Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
-
arkone
aktív tag
Ki lett DPI-s az utóbbi napokban?
-
t-zotya
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni mobil flotta belépése kapcsán. Ki milyen T-mobilos kedvező áras flottát tud, ahova magánszemélyek is beléphetnek. Meg mi ennek a procedúrája, meg mire lesz szükség?? Köszönöm előre is a segítséget és vállaszókat.
-
setom
tag
Létezik valamilyen alacsony havidíjú telenoros flotta, ami minden irányban felhasználható?
Nem telefonálok annyit, hogy a DPI megérje és kicsit tartok is a telenoros mobilnettől (nem tudja a mobilom a 4g-t) így inkább valami olcsóbb flotta kellene net nélkül. A netet meg blue mobilon keresztül megoldanám. -
HeliumA
aktív tag
Én küldök neked aktuálisat, ha adsz egy email címet.
"A Pénz valóban nem boldogít, mert nem érzem magam boldogabbnak most, hogy 500m$-om van, mint amikor 400m$-om volt" /Arnold Schwarzenegger/
-
Peter.70
addikt
Sziasztok, egyik ismerősöm szeretne dpi-be belépni. Kontaktot tudna valaki adni? Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
HeliumA
aktív tag
Dobj egy mail címet és átküldöm a kitöltendő doksit.
"A Pénz valóban nem boldogít, mert nem érzem magam boldogabbnak most, hogy 500m$-om van, mint amikor 400m$-om volt" /Arnold Schwarzenegger/
-
Oliverda
félisten
Telekomos flottából csak a netegyesületes érhető el kvázi bárki számára?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Melack
veterán
válasz csemberlen #16673 üzenetére
Ez jónak néz ki. Hálózaton belül sms mennyi? Lehet vaksi vagyok.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
válasz csemberlen #16675 üzenetére
Van erről egy árlistád? Mert nem tűnik rossznak, 30 ingyen sms nekem még elég is. A mobilnet meg eléggé baráti. Lassan időszerű lesz a családi számokat összevonni egy helyre. Számla névre szól? (ügyintézés miatt kérdezem)
(#16677) Oliverda : a közleményeknél láttam az 1 Gb-os opciót 1.207 Ft-ért, a többit sajnos nem.
[ Szerkesztve ]
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz csemberlen #16675 üzenetére
Csomag árakat lehet tudni, vagy csak én nem látom?
-
Melack
veterán
válasz Andrewstarr #16679 üzenetére
A "B" kártya ára lenne még érdekes nekem.
-
pietrrr
aktív tag
válasz csemberlen #16682 üzenetére
Én is kérnék privátban egy "mindenre kiterjedő" tájékoztatást a flottáddal kapcsolatban, ha nem gond.
Köszi! -
Tonyo
őstag
Nekem is kérlek, köszi!
-
setom
tag
Én is kérhetném?
Köszi. -
Melack
veterán
Nagyon szépen köszönöm!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz csemberlen #16673 üzenetére
Mobilnet árakat kérhetnék? Köszi!
-
szabog74
aktív tag
Én is kérnék árakat.
Köszönöm -
Tappancs2001
senior tag
Szia! Ha lehetne, tudnál nekem is küldeni privátban egy tájékoztatót a flottával kapcsolatban? Előre is köszönöm.
-
setom
tag
Jól értem, hogy ennél a flotta.org-os megoldásnál a hívószám a flotta nevére kerül? Vagy csak az újonnan a flottától vásárolt sim-ek esetén lehet ez érvényes?
"Fulmed Kft. a hűségidő lejárta után HASZNÁLÓ kérésére hozzájárul ahhoz, hogy a jelen szerződésben érintett hívószám / előfizetés felett szabadon rendelkezhessen, azt a továbbiakban maga által kezdeményezett előfizetés-módosítással a saját nevére írassa át. (Lsd. SZOLGÁLTATÁSI ÁRLISTA.)"
-
arkone
aktív tag
Ennek a fórumnak pont az a lényege, hogy ne privátban folyjon Jöhet mindenkinek.
-
HeliumA
aktív tag
Éppen ezért jó a DPI. A saját nevedet van a szám.
-
csemberlen
őstag
Fiuk/lányok akit érdekel az regisztráljon.
Minden részletet megtud.
A flotta nevén van/lesz a Sim. Eleinte zavart, de a percdíjak döntöttek. A flotta kiszámlázza névre, tehát elszámolható.
Ha bármit módosítani kell gyorsan megoldják.Hja kérem az élet nem egy habostorta
-
hbala
aktív tag
válasz csemberlen #16695 üzenetére
Hol lehet regisztrálni?
-
Sátán44
addikt
Szia
Én is kérhetnék bővebb tájékoztatást a flottával kapcsolatban?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
vapega
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest