Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy sima Schottky dióda a kis veszteség miatt. Amit linkeltem 3A-ig jó, annál nagyobb áram nem hiszem hogy folyna. A bekötése pofon egyszerű, a fűtőpanel felé menő pozitív (piros) kábel elé vagy után teszed úgy, hogy a katód a fűtőszál felé nézzen, az anód meg a step up converter felé.
Másik megoldás, ami energiaveszteség szempontból kedvezőbb, konstrukció szempontból kevésbé, ha beteszel még egy kapcsolót, a fűtőszál elé (ugyan úgy mint ahogyan a diódát tennéd), és előbb azt kapcsolod le, amikor kikapcsolod a fűtést. Persze ez később odafigyelést igényel, de ha egymás mellé teszed a két kapcsolót, és egyszerre kapcsolsz le, vagy tudom is én, valahogy megoldod egy duplakapcsolóval, akkor megoldva a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest