Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Narmiaren #43832 üzenetére

Ha ezt a komponenst 5 vagy 10 év múlva is szeretnéd használni, akkor érdemes az eredetit megvenni, de ha 2 év múlva már kulcsrakész nas-t szeretnél venni mert elfogy a türelmed a hackeléshez, vagy belelendülsz és kell még sok HDD meg Eternal CPU POWa (elnézést) a transzkódoláshoz akkor felesleges most 18K-t elkölteni rá szerintem.

A nagyobb mindig jobb, :) Ahogy a kolléga írta 2 hdd-hez a 72W-os optimálisabb. A 90-est is kerestem, de egy ideje de nincs forgalomba sehol. igazán nagy áramot induláskor, a hdd-k felpörgésekor vesz fel egy ilyen gép, azt kell kibírnia összehullás nélkül az AC-DC-nek. 3,5" lemezenként olyan 20-25W, 2,5" lemezenként 8-10W. Egy erős túllövéssel az elején ami 100-200ms-ig tart majd exponenciálisan csökken ahogy felveszi a fordulaot a lemez.

Nálam 4db 7200-as HDD-vel ~150 watt felpörgéskor 3-5 sec és ~50W-ra áll be tétlenül forgó lemezekkel. Ezek nem kérnek elnézést induláskor, de amit sima nas hdd-nek árulnak, "intelligensen" elnyújtottabban pörögnek fel azzal 100W körül megúszható és 38-45W tétlenül mert ezek a HDD parancs nélkül is leveszik a vezérlőjük órajelét, és kirakják a fejet parkolni.

(#43834) cinemazealot: Amikor egy termékkel vásárolod, akkor végfelhasználónak jár hozzá olyan kábel, amit a vásárló régiójában szabványosítva van. De én úgy tudom opcionális a táp kábel, és külön a megrendelőnek kell megjelölni a hosszát, dugó típusát, ha kéri ezt az opciót a tápegység gyártójától.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés