Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
válasz dzsampi #54650 üzenetére
próbáld meg letiltani az ipv6-ot az apn beállításoknál. valakinek segített 3g-n ragadó ipad-en a yettel topikban.
lap közepe felé írja a módszert:
Az IPv6 letiltása a mobilhálózat eseténThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
KÜF flottában vagyok pár számmal és szeretnék még egyet bevinni számhordozással a Vodafon-tól (kártyás) bumm csomagba. A flottakezelőnek kell írnom vagy nennyek be a Yettel-be?
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
4Grider
nagyúr
válasz < CyberBob > #54654 üzenetére
Az engedélyt az újhoz is meg kell kérned a flottától, csak az engedéllyel a kezedben mehetsz a yetihez.
-
4Grider
nagyúr
válasz < CyberBob > #54656 üzenetére
A yetinél megoldják. Feltéve, hogy a vodás sim is a te neveden van.
-
< CyberBob >
őstag
válasz 4Grider #54657 üzenetére
A Vodás szám a párom nevén van. Akkor Így nem lehet a nevemen lévő többi szám mellé berakni?
Ha nem lehet akkor a párom regisztráljon be a küf-nél és neki adnak papírt amivel a Yettelnél saját nevén köt szerzödést. Mivel ugyanabba a flottáb vagyunk egymást ingyen hívhatjuk csak külön fizet. Jól gondolom?Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
4Grider
nagyúr
válasz < CyberBob > #54658 üzenetére
Számhordozás közben nem változhat az előfizető személye.
Flottán belül ingyen van a hívás minden flottatag felé, ha az szerepel az oldalon, hogy flottán belül ingyen van a hívás. -
< CyberBob >
őstag
válasz 4Grider #54659 üzenetére
Akkor párom regisztrál.
Még annyi, hogy melyiket érdemes választani?
1. Automatikus ügyintézés, telefonos szerződéskötés a szolgáltatóval, ingyenes kiszállítás futárral!
vagy
2. Az engedélyező nyilatkozatot személyes elvitele a Yettel valamelyik üzletébe!Van közel Yettel üzlet. És ott talán össz tudják fésülni az előfizetéseket.
-
4Grider
nagyúr
válasz < CyberBob > #54660 üzenetére
Az első verzió számhordozással minimum másfél-két hétig tart.
A második a jövő héten végbemegy, ha kedd délig yetihez mentek.
Erősen csodálkoznék, ha két külön előfizető flottás előfizetését össze tudnák vonni. Főleg bumm csomag esetén nem kavarnék... -
Gloob
addikt
válasz < CyberBob > #54660 üzenetére
Igaz nem engem kérdezel, de a személyes ügyintézést javaslom. Sokkal gyorsabb!
Sikeres hordozás után külön díj fejében át tudják írni az előfizető nevét is.Samsung Galaxy A52S
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Milyen flotta lenne nekem ajánlott?
Legjobb ár/értek arányú érdekelne, amihez tudnék csatlakozni szám megtartással.
Netem ami hamar el szokott fogyni (5 GB Maraton) 2 hónap.
Beszéd nem sok szokott lenni, de jó ha van.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
4Grider
nagyúr
válasz MaxxDamage #54664 üzenetére
Havi 2-3 GB nethez és 50-100 perc alatti beszédhez nem szoktunk flottát javasolni. A havidíjas csomagoknak ui. van egy minimál ára valahol 2000 Ft környékén.
De regisztrálj be a https://www.kedvezoflotta.hu/ oldalon és nézz körül. -
juve600
nagyúr
KÜF Aktív
Ez a legkedvezőbb díjú opció abban az esetben, ha a korlátlan beszéd lehetősége nem számít. Másodperc alapú elszámolással értékes perceket takaríthat meg.
Havidíj (bruttó):2884 Ft.
Belföldi internet keret: 4GB
Flottan belüli hívás díja:ingyenes
Hívás minden hálózat irányába:275 perc
Nemzetközi, EU1-es hívás díja:87.24Ft
Roaming (EU1) hívási keret:275 Perc
Roaming (EU1) fogadási keret:korlátlan
SMS díja hálózaton belül:22 Ft
SMS díja hálózaton kívül:22 Ft
Extra percdíj:5 Ft
Felhasználható SMS-ek száma:30 db -
félisten
Ha a Vodafone hálózata is játszik, akkor a netfone oldalon is érdemes körülnézni.
Bár, inkább nagyobb forgalom esetén éri meg, ez tény.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Bobby81
tag
IQPro-nál roaming nem megy. Tavaly nem volt vele gond. Tudtok valamit ajánlani? Beállítás, stb....?
-
MaxxDamage
félisten
Köszi!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
< CyberBob >
őstag
válasz 4Grider #54661 üzenetére
Megrendeltük a bumm csomagot. Jött email a küf-től ami kicsit ellentmondásos, gondolom automata üzenet (péntek este). Csatolva a nyilatkozat (nem volt) és munkanapon keresni fognak(sok nullás tel szám). A nyilatkozat személyes bevitele a Yettelhez volt kiválasztva. Gondolom a küf fog hívni és utána küldik a nyilatkozatot. Akkor most csak várni kell?
-
4Grider
nagyúr
válasz < CyberBob > #54672 üzenetére
Nem tudom mi a megrendelés folyamata, mert nincs közöm hozzájuk, de nem lehet, hogy online ügyintézést kértél és nem személyeset?
-
< CyberBob >
őstag
válasz 4Grider #54673 üzenetére
A küf oldalán csak ez akettő lehetőség volt:
1. Automatikus ügyintézés, telefonos szerződéskötés a szolgáltatóval, ingyenes kiszállítás futárral!
vagy
2. Az engedélyező nyilatkozatot személyes elvitele a Yettel valamelyik üzletébe!A másodikat választottuk.
Esetleg aki már végigcsinálta ezt írja meg hogy ment.
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz < CyberBob > #54674 üzenetére
30 percen belül jött az e-mail csatolva az engedélyező nyilatkozattal. A nyilatkozt egyébként a honlapjukról is letölthető bejelentkezést követően. Kinyomtat, aláír és mehetsz a yettelhez.
-
yanna
addikt
válasz mucsgyver70 #54675 üzenetére
Kb. nálam is így volt, mondjuk hét- és napközben.
-
Gloob
addikt
+1! Pontosan így működik (működött) náluk. A személyes úgyintézés jobb, gyorsabb!
Samsung Galaxy A52S
-
< CyberBob >
őstag
Itt is írták hogy csatolják de nem volt semmi. És számhordozás lesz.
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz < CyberBob > #54678 üzenetére
És a honlapon nem elérhető az Iroda fül alatt?
-
Gloob
addikt
válasz < CyberBob > #54678 üzenetére
Ha nincs csatolmány, hívd fel a KÜF üfsz-t. Segítenek mindenben. Akár most is hívhatod.
Samsung Galaxy A52S
-
Startech
csendes tag
Pár napja mentem a KÜF be, facen kértem apn beállítási segítséget ..normálisan képpel... Sajnos nem kaptam de legalább törölték a hsz ket.
Itt kaphatnék beállításokat hogy a 4 mbit nél több legyen ( elég lenne a T tizede is) a letöltésem? 10 mbitnek tök örülnék. A térerőre is egy , vagy két vonalkával mindig több a T, de azért 2900 ft ért nagyon jó ez a beszélgetés.
-
Startech
csendes tag
válasz < CyberBob > #54672 üzenetére
3 munkanapon belül hívnak.
-
-Mosquito-
őstag
-
Startech
csendes tag
válasz -Mosquito- #54683 üzenetére
Akkor sajnos a yeti ennyit tud, pest megyében messze a fővárostól. Ez nem a küf hibája, telefonálásra továbbra is jó.[kép]
[kép]A második sim a T s
Az ugyanott:
[kép][ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz -Mosquito- #54687 üzenetére
Gondolom a Dunától keletre.
-
Startech
csendes tag
válasz 4Grider #54688 üzenetére
Valóban... Nagykáta..
Csak nyugatra van normális sebesség?Végülis alapdolgokra elég, a nejem számát is áthoztam, ő face girl max, neki pont elég. A faces küfös csoport hozzáállása lepett meg, ismerek is ilyen ovis szintű "magas" poziciójú embereket, akik inkább sepernek minthogy megoldjanak 🤔
-
Startech
csendes tag
válasz trec12 #54510 üzenetére
Ez abszolút rendjén is van így...
Tapasztalat szintén, kb 100 valóban kispénzű ismerőst kérdeztem hogy szeretne e valóban ingyen vezetékes netet, tv adást. Szerinted hány mondta hogy igen?Nem az a baj hogy ők többet fizetnek, hanem megkérdőjelezted a választásukat, sima marketing pszichológia
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz mucsgyver70 #54692 üzenetére
Tudtommal Nagykátán az 5897-es Site ID a yetié. Azon 2022 szeptemberében volt fejlesztés (B1, B8, B28).
-
< CyberBob >
őstag
válasz mucsgyver70 #54679 üzenetére
De igen ott volt véletlenül vettem észre. Csak a levélben erről nem írtak hanem , hogy csatolják. Ma visszük be a nyilatkozatot a Yettel-hez.
-
Startech
csendes tag
Sosem néztem hogy mit mér a speedtest de annyira hájpolják a küfösök, gondoltam ezt látnom kell😁.
Meg kell tanulnom photoshopolni lett a tanulság. Mondjuk a T nete is messze van a 300 tól, de nem hiába ők a legdrágábbak, térerőterén is a legjobbak, aztán voda persze saját vélemény ez csak.
-
-
< CyberBob >
őstag
válasz mucsgyver70 #54679 üzenetére
Közben most hívtak a küf-től hogy mindenképpen meg kell várnom míg a Yettel hív mert a bumm csomagot csak online lehet kötni.
Startech: igen az lesz.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz < CyberBob > #54698 üzenetére
Ezek szerint bezárják a kiskaput az azonnal visszajövő yeti számhordozók előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest