Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-30 19:26:03

LOGOUT.hu



Mobil flottát, de milyet?

Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.

Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!

Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.

Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.04.18.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43215) Fecsike válasza Simba86 (#43209) üzenetére


Fecsike
kezdő

én mikor flottát kerestem iq volt a legolcsóbb, de pont ez miatt nem hozzájuk mentem. minden 3. komment az volt itt a fórumon (és kvázi azóta is), h az iq nem válaszol az emailemre, az iqt nem lehet elréni telefonon se, az iq túlszámlázott, ötödször hívom fel őket, mindig megígérnek mindent, de azóta sem történik semmi, stb... közben mentek egymásnak a jó tanácsok: az istván csak akkor válaszol az emailre, ha tisztelettudóan köszönsz. az istvánnal a telefonban nem szabad flegmán beszélni, jó hangosan be kell mutatkozni, mert többet neked nem veszi majd fel, stb...

leírtam ide a fórumba kommentben, hogy ez az attitűd elfogadhatatlan, eztán privátban jöttek noname arcoktól üzenetek, amikben különböző trükkökkel próbálták kideríteni, hogy én az iq pro melyik nevű előfizetője vagyok... közvetlenül aztán vezették be az ajánlásos rendszert. gondolom, annak is az volt az apropója, hogy ki tudják szűrni, ki ír róluk rossz véleményt, és majd jól megszívatják túlszámlázással vagy valamivel. erre persze van idejük, hogy a fórumon nyomozgassanak, de az ügyfeleknek válaszolni már megterhelő.

na lényeg a lényeg: csak annak ajánlott ebbe a flottába belépni, aki havi 200 forintért képes feladni a méltóságát és az idegrendszerét :D és még, ha szép nyájasan kezet csókol az istvánnak , még akkor is előfordulhat, hogy itt köt ki kétségbeesetten a fórumon, hogy megszívatták, most mit tegyen ...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.