- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-14 21:15 Téma összefoglaló

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggabor02
aktív tag
Nekem is ott van 2 előfizetés+2 adatmegosztó.
Egyszer hívtak a megszűnés előtt. Azóta semmi.
Nekem az egyik korlátlan (BUMM) csomagon elég sok beszéd (16-17 óra) van, akkor is azt mondták, hogy csak sokkal kevesebb lebeszélhetőséggel lenne új csomag. Azt elhasználva pedig valami brutálisan magas percalapú percdíj. Mondtam, hogy az nem játszik, az ajánlott percdíj negyede is sok.
-
ggabor02
aktív tag
Ezek az akkuk nem sokáig bírják. Mindkét autómban 2017-2018 óta használok ilyen kínai nyomkövetőt, valamint ezek nagyobb fémdobozos elődjeit. Több ismerős is így járt. Mindegyik akku felpúposodott 1-2 éven belül. Találtam a fiókban eredeti Nokia BL-4B akkukat, azokat tettem bele, a mai napig mennek. Az idén ismét rájuk nézek, hogyan állnak.
One TUTI kártya havi 100 MB adatkerete bőven elég, nekem 25-30 MB a havi forgalom.
Az is az One mellett szól, hogy ott (az One fiókba belépés után) hitelesítő sms nélkül két kattintással tudod adategyeztetni. A Telekomnál ez a művelet egyre macerásabb. -
ggabor02
aktív tag
A másik probléma pedig a Yettel hívásértesítő működése. Ezért nem tudom használni. Hogyan lehet valamit ilyen impotens módom megalkotni? Amennyiben aktiválva van a hívásértesítő, abban az esetben a foglalt esetén is működik. Nem lehetséges a foglalt esetén kikapcsolni, törölni a foglalt esetén átirányítást. Sehogy. Próbáltam telefonon, személyesen, írásban. Nem lehetséges. Tehát, ha jön egy tiltólistás spam hívás, a telefon foglaltba nyomja, majd csipog a hívásértesítő sms, hogy nem fogadott hívásom volt. Mert ugye foglaltságra is van hívásértesítő, melyet nem lehet kikapcsolni. De az is előfordul, hogy én nyomom ki szándékosan a bejövő hívást. Ekkor is jön a hívásértesítő sms. Sok értelme van.
-
ggabor02
aktív tag
Letöltöttem a múlt havi számlát, itt már volt bőven átirányítás:
Forgalmi díjak
TESZOR 61.20.12
Átir. belf. mob.hívás Magyar Telekom 11.21. - 12.01. 00:36:17 perc
30, 0 Ft+Áfa 1088,50 +Áfa: 293,89=1382,39Ft
Tehát 30 Ft+Áfa/perc -
ggabor02
aktív tag
Sajnos a Yettel WoWifi az utóbbi időben nem működik stabilan. Nem csak én tapasztalom. Ugyanolyan a jelenség, mint mikor a Digi a "felvásárlás" után a vége felé járt. Hol megy, hol nem megy. Repülőmód, vagy wifi ki/be kapcsolás után egy darabig megy, majd néhány óra múlva nem megy. Minden wifi hálózaton ezt csinálja. A hálózat az utóbbi időben pedig több helyen is rosszabb lett, több alkalommal nem érnek el a Yetteles számon. Így megszaporodtak az átirányított hívások.
-
ggabor02
aktív tag
Sajnos valamiért egyre sz@rabb a lakásomnál található Yettel bázisállomás, a céges telekomos számra van nem elérhető esetben átirányítva.
Így decemberben ott végződött több hívásom. Százharminc egynéhány perc volt a hívások hossza és 4959 Ft most a csomagon felüli forgalom. KÜF Bumm. Enyhén rablásnak érzem a dolgot.
Ha megjön a számla, írok pontos összeget. -
ggabor02
aktív tag
A mexikói sim kártya mellé lesz egy mexikói szolgáltató?
-
ggabor02
aktív tag
-
ggabor02
aktív tag
Mindkettő előfizetésem még hűségidős, ez érdekes lesz. De majd meglátjuk.
Egyébként állítólag vidéken épülgetnek, valamint modernizálódnak a meglévő voda bázisállomások. Kicsit javult már a hálózat is.
Eszméletlen mennyiségű állami szervezet és cég fog átmenni hozzájuk. -
ggabor02
aktív tag
Tarr Kft:
Utolsó létszám adat dátuma 2024.09.02
Utolsó létszám adat:345 fő -
ggabor02
aktív tag
-
ggabor02
aktív tag
Adatmegosztó témához tapasztalat:
Két adatmegosztóm van. Egyik esetben sem engedték a hozzá tartozó fő előfizetéssel együtt kihozni. Pár nap múlva kellett visszamenni. Nem egy helyen intéztem a kettőt, tehát nem helyi tudatlanság, vagy lustaság az oka.
Rokonomnak sem engedték így egyben, meg kellett várni a sikeres számhordozást. Az ideiglenes számmal működő előfizetéshez sem engedték kihozni. Hiába volt már aktív az előfizetés. -
ggabor02
aktív tag
Sógoréknál, valamint a németeknél nagyon régóta sok MVNO működik.
Nagyjából ilyen árakkal. Ami nagyon érdekes, hogy ott elég sok ingyen SMS-t is adnak a csomagokban.GVH, NMHH? Egyik sem fog semmit tenni, csak valami kamu látszat intézkedést, hogy mindenki megnyugodjon.
Amikor a Telenor ezt az inflációs emelést először kitalálta, az NMHH "ellenezte" Majd megegyeztek, hogy 2023-tól már mehet, ezután követte a többi szolgáltató is.
[link]
[link] -
ggabor02
aktív tag
-
ggabor02
aktív tag
-
ggabor02
aktív tag
"egyébként meg nem nagyon néznek utána a vállalatinál a dolgozoi elöfizuknak,hogy éppen ott dolgozik-e..ismerek olyat,aki már 5éve nincs ott a cégnél,és meg mindig használja.."
Közel 11 éve jöttem el az előző munkahelyemről. Két előfizetésem volt. Az egyik yetis dolgozói flottás előfizetésemet vidéki rokon a mai napig használja, a másikat pár éve elhordoztam. A munkahely váltás után pár hónappal lakcím változásom is volt. Bementem lakcím módosítást intézni a yetihez, mondja a hölgy, hogy kellene újabb igazolás. Közöltem vele, hogy már nem ott dolgozom. A lakcímből is észrevehette (200km volt a változás) Most akkor baj van, át kellene rakni másik csomagba... Semmi gond, akkor elindítom, majd hordozom másik szolgáltató flottájához.. Jó rendben, akkor hagyjuk. Azóta nem b@szogattak, 3 éve még díjcsomagot is tudtam változtatni
A havidíj egyszer sem változott, mindkettő inflációs korrekció is elmaradt
-
ggabor02
aktív tag
Ezeket a dolgozókat sajnálom a legjobban. Megnézném, hogy milyen arányban sikerül majd rábeszélni az ügyfeleket? Aki flottában van, valamennyire már képben van a csomagokkal, árazással. Őket nem lesz egyszerű átcsábítani ilyen pocsék csomagokba.
Én sem hittem volna, ha a saját fülemmel nem hallom: több olyan ismerősöm is van, aki nem is hallott flottákról.
-
ggabor02
aktív tag
Lehetséges, hogy semmi köze sincsen hozzá, de egy hónappal ezelőtt bejegyeztek egy amobilflotta.hu domaint.
Hetedik érzékem súgta, hogy nézzek rá a frissen regisztrált .hu-s domainekre. -
ggabor02
aktív tag
-
ggabor02
aktív tag
Előtte a konkurencia szinte minden publikus csomagjában kivezette a másodperc alapú számlázást. Ekkor a Pannon GSM elkezdett egy nagyon nagy reklámkampányt, melyben arról szólt a videó, hogy náluk a 8 másodperc az 8 másodperc. A TV főműsoridőben naponta többször ment. Majd egy-két hónappal a reklámkampány után egyszer csak náluk is megszűnt a másodperc alapú számlázás a publikus csomagokban.
-
ggabor02
aktív tag
Nem aggódok, van mellette egy céges korlátlan adat/korlátlan beszéd kártyám másik szolgáltatónál. Ez csak tartalék hálózatként funkcionál az 1995 év tavaszán megkapott saját telefonszámommal.
Csak furcsállom, hogy a határozott idejű szerződéssel rendelkező előfizetőket is hívják. -
ggabor02
aktív tag
-
ggabor02
aktív tag
-
ggabor02
aktív tag
-
ggabor02
aktív tag
-
ggabor02
aktív tag
-
ggabor02
aktív tag
Ugyanez a csomagom van. Szerencsére engem még nem hívtak. Van még közel egy év hűségem, mert készüléket is vásároltam. Most jól jött, hogy a szolgáltatótól vettem készüléket. Ilyent utoljára 2004 körül tettem.
Azt jól gondolom, hogy a hűségidő alatt nem nyúlhatnak hozzá, kivéve a h
áborúsinflációs emelést? -
ggabor02
aktív tag
-
ggabor02
aktív tag
Ilyen van nekem is, csak a net apn megy. Mire hazaértem, működött.
Viszont az ügyintéző nekem is rendesen elb@szta.
Nem rendelte hozzá a hűséget, így közel négyezer Ft-ot számláztak. Már ott a vásárláskor fura volt, hogy a tört havi díj 3200 Ft. "Ne foglalkozzak vele, majd jóváírják, a flottáknál van ilyen" Majd jön a számla, közel 4K. Ismételt személyes ügyintézés, végül a KÜF dolgozója jött rá, hogy mi lehet a baj. Ő javasolta, hogy tájékoztassam az ügyintézőt, mit nézzen meg, mit állítson be. Ott ismét szenvedés, tanakodás, majd elméletileg a decemberi számla már jó lesz. Utólag nem tudják a hűséget rátenni, csak a következő számlázási periódus kezdetétől, mely december 6 nálam. KÜF szerint automatikusan jóváírják majd. Nem így van. Nekem kell kérelmezni a weboldalon, leírni mindent, kuncsorogni, aztán majd ha a nagy Yettelnél valaki úgy gondolja, akkor (maximum) a felét majd valamikor jóváírják. Pedig világosan ott volt a flottaigazoláson az egy év hűség.
3-4 ezer Forintért én nem könyörgök, otthagyom nekik inkább a VoWifi fejlesztésre. -
ggabor02
aktív tag
Kedves vagy
Az utóbbi két hónapban minden nagyobb értékű eszköznél kifogom a hibás darabot
Tegnap délelőtt kijavították a számhordozást, hívható lett a szám, délután már a Yettel fiókban is jól működött minden.
A VPN kapcsolat továbbra is hol megy, hol nem megy. Minden más magyar és az eddig használt összes külföldi hálózaton hibátlanul ment.
A telefon valóban rossz, az ügyfélszolgálatos is a saját szemével tapasztalta. Ő is úgy kezdte, hogy ebből a telefonból nem látott még hibás példányt.
Utoljára valamikor 20 évvel ezelőtt vásároltam szolgáltatótól telefont, egy Motorola V3XX-et a Westeltől. Az is tönkrement pár nap után. Azóta (a harapott almás telefonos korszakot leszámítva) nem volt ilyen problémám. -
ggabor02
aktív tag
Sziasztok,
Egy kérdés:
Újabb problémák adódtak a friss Yettel (KÜF Bumm) előfizetéssel.
Nem tudok VPN kapcsolatot (Ipsec) létrehozni az otthoni szerverrel. Telekom natolt mobilneten megy, Digi natolt mobilneten ment, Vodafone natolt mobilneten ment. Digi-voda roamingnál is megy. Itt nem megy, a szerver címe is elérhetetlen. Egyszer valami csoda miatt kapcsolódott, de adatforgalom nem volt. Sem a telefonon található kliens nem tud csatlakozni, sem pedig a Windows alatt működő kliens.Mi a teendő?
IPv4-re átállítva.Kikészülök, hogy itt minden ilyen problémás.
-
ggabor02
aktív tag
Nehogy már sikerüljön elsőre valami a Yettelnél.
Ugyanaz történt, mint 11 éve. Visszahordozott a szám, volt már korábban a Yettelnél. Már a Yettelnél van, az ő bemondásuk hallható. Lekérdezve a Yettel a szolgáltató.
"a hívott számon előfizető, illetve szolgáltatás nem kapcsolható"
Most indulhatok ismét keresni valami kompetensebb viszonteladót, aki hajlandó lesz jobban beleásni magát. 11 évvel ezelőtt hat napig ment a szenvedés.VoWifi pedig egyelőre nincs a KÜF díjcsomagom mellé. Tehát valóban kamu gyanús ez a KÜF-VoWifi történet. Ezt is megkérdezem, mert arra szükségem lenne.
Nagyon vicces, hogy ebben az országben tényleg nem lesz egy normális szolgáltató, amelyik pedig az szeretett volna lenni, azt kicsinálták.
Azi-re a pont, hogy a Xiaomi 13-nak is van rendesen baja, azt is viszem vissza a 14 napos elállásban.
-
ggabor02
aktív tag
-
ggabor02
aktív tag
-
ggabor02
aktív tag
12-én reggel 07:00 körül adtam be az igényt, ezután az engedély 2 órán belül e-mailben megjött. Ma délelőtt 10 óra után kerestek a Yetteltől. Minden gördülékenyen ment.
Adatmegosztó kártyát majd csak a hordozás létrejötte után tudok kérni.
A készülék kiválasztás, vásárlás is ment probléma nélkül. -
ggabor02
aktív tag
Éppen pár napja én is megadtam ezeket az adatokat, majd megkaptam az engedélyező doksit. Így elmondom, hogy a flotta engedélyező dukumentumon ezek mind szerepelnek, a Yettel részére adják át. Továbbá ezek az adatok szükségesek a szerződéskötéshez.
Most nemrég tettem le a telefont, hívtak is a Yetitől, mindent megbeszéltünk, a hölgy kedves és értelmes volt, eddig minden ok. Mához egy hétre számhordozás, kedden érkezik a kártya és a telefon. -
ggabor02
aktív tag
Megvolt a Yeti teszt, vásároltam egy 1490 Ft-os feltöltős csomagot.
Hétvégén beaktiváltam, gyakorlatilag ugyanaz volt, mint korábban. Térerő a béka segge alatt (-114 dBm). Sebesség 10 mérésből 10 esetben 10 Mbps alatt. A Volte viszont szépen szól, rendben működik.
Nem volt időm kivenni/visszacserélni a kártyát, tegnapelőtt délután elindulok gyalogosan, kilépek a ház elé, éppen telefonálni szeretnék. Nézem a kijelzőt:5G, full térerő. Nyomok egy tesztet: közel 500+ Mbps.
A lakásban is 200-300 között, így tegnap reggel leadtam az igényt a KÜF online felületén, egy óra múlva jött a flottaigazolás, majd 72 órán belül hívnak a Yetitől.
Lesz egy BUMM, valamint mellé egy adatmegosztó kártya. Ezen kívül vásárolok telefont is. Szolgáltatótól telefont utoljára a kilencvenes évek végén vásároltam. -
ggabor02
aktív tag
Kettő szám lett hordozva, mely már előtte pár évvel járt ott. Mindkettőnél sikeres volt a hordozás, a "nem kapcsolható" bemondás is átváltott az új szolgáltató szövegére.
Egyik kártya sem tudott regisztrálni a hálózaton. Közel egy hétig ment a szenvedés.
Tehát itt kettőből kettő így járt.
Ezért kérdeztem. -
ggabor02
aktív tag
Sziasztok,
Sajnos a Digi Vodafone átterhelés után a kritikán aluli szolgáltatás miatt eljött az idő, hogy váltsak.
KÜF ügyben lenne kérdésem, melyre nem találtam választ a regisztráció után.
Van ugye a BUMM 50 GB adattal, erre lenne hordozva.
Lehetséges-e hozzá 2 db adatmegosztó kártyát kérni?
Családtag által használt, jelenleg is aktív Yettel előfizetésem van a nevemen, 15+ éve.
Így lehetséges-e készüléket (Xiaomi 13) vásárolni részletre az új előfizetéshez?
WoWifi állítólag már van.
Ez valós infó?
Másik kérdés:
Korábban nagyon pocsék lett (valamikor nagyon jó volt) a Yettel a lakóhelyemen, valamint a munkahelyemen. Vennék egy feltöltőkártyás szolgáltatást, hogy kipróbáljam, lett-e valami változás a fejlesztés után. Ma láttam valamelyik üzletben, hogy van 499 és 1499 Forintért feltöltőkártyás csomag.
Valamelyiken van leforgalmazható kezdő adat?
Harmadik kérdés (elsősorban Viktor Úrhoz):
Ez a eredetileg telekomos szám a Yetteltől lett egy éve elhordozva. Amennyiben most vissza lesz hordozva, nem fog ismét összeakadni valami ott a rendszerben? Kétszer megjártam már korábban. A sikeres hordozás után 5-6 napig nem működött, senki nem tudta, hogy mi van. Akkor is csak egy Telenor viszonteladó ismerősöm tudta millió telefonálás után a megfelelő szakértő csoporttal megcsináltatni. Azt mondták nem hivatalosan, hogy a korábbi megszűnt szám ismételt visszahordozásakor ez előfordul.
Ez a hiba már javítva van?
Elnézést, hogy hosszú volt, de így egyben sikerült mindent megkérdeznem. -
ggabor02
aktív tag
Két évvel ezelőtt az ötödik Telekom üzletben voltak hajlandóak megcsinálni.
Még a saját üzemeltetésű üzletükben is azt hazudták, hogy nincsen "üres" domino kártyájuk. Kérdeztem, hogy mikor lesz. Azt hazudták, hogy nem tudják.
Egy éve tönkrement az egyik domino kártya, akkor ugyanez a tortúra kezdődött. Ismét egy Budapest melletti T üzletben hajlandóak voltak kicserélni. Ott mondta a srác halkan, hogy sok helyen ezt hazudják az ügyfélnek, mert nincsen jutalék... -
ggabor02
aktív tag
-
ggabor02
aktív tag
Tegnap voltam a Telenornál.
Természetesen nem sikerült a művelet.
Két előfizetést rakattam volna át a KÜF-be. Mindkét hívószám, valamint a hozzájuk választott díjcsomag szerepelt az engedélyen.
Első problémájuk az volt, hogy csak egyet tudnak betenni meglevő előfizetésként, a másodiktól csak hordozással más szolgáltatótól érkezve lehetséges.Ok, akkor az egyiket hagyjuk (úgy sem használom), a rokonnál levő nagy forgalmú kártyát rakjuk át az Unlimited M csomagba.
Itt is megakadt a gépezet, szerintük ez a csomag csak hordozással aktiválható. (a táblázat szerint ez az Unlimited startra igaz) Másikat pedig nem tudnak aktiválni, mert ezen csomag kódja volt az engedélyen. -
ggabor02
aktív tag
-
ggabor02
aktív tag
Azt mondták a KÜF-nél, hogy ez nem fog menni simán. Mivel a Telenor nem tud dolgozói flottából másik dolgozói flottába átrakni. Miért???? Így első alkalommal át kell tenni feltöltősbe, majd másnap visszamenve feltöltősből a KÜF-be. Ha ez így megy, akkor hagyom az egészet a francba. 7 éve nem ezt a számot használom elsődlegesként, van korlátlan céges telefonom. A másik előfizetést egy rokonom használja, azon van rendesen forgalom.
-
ggabor02
aktív tag
-
ggabor02
aktív tag
Ugyanígy volt nekem is a mai napon. Telefonáltam, visszahívtak. Kérték, hogy írjak emailt. Jött rá a válasz, kitöltöttem, egy órán belül itt volt a két engedély.
Holnap megpróbálom az ügyintézést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Assetto Corsa Rally
- Le Mans Ultimate
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- ELKELT!! (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 OC 24GB GDDR6X
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5465, 91%AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket

A havidíj egyszer sem változott, mindkettő inflációs korrekció is elmaradt
MADcat