Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
PROTRON
üzenetére
Ez egy eladásra szánt gép, szóval mindegy, technikailag mi van benne, ez amúgy egy 1TB-os adata 750-es ssd, nem a rosszabik vége szerintem. De volt benne egy 500-as Kingston, azt vettem most ki, azzal is érezni lehetett, sőt, azelőtt egy samsung p981-est próbáltam, a különbség ugyanúgy megvolt még a ryzen 7-es konfiggal is, igaz ott alig volt érezhető.
Ha a trabantba Ferrari motort raksz, úgy fog menni, mint az állat, ez nem lesz példának jó...
Pláne úgy nem lesz jó, hogy csak az SSD-re szűkíted a példákat meg a mondatokat, miközben én azt írtam, hogy :
"bár nyilván több más dologgal együtt egyben érezni."
Mert a kolléga vacillált, hogy rakjon-e be másik konfigot a házba, azaz foglalatváltással, jobb procival, gyorsabb ramokkal tovább jutna-e, én meg mondtam hogy tovább.Nyilván tudjuk, hogy az újabb konfigok tesztekben mutatott erősebb számai a klasszikus használat során is megmutatkoznak, (hiszen a szintetikus teszt pont a vlaó életben használt funkciókat szimulálja) és ennek az SSD is részese, bárhogy is nézzük. Én se mondtam azt, hogy egy régi P4-es gépbe SSD-t téve megtáltosodik, és lever minden 13 genes cuccot, nyilván nonszensz is lenne.. Hanem azt, hogy ugyan a kolléga nem akar konfigot fejleszteni, pedig összességében érezni a különbséget egy 2 éves cucchoz képest is.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black - Garancia: 2034.10.07 ALZA
- Eladó 2 x 8 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000MHz CL30 memória
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest