Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sanyika007

    csendes tag

    válasz KTU #33681 üzenetére

    Nem siettem: mindenhol van wifi kapcsolatom, a 4 giga biztonsági net távoli munkavégzésre (távoli asztal) kell főleg, ha az aktuális wifi bénázik. A bluemobilnál 32 kilobit a lassított, itt kilobyte, nagyon nem mindegy - az előbbi már tényleg csak szöveges üzenetek küldésére alkalmas, esetleg voip callback-re. Ráadásul az iqpro 30 legrosszabb esetben annyi. 144p-s youtube videot majdnem akadás nélkül lehet nézni a lassított verzióval is.

    A ludas a telenor volt, ahol telefonon azt mondták, hogy csak egyből fordulónapot követően tudnak segíteni aztán meg pénzért akartak velem számlarészletezőt kiállíttatni, stb. stb (és ezek persze mindig egy egy hónap csúszást jelentettek)

    Miután elég sokat melózom és utazom (és mindenhol van gyors net, esetleg upc wi-free), ebben az időszakban csak egyszer jutottam el a telenor ügyfélszolgálatra személyesen a nyugatiba. Este 6:30-tól 7:45-ig vártam a sorban, aztán el kellett mennem dolgavégezetlenül.

    Szeptemberben az alleeban sikerült elintéznem a dolgot.

    Offból ennyit. Az én példám már valóban a túl türelmes verzió, tudom én is. A lényeg, hogy válaszoltak mindenre és megtették a részüket. Nekem kellett volna hamarabb bemenni ügyfélszolgálatra és akkor hamarabb megoldja a telenor a bajt, de nem égett a ház teteje. Alternatíva meg nincs erre a netre, EQ akkor még nagyon gyerekcipőben volt, DPI lassítást akkor állították be nagyon lassúra, a többi meg már alapból használhatatlan a keret elfogyása után.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés