Új hozzászólás Aktív témák

• Francia91

veterán

Amúgy érdekes, hogy a Gigabyte B450i Aorus Pro WIFI lapról sok rosszat olvastam, pl tipikus, hogy melegszik a VRM. Ugyebár ezt a lapot tavaly nyáron vettem havertól 12 ezerért, aki fejlesztett X570/5800X párosra, anno nála sem melegedett, mondjuk Top Flow hűtés párti, ahogyan én is.
    Ahogy hozzámkerült, én azzal kezdtem, hogy a VRM, az M.2 SSD alatti chipset és az SSD gyári thermal padját cseréltem méretazonos TG Minus Pad-ra. Az M.2 foglalatot nem is használta, azon még rajta volt a gyári védőfólia is.
    Tegnap nyomtam a géppel CB23 tesztet, Prime 95 tesztet, a VRM 52 foknál tetőzött, minden más esetben 35-39 fokon üzemelt. Felrakott üveg oldallap mellett teszteltem a gépet. Valószínűleg a Big Shuriken 3 alaplapra fújt áramlata és az új, minőségi thermal pad teheti a dolgát, valamint a Ryzen 5 5500-zal nincs annyira kihajtva VRM. Gondolom én, de kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, véleményekre

#58756AxBattler

14.00 után hazaértem, lefotózom, milyen routert adott a Telekom. Mondták is, mikor rákérdeztem bekötéskor, hogy ez tényleg olyan router-e, mondták hogy "persze, 1000-res optikai kábeles net mellé Wifi 6 AX routert szerelnek be"

Új hozzászólás Aktív témák