Új hozzászólás Aktív témák

• TurboK0

tag

válasz Vigneau #61677 üzenetére

Nagyon szép munka! A ház tetején az SSD-t milyen rekeszbe szerelted be?

Nálam is ilyen ház van, jelenleg így néz ki:

Legalul 10GbE hálókártya, felette eSata kimenet (USB dokkolóknál 100x megbízhatóbb).
    Közepén a nagy üresség a videokártyának lesz majd, de a kártyámnak nem az oldalán hanem az elején van a táp foglalata, ezért annak is kellett rendelni egy 180 fokos toldót, illetve az alaplapi SATA portnak is rendeltem, reméljük azzal jobban elfér.

Pont egy-egy centi híján nem fér el benne semmi sem rendesen, ha mind a hat oldalán csak egy-egy centivel hosszabb lenne, még akkor is törpe házikó lenne de sokkal könnyebb lenne szerelni. Alján pl. a PCIE slot blokkolja az alsó venti portot, alaplap oldalán a 90 fokos SATA port csak spéci rövid kábellel használható és azzal is feszül az előlapnak, stb.

A hűtéssel nem vagyok megelégedve, a hőmérsékletek nem vészesek (kb. 5 fokkal több mint egy Fractal Define Mini C házban hyper 212 hűtővel), a gond az hogy így tűz forró levegőt fúj ki a gép. Ez most még nem gond de nyáron brutális lesz.

SFX táppal lenne az igazi mert úgy több hely marad a légáramlásnak is. De egy minőségi SFX táp többször annyiba kerül mint ez a kaszni.

Olvastam neten hogy ha 12 centis ventis SFX tápot használsz, akkor azt fel lehet fogatni a venti tartóra. Úgy pedig elfér benne egyes torony hűtő is (kb. 155mm magasságig)!! Majd ha lesz pénzem új tápra akkor megpróbálkozom vele.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés