cikket lehet írok cikket is.
-
-
Zola007
veterán
Neonhoz árulnak valahol külön 12V-os kapcsolót vezetékkel?
ventit akarok kapcsolni vele, egyik kolléga neon kapcsolót használt hozzá, gondoltam hátha árulnak külön, akkor nem szerelgetek
ilyesmi:
-
dragonfx
veterán
holkapnék olcsón olyna csavarhuzomentes nagyfejű csavarokat színesben?
-
h.adam.92
őstag
válasz
Kgerely120 #15661 üzenetére
Van 2db régi fekvő házam, abból tudok vagdalni, meg ez a mostani is már eléggé leharcolt, így beáldozom
.
Az USB oldalát max kifórom oldalt, mert hátrafelé van egy kis felesleg, ami jól jön, így lehet majd rögzíteni.Te hogyan rögzítetted?
szerk.: Az elkészítésről írok majd PH blogot, abba bele rakok mindent.
-
Kgerely120
csendes tag
válasz
h.adam.92 #15660 üzenetére
Én vettem 100 Ft-ért vaterán egy számítógépházat. A popszegecseket simán ki kell fúrni. Én nem akartam a sajátom szétfúrni és utána levágni a végéből (mert nálam azt is kellett). Én is kimszereltem az előlapi usb-t meg audiót, de attól még nem egyszerű jól rögzíteni. Legalábbis nálam volt egyszerű mutatvány.
-
h.adam.92
őstag
válasz
Kgerely120 #15659 üzenetére
Pont ezért szeretnék mindent arra az egy kihúzható tálcára rakni, hogy semmi se húzogasson semmit. Egyedül az alaplapból ki/be menő és a tápba bemenő hálózati 230-as kábel, ami feszülne, de azt is lehet hosszabbra hagyni, hogy ne legyen vele gond.
A másik, hogy a rétegelt lemezzel sokkal könnyebb bánni és szebb munkát lehet rajta végezni, mint a farost lemezen, ami darabokra hullik, ha valami mókolás van rajta...
szerk.: A bekapcs gombot, az USB portokat, mind kioperálom a mostani házból
. Az alaplapi tálcát még nem néztem, hogy hogyan lehet kiszedni.
-
Kgerely120
csendes tag
válasz
h.adam.92 #15658 üzenetére
Azt, hogy hova rögzíted a ventiket jól gondold át mert ha kihúzod a fiókot és nem ahhoz van rözítve a venti hanem mondjuk az oldallaphoz, akkor ugye kicsit feszülni fog
Én beáldoznám a helyedben a felső fiókot és abba tenném a tápot meg a vinyókat, dvd meghajtót (én már be se építettem). A bekapcsoló gombot is gondold át ha nem akarsz 3-4-5 ezerért gombot venni. Előlapi usb ha nincs máshol( nekem van a monitoron is 4 meg a billentyűzeten is 2), fejhallgató és mikrofon bemenet ha nincs a hangfaladon vagy valahol és használod is. Ezekkel én sokat szívtam mert olyan kialakítást nehéz csinálni fába mint ami a házon van. Ami még gond lehet az a táp vezetékeinek hossza. Nálam például nem ér el a 2 8 pines a vga-hoz ezért kell hosszabbító aminek a szállítási ideje min. 2 hét. Mert ugye ma Mo.-n nem egyszerű 8 pines pci-e hosszabbítót vásárolni
-
h.adam.92
őstag
válasz
Kgerely120 #15657 üzenetére
Az asztalom pont így néz ki. A jobboldali két fiók fölé raknám, az egy 32x30,5x40-es rész. Elviekben az aljára raknék egy rétegelt lemezt, amit kihúzhatósra csinálnék, az elejére is lenne egy rétegelt lemez, amit valamiféle fekete perforált lemezzel teljesen eltakarnék, esetleg a 4 oldalát 90 fokban elhajlított szál csiszolt fém lapokkal fedném el, valamint pár ventinek vágnék helyet a rétegelt lemezben és a perforált lemezben. Már csak a gép komponensek elrendezését kellene kigondolnom, hogy jól is szellőzzön és könnyű legyen a szétszerelés is...
-
Kgerely120
csendes tag
válasz
h.adam.92 #15656 üzenetére
a jobb oldali vakfiókban van a gép, alatta a kinyithatósban a táp, vinyók, vezetékek, hosszabbítók, nyomtató(kihúzható tálcán).
Arra figyelj, hogy ne méretezd túl a hűtést
Nálam alap állapotban csak a proci hűtő pörög , az összes többi áll. Nálam 2 fújja a vga-nak a levegőt 1 pedig a procihoz és összesen 1 venti ami kiszívja ha kell.
-
h.adam.92
őstag
válasz
Kgerely120 #15655 üzenetére
Hali!
Tudnál kicsit távolabbi képeket is készíteni, hogy pontosan hol is van a gép? Én is asztalba építés terven dolgozom és szívesen lopnék 1-2 ötletet.
-
Kgerely120
csendes tag
Sziasztok!
A napokban beépítettem a gépem az asztalomba, de pár dolog hiányzik amiben a segítségeteket kérném.
Az első, hogy szeretnék piros fejű csavart venni, de sehol sem találok vagy csak 250-es tételben lehet rendelni és nem bontják meg 8 darabért -.-
A második és talán legfontosabb, hogy szeretnék egy 20-cm kör alakú ventire valami pofás védő megoldást kitalálni. Nem tudom, hogy lehet-e ventilátorlapátot festeni? Illetve jó lenne valami megoldás arra, hogy a 2 noctua ne legyen ilyen ronda. Itt vannak képek, hogy tudjátok mire gondoltam. Ötleteket előre is köszönöm!Erre a ventire kéne valami védelem.
És itt kéne valami megoldás a noctuak színére.
Bocs vmiért ilyen kaki minőségű lesz a kép felöltés után
-
dragonfx
veterán
Duplaventis tapegysegbe cserélt már valaki ventit? Bonyolult a bekotese?
-
-
Danex
addikt
válasz
razorbenke92 #15651 üzenetére
Értem, köszi! Hát ha találok dupla kapcsolót akkor az lesz a megoldás, de ha nem akkor próbálok szerezni egy schottky-t. Majd 1 hónap mulva mire megjön minden lehet jövök a remélem nem jelentkező esetleges gondokkal.
Ui.: Ilyen kapcsoló megfelelne nem? Ahogy látom ez dupla áramkörös.
-
Egy sima Schottky dióda a kis veszteség miatt. Amit linkeltem 3A-ig jó, annál nagyobb áram nem hiszem hogy folyna. A bekötése pofon egyszerű, a fűtőpanel felé menő pozitív (piros) kábel elé vagy után teszed úgy, hogy a katód a fűtőszál felé nézzen, az anód meg a step up converter felé.
Másik megoldás, ami energiaveszteség szempontból kedvezőbb, konstrukció szempontból kevésbé, ha beteszel még egy kapcsolót, a fűtőszál elé (ugyan úgy mint ahogyan a diódát tennéd), és előbb azt kapcsolod le, amikor kikapcsolod a fűtést. Persze ez később odafigyelést igényel, de ha egymás mellé teszed a két kapcsolót, és egyszerre kapcsolsz le, vagy tudom is én, valahogy megoldod egy duplakapcsolóval, akkor megoldva a gond.
-
Danex
addikt
válasz
razorbenke92 #15648 üzenetére
Ahogy néztem ez egy huzagolt valami, tehát inkább nézném ellenállásszerű dolognak. De amúgy milyen dióda kéne, és ,hogy lenne a bekötése?
-
dragonfx
veterán
válasz
razorbenke92 #15648 üzenetére
azt láttam 3pines kábelből van Y.os hogy 2öt cisnál belőle.de igy müködik rendesen a ventilátor vele?
az a kérdésem 4 pines amilyne procihütőké abbol van Y.os?
[link]
vagy ez így müködik? -
válasz
dragonfx #15647 üzenetére
Danex: Minden oké szerintem, talán még a fűtőmodul elé tennék egy diódát, mert az ilyesmi induktív fogyasztó, bár nem hiszem, hogy túl nagy visszáramot csinálna, jobb félni, mint megijedni, nehogy egy pár filléres diódán múljon a dolog.
dragonfx: Csak ajánlani tudom Atke kollégát
-
dragonfx
veterán
honnan tudnékméterre kábelharisnyát venni?
-
nzozz
aktív tag
válasz
h.adam.92 #15640 üzenetére
Azt ne felejtsd el, hogy a normál gépházaknál a védőföldelés rá van kötve a táp burkolatára, emiatt a gépházra is, amihez pl. az alaplap, HDD, ODD "kapcsolódik". Esetleg érdemes lehet ezeket fém tartókerethez rögzíteni, mint normál esetben és összekötni a védőfölddel, bár ez inkább csak tipp.
-
h.adam.92
őstag
Hali!
Ha csinálok egy házat rétegelt lemezből, amit beépítek egy asztalba, mintegy kihúzható fiókot, akkor a földelést teljesen megoldja a hálózati dugóban lévő föltelés igaz?
-
Danex
addikt
-
Danex
addikt
válasz
razorbenke92 #15634 üzenetére
Végül megtaláltam mikből rakom össze.
Fesz növelő, ez állítható, hogy meddig tekerje fel a feszültséget, ha esetleg a nagy hidegbe nem lenne elég az 5V.
Akksik: ebből 2 DB, azért erre esett a választás, mert tartalmaz védő elektronikát, tehát nem kell félnem a túlmerítéstől. (elvileg?!)
-
LobiDrg
aktív tag
Egy Corsair Carbide 300R házba raknám.Van benne egy 12cm-es venti hátul kiszívni a meleg levegőt elöl meg egy 14-es tolja befele a hideget.A procin egy Noctua NH-U12P van és a vga is egy hűvös darab.Ennek fényében azt remélem hogy nem lesznek sokkal melegebbek a dolgok bent.Úgy gondoltam hogy mindenhol szépen méretre vágom és valami öntapadós cuccal rögzítem.
-
LobiDrg
aktív tag
Sziasztok.Szerintetek ez a termék mennyire alkalmas zajszigetelésre, illetve porszűrésre ? Elsődleges cél a porcszűrés lenne.
-
Szia!
Pont mostanában nézelődtem ezen a téren. Ha az ebay játszik:
Step up boost converter 2,5-6V -> 5V Létezik olyan is aminek az 5V kimenetére USB-t forrasztottak, de neked az nem kell szerintem, mert oda úgy is a fűtőmodul megy.
Továbbá nem tudom milyen LiIon cellát akarsz használni, de lehet hogy a védelmére is kell fordítani pár óvintézkedést. Alapvetően ha 2,5-ig merül (ez a DC-DC boost converter minimum bemenő feszültsége) az már nem túl egészséges egy Lítium-ionos cellának, de ha védett cellákat használsz, akkor azok lekapcsolnak.
-
törölt tag
Még egy kérdésem lenne:
Hol kaphatok olyan vas vagy alumínium kockát amibe csavarokat lehet behajtani?
Ezekkel fognám össze a házam. -
Danex
addikt
Hello, tudnátok olyan oldalt mondani/linkelni ahonnan olcsón lehetne szerezni olyan mini áramkört ami 5V-ról tölt 3,7V-os Li-Ion akksit, illetve ami ezt a 3,7V-ot 5-6-7V-ra növeli?
Méretbe minél kisebb kéne.
2db Ilyet szeretnék üzemeltetni és úgy gondoltam, hogy jó lenne ha USB-ről lehetne tölteni, illetve ezek a pamacsok is 5V-ről mennének (ekkor elvileg 0,6-0,7A-t vesznek fel).
Az alapterület amire a komplett cuccnak el kéne férnie az olyan 53mm*85mm*(10-15mm).
-
xtevo
őstag
Urak!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, be szeretném fehér kábelharisnyázni a Fractal Design Define Mini kábeleit (usb3.0, usb2.0 illetve i/o), de elvesztem akkora a választék... Innen venném (lenne egyéb rendelésem is, és akkor kellemeset a hasznossal esete lenne).Melyik ajánlanátok? Előre is köszönöm a segítséget.
-
dragonfx
veterán
ki tudna ajánlo ember házoldallapjának szép kivágásra? plexit akarok...
-
LobiDrg
aktív tag
Sziasztok.Tudnátok mondani olyan kábelharisnyát tápegységhez, amihez nem kell leszednem a csatlakozókat ? Előre is köszi
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
2db Arctic Cooling F12 PWM ventit szeretnék bekötni az alaplap 4 pines házventilátor kimenetére. Ez egy egyszerű 4 pines Y elosztóval megvalósítható úgy, hogy továbbra is rendesen lehessen szabályozni a 2 ventilátort, mintha csak 1 lenne bekötve? -
törölt tag
Üdv mindenkinek!
Egy házat szeretnék építeni üvegszál lapokból.
A terv az, hogy qcadal megtervezem, és CNC-vel kivágom..
A házat derékszögű vas fogja összetartani.Az lenne a kérdésem, hogy van e olyan dolog amire figyelnem kell? Mert még nem csináltam ilyet..
Például, az előlapon ha a CD meghajtót vágom ki a méretekre hagyjak rá pár millimétert, és ha igen mennyit?Még egy kérdés: Hol lehet kapni olcsón üvegszál lapokat?
Köszönöm előre is!
-
Lompos48
nagyúr
válasz
zolisx4 #15616 üzenetére
Nem írtam, hogy valami lenne benne, hanem, hogy a bemutatott kapcsolód mellé KELL még egy relé is, hogy a kívánt feladatot képes legyen ellátni.
És azt is írtak, hogy milyen kapcsoló kell, hogy más ne kelljen még mellé:
vagy
vagy
vagy
És még kistízezer típus.
A bekötést is beillesztem még egy harmadik ábrázolásban is:
Azt, hogy hol vásárold meg, nem fogom megkeresni helyetted sokszáz km távolból.
Ezekkel az információkkal el kellene boldogulj valahogy.
-
zolisx4
őstag
válasz
Lompos48 #15613 üzenetére
Nincs benne semmi relé,a lábkapcsoló van benne meg egy panel a töltőhöz,.
[link]
[link]
[link]
Tehát ennyi az alkatrész benne ,akkor az amit vettem hozzá négy pólusú kapcsoló az nem jó hozzá?az a mi forrasztott az a pedál kapcsoló ,akkor mi is kell nekem pontos néven hogy meg tudjam venni?Mert ugye 4 vezeték van szabadon . -
Because
őstag
lehet valahol Magyarországról rendelve kapni tápegységhez való sarut?
-
Lompos48
nagyúr
válasz
zolisx4 #15612 üzenetére
Azzal a kapcsolóval is meg lehet oldani, de ez a művelet feltételez még legalább egy 2 szegmentes dupla relét.
Ellenben ha veszel/beszerzel egy dupla billenőkapcsolót, azzal meg lehet oldani. Én DPDT típusnak ismerem, biztos megvan a megfelelő magyar neve is. A kapcsolás pedig azonos egy "fázisfordító" (tulajdonképpen polaritásfordító) bekötésével:
vagy
-
zolisx4
őstag
Szép estét.
Egy elég érdekes kérdésem lenne ,vettünk egyik barátom kisfiának egy elektromos kis traktort ,kb 1 hónapja mert olcsó volt,tesco gazdaságos ,ez tényleg az is mert elfelejtettek kapcsolókat tenni bele vagyis azt amivel előre hátra kapcsolna ,egy 6 voltos aksi van benne meg egy motor ,egyszerűen nem bírom bekötni ,vettem kapcsolót hozz ,ezt a kapcsolót,de vagy előre megy vagy hátra attól függ hogy cserélgetem a vezetéket,a pedálnál a kapcsoló az benne van az forrasztott ,,valaki dobjon valami ötletet hogy lehet ezt működésre bírni???? -
válasz
honyike #15609 üzenetére
A PWM a szervóknál 5V szokott lenni. Az analóg inputra sok fórumon húzzák a szájukat, én még nem próbáltam.
Én biztos megpróbálnám rákötni a 4,5 voltot, mert nem hinném, hogy volna akkora a terhelés, mint egy ~100%-os kitöltöttségű 5V-os PWM esetén. DE! Mivel ezt nem próbáltam még, és nem vagyok benne biztos, hogy nem okozhat kárt, ez legyen a te döntésed.
Ha nem akarsz kockáztatni, akkor 555 IC-hez sokféle bekötést találni PWM-hez. Annak az 5V-os jelét már nyugodtan rádobhatod a szervóra.
Szerk: Bocsi, a PWM-re nem válaszoltam.
Az impulzus szélesség moduláció lényege az, hogy egy fogyasztót (legtöbbször motorokat vagy LED-eket) nem a feszültség csökkentésével, hanem annak gyors fel-le kapcsolgatásával szabályozunk.Ha veszel egy motort, aminek 5 volton 1200 a fordulata akkor azt lassíthatod úgy, hogy csökkented a feszültséget, de mondjuk 2,5V alatt már nem mozdul meg álló helyzetből.
Ezzel szemben, ha az 5V-ot 1ms-ra be, aztán 1ms-ra kikapcsolod, akkor adott időn belül fél időben ki volt kapcsolva a motor, fél időben be. Ezzel azt éred el, hogy a feszültség (és általában a feszültséggel változó hatékonyság) csökkenése nélkül érsz el kisebb teljesítményt.
A szervókban ezt a PWM-et egy kis kondenzátor egy analóg referencia feszültséggé alakítja. (Ha az említett 5V 1ms-be 1ms-ki (50%) PWM jelet kondenzátora kötöd, akkor egy 2,5V-os konstans feszültséget kapsz) Éppen ezért szerintem nem okoz gondot a 4,5 Volt bekötése. -
honyike
aktív tag
válasz
razorbenke92 #15599 üzenetére
Megjött a szervó, viszont van egy kis gondom vele.
A PWM jel pontosan mit is jelent? Tehát az addig rendben, hogy a 4,5V megy a + és - ra. De a PWM mit mekkora feszültséget kap, és honnét? A legegyszerűbb az lenen, ha az elemek 4,5V-ja megfelelne, de van egy olyan érzésem,hogy ennyire nem lesz egyszerű a dolog... -
Cobra.
őstag
Sziasztok, tudnátok valakit ajánlani Budapesten vagy Pest megye északi részén, aki ki tudna cserélni 2db SMD LED-et egy NYÁK-on?
-
Fboy
aktív tag
Sziasztok,
Lehet, hogy itt több sikerrel járok. A problémám:
Van egy zalman cnps7700cu hűtőm és a hűtő ventijének szabályozása egy potméterre van kötve. Azonban már csak akkor indul el a venti, ha szinte maxra tekerem a potit (kb 1800 rpm-től). Ez egyértelműen a ventillátor hibája vagy lehet, hogy a poti rossz? Ezt hogy tudnám kideríteni? -
honyike
aktív tag
válasz
razorbenke92 #15599 üzenetére
Köszönöm!
Megrendeltem mindent, de vizsgaidőszak közeledtével nem lesz rá időm mostanában. Ha vannak tapasztalatok, megosztom! -
somasz
addikt
Üdv!
C8051Fxxx MCU-hoz keresek USB debugger-t! Tudnátok segíteni? Kölcsön kéne, vagy olcsón megvételre!
Köszi!
-
Supr@
senior tag
Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy csinalok egy amolyan "armort" az alaplapomra (msi z77 mpower), mint az asus sabertooth lapokon talalhatol, pl mint a z77 sabertoothon. Kerdesem az lenne, ha en mindezt megcsinalom 3mm vastag plexibol, van esely ra, hogy megfozom ezzel az alplapot? Ertem ez alatt, hogy szinte nullarra csokkentem ezzel a szellozeset. A vrm-en vizhuto blokk csucsul, a chipen marad a gyari borda.
Segitseget elore is koszonom! -
inaxis
csendes tag
Sziasztok!
Vállalkozó kedvű kisiparost keresnék egy kis fémmegmunkálásra. Adott egy Helmer Ikeás szekrény amiből rendernodeoknak való házikót kéne faragni. Mintapéldány legyártva, tervek vannak. Igazából egyszerű a dolog, csak kicsit időigényes. Ha van valakinek affinitása hozzá jelentkezzen bátran vagy ha tudtok egy bejáratott, megbízható céget azt is várom szeretettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Képregény topik
- Tőzsde és gazdaság
- Renault, Dacia topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest