Új hozzászólás Aktív témák

• tthom

senior tag

Csak érdekességképp osztom meg veletek, hátha valakinek szintén megtetszik a megoldás.

A lehető legkisebb, még nagyjából szellőző házat kerestem 3.5" + 2.5" + ITX lap párosnak, VGA nélkül.

Már egyszer felmerült, de most össze is pakoltam az ötletet, a kiindulási alany két darab Chieftec IX-03B-OP, ugye jó áron beszerezhető. Nekem tetszik, elég kompakt lett, a gyerekek szerint Petronas-ikertorony jelleg.

A két torony, közötte Vention USB hub, hogy legyen elől is port, de hátul is van egy, hogy ott is legyen bőven. :) .

Noctua nh-l9i hűti az i5-8400-at.

Az eredeti előlapok feliratmentesítve és szálcsiszolt hatású fóliázva, alatta HIFI műanyag lábak.

A távtartókon sokat agyaltam, hogy honnan tudnék pont USB hub szélességűt, mert ugye össze kell fogatni rendesen, hogy stabil legyen és a mindenféle vállfákon lévő méretjelölő kis műanyag karikákból pont találtam 4 akkorát. Ez a része kicsit gyenge, mert tél lévén, nem akartam festeni, így csak filctollal lett eltüntetve a szám róla. :)
    Hármas csavar fogja össze a két oldalt.

Az SSD direkt nem m2 / nvme, hogy az se a proci mellett fűtsön.

Szerk: középtájt a képeken balol oldalt van egy fénylő pötty, csak valami dirib-darab maradt rajta, élőben fel se tűnt, de most leszedtem. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés