- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Csak célzom... aztán max mellémegy.
Értsd: van egy próbakitem, 6000-es ami elvileg tudhat 7000+ -t (ebben van 10 perc keresgélésem fórumokban), meg egy 7000-es, amit igen olcsón sikerült beszerezni. Szóval se nagy felárat nem ér nekem, sem hosszú állítgatást amit írtál, ha ez lesz akkor goto 6000 (vagy amit az IF/MC bír és annyi).Egyrészt "rá vagyok szokva", eddig is 4000/2000 ill. 4200/2100-on ment 1:1-ben a 4650G-m, 5600G-m.
De ez csak azért volt mert viszonylag egyszerű volt belőni: megfelelő chip, az APU-k jól bírják az ilyen tuningot, setupot meg találtam gyorsan jót (CB fórum pl.) amivel kb. 4-5 körből megvolt a beállítás. Ja és jó lap bios... volt anno amivel állítgattam jobbra-balra de sehogy nem volt stabil, ráadásul minden minimális szar állításra jöhetett a bios reset. Akkor rövid sz***s után nem is foglalkoztam vele, majd jött egy olyan bios amivel a fenti, 4-5x 10 perc állítgatással megvolt a végeredmény.
Tesztek alapján amúgy nincs sok előnye valóban, tisztán grafika oldalról sem mondjuk egy 6000/6400 szinkron vs 7000-8000 aszinkron beállításnak... szóval ez tényleg inkább passzió, az meg addig érdekes amíg jópofa. Szenvedni nem fogok vele.
@TurboK0
Köszi, ez nem rossz. Egyelőre csak a szokásos tapogatózás ház ügyben, nincs eldöntve mi legyen csak érdekel mit bírhat pontos méretekben a C6 ITX. ATX táppal is volt némi reményem ránézésre (persze csak elbarkácsolva középről a tápot), de jobban utánaszámolva ez tök esélytelen, 43mm a ram, alatta slot+lap+távtartók. Az ATX táp 150mm a ház pedig 202mm. Kívülről.És még rátenni se kéne direktben a tápot a ramra.
Akkor lehet, hogy más lesz az irány... vagy mégis átgondolom az SFX-et. (Amúgy a C6 ITX-ben az SFX felfogatás ránézésre nem tűnt középen lévőnek, csak az ATX. De csak kép alapján, szemre mondom.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest