Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sff-cucc

csendes tag

válasz Rick4 #58187 üzenetére

Ma mar nehezebb kompetens gepet osszerakni mint mondjuk 2019-2020 kornyeken amikor meg sokkal tobb ITX gpu keszult, eleve dual slot volt minden es az aranykorat eltek az olyan hazak mint az SG13, Dan A4-SFX, Ghost S1 meg ilyenek.
    Viszont az elore osszetett mini PC-k nem erik meg szerintem. Akar integralt, de foleg az olyanok mint NUC meg Zotac, meg egyeb gyartok sajat kis nevezesei, mert ezek olyanok mint egy gamer laptop. Sajat kulon alaplapjuk beleintegralt processzorral es sokszor videokartyaval, egyedi hutessel es nincs meg a modularitas azon tul, hogy millyen M.2-t vagy esetleg maptop memoriat raksz bele. Pedig az, hogy tudjam cserelni benne az alkatreszeket az nagyon fontos. Emellett ezek az osszeallitasok altalaban masfelszer dragabbak mint ha sajat magad pakolnad ossze es valositanad meg akar jobban es olcsobban ugyanazt, vagy jobban egy erossebbet ugyanannyiert. Jobb hozzaferhetoseg is van a hazon belul az alkatreszekhez es jobban konnyebben karbantarthato es cserelheto minden. A vizhutest en inkabb meghagyom a toronyepitoknek, teljesitmeny tekinteteben eddig le tudtam mondani a 4k 240fps-rol. Nyilvan ha valaki olyat akar, akkor ottvannak a toronyhazak. Ehhez mindig is hozzatartozott a kompromisszumkeszseg. Az benne a jo, hogy aki beeri egy 3060Ti vagy 6600 XT szintjevel vagy az alatt (szerintem a pc felhasznalok 90%-a), annak adott a lehetoseg, hogy piciben is osszehozzon egy jol mukodo gepet a megszokott nagy tartalyok helyett. Emellett, meg megemlitendo hogy a hamarosan erkezo 4070 is siman csak 240mm hosszu dual slotos kartya lesz.

Új hozzászólás Aktív témák