- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz
easoft #24392 üzenetére
"Beszeltem a flotta kezelovel dec 1 tol brutto 4000 ft korlatlan adatkartya es 5000 a belepes adatkartya eseten.
Kaucio nincs. 150 mbps vegig. Publlikus ip cimmel"Most pedig: 5000 ft + afa
MOST AKKOR MENNYI AZ ANNYI????
3150+áfa (4000 Ft)
vagy
5000+áfa (6350 Ft)(csak adatsim esetén akkor +5000 Ft egyszeri belépési díj)
-
arkone
aktív tag
-
törölt tag
Nem értelek. Az iQpro Telenor hálón van. Tavaly október körül a Telenor megszüntette a csomagok sávszélesség korlátozásait. Az üzletitől, a feltöltősig mindenki az adott helyen elérhető maximális sávszélességet kapja. Nagyon régóta vagyok Telenoros, most is Telenor netet használok. Pontosan tudom, hogy milyen netet fogok kapni egy iQpro, vagy bármilyen más, Telenoros hálót használó flottával.
-
Den96
csendes tag
Sziasztok!
A DPI új tarifáknál van ez a mondat: "Előfizetéshez tartozó, kötelező mobil internet szolgáltatási csomag havidíja és a benne foglalt belföldi adatforgalom".
Szerintetek pontosan mit is jelent?
Ha kötelező, akkor miért van külön havidíj írva?
Ezek szerint ez mindenkinél aktiválják, ha kéred, ha nem.
Azért kérdezem, mert pénteken kaptam egy SMS-t, hogy megduplázták az adat keretemet. Eddig azt hittem, hogy nincs is alapból aktiválva, hanem ha kéred, akkor megnövelik a havidíjat, és lesz adatcsomag is. -
Ha jól tudom az iqpro is jelentett be csökkentést, jó lenne tudni, mennyi az annyi.
-
csapee
őstag
A szerkesztés gombot használhatnád.
Értem én hogy sok a mondanivalód, de lassan csak a te hozzászólásaid vannak oldalakon át.
-
easoft
tag
válasz
KamuMazsola #24360 üzenetére
Szoval ezek utan korlatlan csomag 200 mb ig 150 mbps utana csak korlatozva van a sebesseg. Masik eseteben ugyan ez csak 500 mb ig
netto arak
200 MB 645 Ft
500 MB 876 Ft -
easoft
tag
Most olvasom van olyan ceg aki korlatlan kartyat ad 100 mb ig 150 mbps utana 100 kbps es ez a korlatlan
ilyen alapon minden katya korlatlan ahol csak korlatozzak a net sebesseget
-
nimfas
addikt
válasz
KamuMazsola #24358 üzenetére
Nekem korlátlan IqPro van... csak adat, itt sem volt kaució. A 4GB-osra van?
-
KamuMazsola
őstag
Ez a 4G+ (LTE Cat6) ez csak egy elméleti maximum. Inkább mézesmadzag, egyébként jellemzően a B3 (vagy B7) és B20 frekvenciák összekapcsolásával érhető el, már ahol mindkettő megtalálható és a készülék is támogatja. Ez csak feljavított LTE, nem hoz akkora fejlődést, mint a 3G-ről 4G-re váltás.
Megvárom még az iqpro 4GB-os ajánlatát, mármint az újat, mivel ott nincs kaukció és ilyenek szerintem az lesz a befutó.
-
Zeki
nagyúr
válasz
easoft #24350 üzenetére
Izé, lehet fényezni a dolgot, nekem falun 20-40 megabit le volt, meg kb 10 fel. Városban a melóhelyen mérve kb ugyanennyi, vagy piit több.
Szóval biztos vannak olyan helyek, ahol megfelelő telefonnal (és pont ezért nincs terhelés azon a frekin) szárnyal a net, de nem kéne mindenkit abba ringatni, hogy nála is villám lesz a sebesség.
4Gigás csan net sim kártyát az iqprotól érdemes rendelni, ahogy korlátlan netest is. Se belépési díj, se hűség, és olcsóbb lesz az is, ha jól emlékszem.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
easoft #24353 üzenetére
Az 1,2 és 4 GB-os csomagok szinte egy árban vannak. Így mondjuk, ha a 4 GB-s érdekelne, akkor most 10 ezer, vagy két havi díj szükséges előre? Ezt az összeget havonta jóváirják. Nem hordoznak semmit, mint új "előfizető" lépnék be.
Az LTE-A, vagy pluszt már a 200$-os dualsimes kínai telók is tudják. Nem kell hozzá Samu s7.
-
easoft
tag
válasz
KurtCobain #24351 üzenetére
Megkerdezem !!! engem soha nem erdekelt azert nem tudom fejbol de szerintem igen.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- PC Game Pass
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- Eladó keveset használt Rode NT-USB+ mikrofon
- Gaming PC I7-7700k, 4x8GB RAM MSI Z270A-PRO ALAPLAP
- MacBook Pro 16" 2021 / M1 Pro / 16GB / 512GB / Space Grey (117)
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest