Új hozzászólás Aktív témák

• Osibaa

senior tag

Összeraktam tegnap a gépet, még a telepítés tart, így a konfigról tapasztalataim nincsenek. Inkább az összeszerelésről tudok írni, okozott pár meglepetést a Chieftec BT-02B házikó...

Meglepve tapasztaltam, hogy ezt a házat alapvetően álló helyzetre tervezték, noha a képeken fektetve szerepel: a bal oldala nincs feketére festve, azon vannak a talpak, "alól" viszont nincsenek. A ház a képeken tágasnak tűnik, de nem az, mindennek pontosan megvan a helye, minden méretre van szabva. A magassága miatt minden csatlakozót be kell dugni az alaplap beszerelése előtt, mert utána nehéz benyúlni és célozni (takar a saját kezed). A tápegység kábelei neccesen érték el a csatlakozót az Asus M4A88T-I lapon, illetve a SATA csatlakozók is távol esnek a merevlemeztől, inkább az Intel alaplapok fura elrendezése áll közelebb ehhez a házhoz. A tápegység hűtésének zaját még nem néztem meg, mert egyelőre sok venti van leszabályozás nélkül benne és nem tudom elkülöníteni melyik hangos, melyik nem.
    Optikai meghajtót nem terveztem belerakni, de kíváncsiságból kipróbáltam azt is: a rögzítése trükkös, egyszerű kis műanyag, mégis biztosan tartja. Az AMD Athlon II-höz adott gyári hűtő és az optikai meghajtó között kb. 1 cm rés van, így akár hűtőcsere nélkül is beférne, jól kalkuláltak a Chieftec-nél.
    A ház minősége alapvetően jó, de van pár csiszolatlan felület, ami lerántotta a bőrt a kezemről (utólag dugtam be az alaplapi csatlakozókat).

Terveztem képeket csinálni, de kiderült, hogy a fényképezőm "megromlott", mikor elraktam még jó volt, most pedig nem. :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés