- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wdyfys
üzenetére
Ezek a formák tetszenek nekem is, én sati ghost S1-ét vettem meg, aztán visszautalta az árát, amikor kiderült, hogy karcos, meg a talp is lejár(ismer már engem
, a tökéleteset keresem). Örülök, hogy hoffmann_ itt van és megosztotta, hogy mennyi problémától mentett meg. Sajnos nincs olyan, hogy kis helyen legyen, brutál proci, VGA és teljesen hűs. Ha mégis, annak olyan ára van, amit azért nem sokan fizetünk meg(130eFt egy rohadt gépház és még csak közel sem tökéletes!). Mission impossible
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- MÁV topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- ASUS H170-PRO + i7-6700 4C/8T - DDR4 - I/O shield - Külön is
- Kingston 2x8GB DDR4 2666MHz HyperX Predator
- CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2 x 16GB) 288-Pin PC RAM DDR5 6400 (PC5 51200) memória
- Gigabyte B550M DS3H
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- 32 GB (2x16 GB) ADVANTECH 3200 MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, a tökéleteset keresem). Örülök, hogy hoffmann_ itt van és megosztotta, hogy mennyi problémától mentett meg. Sajnos nincs olyan, hogy kis helyen legyen, brutál proci, VGA és teljesen hűs. Ha mégis, annak olyan ára van, amit azért nem sokan fizetünk meg(130eFt egy rohadt gépház és még csak közel sem tökéletes!). Mission impossible