- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
Csak érdekességképp osztom meg veletek, hátha valakinek szintén megtetszik a megoldás.
A lehető legkisebb, még nagyjából szellőző házat kerestem 3.5" + 2.5" + ITX lap párosnak, VGA nélkül.
Már egyszer felmerült, de most össze is pakoltam az ötletet, a kiindulási alany két darab Chieftec IX-03B-OP, ugye jó áron beszerezhető. Nekem tetszik, elég kompakt lett, a gyerekek szerint Petronas-ikertorony jelleg.
A két torony, közötte Vention USB hub, hogy legyen elől is port, de hátul is van egy, hogy ott is legyen bőven.
.
Noctua nh-l9i hűti az i5-8400-at.
Az eredeti előlapok feliratmentesítve és szálcsiszolt hatású fóliázva, alatta HIFI műanyag lábak.
A távtartókon sokat agyaltam, hogy honnan tudnék pont USB hub szélességűt, mert ugye össze kell fogatni rendesen, hogy stabil legyen és a mindenféle vállfákon lévő méretjelölő kis műanyag karikákból pont találtam 4 akkorát. Ez a része kicsit gyenge, mert tél lévén, nem akartam festeni, így csak filctollal lett eltüntetve a szám róla.
Hármas csavar fogja össze a két oldalt.Az SSD direkt nem m2 / nvme, hogy az se a proci mellett fűtsön.
Szerk: középtájt a képeken balol oldalt van egy fénylő pötty, csak valami dirib-darab maradt rajta, élőben fel se tűnt, de most leszedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged