Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
senior tag
A net ára szerintem rendben lesz, de rá is kérdezhetsz. Én más Telenoros flottában vagyok, a MyTelenor felületén én is a listaárat látom a nethez, de a flottás árat fizetem. Anno rákérdeztem, azt mondta a Telenor, hogy ez így működik.
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
gabor9991
őstag
Akiről írsz az akár én is lehetek én is használtam lassított sebességgel 10-15GB adatot havonta a netrádió használatával korábban a 4GB-os csomaggal.
Ezt megelőzően egy 100mb-os csomaggal csináltam évekig ugyanezt
Tőlem lehet az adatkeret akár 1TB havonta akkor is ugyanezt csinálom hogy netrádióval elhasználom azt a havi 10-15GB adatot vagy 144pben a kocsiban a gyerek elvolt a YT videókkal mert az simán ment ekkora sebességű nettel.
Ameddig ez működött a lassított sebességgel addig most őszintén te előfizettél volna nagyobb csomagra?
Na ugye
Most hogy muszáj volt váltani, átváltottam havi 24GB -ra így megmaradt több mint 6GB adat hó végén de a korábbi dupláját fizetem ugyanazért a felhasznált adatmennyiségért.[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
Én épp ma vettem a Kedvező üzleti flottákkal egy Redmi Note 10 5G készüléket részletre.
A flotta csak a tegnap az iQpro-tól kártyássá lett számra adta a befogadási nyilatkozatot.
A teló maga kártyásan 79990 lett volna. Így meg 67990 lett a vége.
Azt azért valljuk be, hogy húsz évvel ezelőtt jóval jobb kedvezmények voltak a készülékekre. Mára az egyetlen előny a részlet maradt. Mert ennyiért nem biztos, hogy akár 5 évvel ezelőtt rá lehetett volna venni engem két év hűségre. Főleg úgy, hogy sarki GSM is ilyen árban kínálja...A készülék a belépési nyilatkozaton nem szerepelt.
Az egy külön projekt.
A tizedét kérték el előre, helyben a rendszer, a maradék kilenctized részt megy 11 részre osztja meg a Telenor."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Fifi
őstag
Ránéztem erre a listára, de a hűség nélküli listaárak eszméletlen magasak.
Pl. egy Apple iPhone 11 64GB ~50eFt-tal drágább még a Media Markt áránál is és akkor még nem is számoltam egyéb kedvezményekkel, mivel tovább csökkenthető az ár.Első ránézésre csak azoknak jó max, akik részletre vesznek, bár nem néztem utána, lehet van kedvezőbb részletfizetés máshol hűség nélkül.
Eddig részletre és szolgáltatótól még nem vettem telefont, de ezen lista alapján nem is fogok.[ Szerkesztve ]
-
tibor23
senior tag
Telekomnak szerintem nincs az a flottája, amibe érdemes lenne belépni vagy amibe érdemes, az meg valamilyen szervezethez kötött, nem lesz legális. Azt is egy ritkaság lehet, hogy adott helyen CSAK a Telekomnak van jó térereje, mivel a B20 megosztott a Telenorral, és ha az nincs, akkor net se nagyon. Egyedül a jó hangminőség GSM-en is, és a szintén nagyon jó 2G lefedettségben veri a többi szolgáltatót, esetleg VoWifi néhány kritikus helyen.
-
törölt tag
Szemüveget? Á...látásom mint egy vadászgéppilótáé
Szóval:
- le lehet tiltani a kimenő nemzetkózi hívásokat? Miért kérdezem? Mert pl. telenor feltöltősnél webes felületen nincs ilyen opció. Vodás havidíjas flottásnál régen volt, de mióta az új "rendszerük" van, azóta ott eltünt.
- a netes bővítésre vagy a hűséggel megkötött kisebb hangalapú 4GB netes csomagról nagyobb (pl 7GB-os) netes csomagra váltásra hűségidőb belül sem látok tájékoztatást.Vedd úgy a kérdésem, hogy soha nem volt telenoros havi díjas előfizetésem, ezért számomra nem egyértelmű, ami neked tapasztalatodból adódóan és a havidíjas csomaghoz rendelt fiókkal az.
-
Thusor
őstag
Nem buta az a kérdés. Régen volt olyan, hogy minden megkezdett perc után fizettél, mert nem másodperc alapú volt a számlázás hanem perc alapú. De én úgy tudom, hogy az 5 forint/perc az másodperc alapú elszámolásban van, tehát nem minden megkezdett percért fizetsz 5 forintot.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
totron
addikt
A fórum azért van, hogy az információ pontosítódjon, az aktuálisat kapd belőle. A táblázat meg vagy frissült, vagy nem. A másodperc alap nem egyenlő a percalappal, ahogy Thusor is leírta. Te meg egy egészen másvalamiről beszélsz, amit amúgy ért mindenki. Perc alapon lehet az egészet kifizettetni, de lehet annyit is megtéríttetni amennyit ténylegesen beszéltél. Flottánál igenis legyen alap a másodperc és a pontos lekommunikálása ennek (a táblázatban ez nincs feltüntetve).
-
Ulibulu
újonc
Igen erről a csomagról (Unlimited Start) van szó ... ami érdekes, hogy a Telenor szaküzletben az ügyintéző nem ismeri ezeket a fantázia neveket, és a többi csomag közül kezdtük ezt kitotózni, viszont közben a flottamenedzser papírján megtaláltam a Flotta2200-kódot ..s úgy le lett egyszerűsítve a keresés, de a 10GB netről semmi info nem volt leírva, így az adatforgalmat csak a végén tudtuk ellenőrizni.
Viszont a papírok aláírása után megjegyezte, hogy ez egy nagyon jó kis csomag.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Így néz ki egy Telenor flottában a számlakép:
Forgalmi díjak
TESZOR 61.20.12
Belföldi mobilhívás Magyar Telekom 10.27. - 11.25. 4 00:02:25 perc 5,0 0 27 12,08 3,25 15,33
Belföldi mobilhívás a Vodafone hálózatába 11.10. - 11.23. 9 00:04:02 perc 5,0 0 27 20,16 5,44 25,60
Csoporton belüli hívás 10.28. - 11.23. 14 00:14:02 perc 0,0 0 27 0,00 0,00 0,00
Nemzetközi vezetékes hívás (2.díjzóna) 11.22. - 11.22. 1 00:00:01 perc 111,8 1 27 1,86 0,50 2,36
mobilhívás Telenor hálózatba 10.26. - 11.20. 9 00:05:06 perc 5,0 0 27 25,50 6,88 32,38A fentiekből látszik, hogy csoporton belüli hívásnak hívják a flottán belüli hívást.
-
Fifi
őstag
Ott valami nem kerek. Biztos, hogy a barátod már a flottába került?
A nevemen lévő előfizetések egymás közti hívása nálam a számlán "Csoporton belüli hívás" megnevezéssel szerepel és a sor végén 0,-Ft
Ha más KÜF tagot hívok, az pedig "Csoporthívás cégen belül" és a sor végén az is 0,-Ft.
Tehát nem a számla végén jóváírva, hanem eleve a tételek között 0,-Ft egységárral számolva.
[ Szerkesztve ]
-
cool13
őstag
Lehet csak neked nincs. Mondjuk ebben le van írva a válasz. Szerintem erre utalt.
[ Szerkesztve ]
-
kekedi
senior tag
Sziasztok.
Sok hszt olvastam, de végül még sem tudtam meg a biztos választ.
Telenor lakossági elifizeto vagyok (lejárt a hűség)
Szeretnék a KÜF flotta tagja lenni (más is szóba jöhet csak Telenor os legyen)
Na már most tudjuk, hogy belső migráció nem lehetséges. De volt olyan aki feltoltos telenoros kártyával átment. Akkor elég csak feltoltosre módosítanom az elofizetesemet? (ja igen, megtartanam a számom) és onnan meg mehetek a flottába?
Vagy más szolgáltatóhoz kell menni (feltoltosbe) mindenképpen és onnan a KÜF be? Csak így járható?
Köszi előre is!
Telenor = Yettel
-
Yahhher
aktív tag
Elnézést ha félreérthető volt.
De akkor pontosítok: csak a KÜF volt az , akivel leveleztem. Nem tudom, hogy van-e lehetőség ennek ellenére elintézni, mert meg kell adni neki az adatokat, amiből kiderül, hogy telenoros a "szám", amit bevinnél hozzájuk. Így meg nem kapom meg tőlük a szükséges papírokat.
B.u.i.: ez 3 hetes sztori, nem annyira friss.
[ Szerkesztve ]
-
Figur10
tag
Szia!
Csak azt szeretném megkérdezni, hogy már most tudtatok készüléket vásárolni?
Nekünk azt mondták az üzletben,(Yettel) hogy csak a számhordozás megtörténte után lehet készüléket vásárolni.
Lehet, hogy fére informáltak?
Remélem azért még nem buktam a kedvezményes készülék vásárlást. -
AtHoS
nagyúr
No bonyolódik nálam a KÜF Flottán belüli hívások kezelése.
Korábban már írtam, hogy egy barátom belépett a KÜF-be január 6 dátummal és az Én kimenő hívásaim irányába nem számlázódnak Csoporthívás cégen belüliként, míg az Ő számláján szerepel ilyen sor (személyesen mondjuk nem láttam a számláját)
Bonyolódás: múlt héten egy másik barátom is csatlakozott a KÜF flottához (írtam is erről egy időben A52 telefon kihozatallal) és a felé irányuló kimenő hívásom rendben megjelent a mostani számlámon Csoporthívás cégen belüliként.
Szerintetek, akkor most hogyan lehetne rendbe tenni ezt a dolgot? Én kezdjek el intézkedni egy más tulajdonában lévő előfizetésre hivatkozva, hogy nem számlázzák megfelelően a felé irányuló kimenő hívásaimat vagy Ő intézkedjen?
Szerintem együtt kellene bemenni személyesen egy Yettel fiókba és így megpróbálni rendbe rakatni, mert valami nem kóser a biztos
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest