Új hozzászólás Aktív témák

• Buckey

őstag

Köszönöm a segítséget, épp ez a bajom, hogy nem sok választék van, ami számomra ismert, márkás termék, és vannak fenntartásaim is a kiszemelt alanyokkal (ha a képeknek hinni lehet). Bár, biztos én tévedek és eltúlzom az egészet. :U
    Valamennyit konyítok a villanyhoz, össze is tudnék dobni egy áramkört, csak a csatlakozókat kellene megoldanom, mondjuk az egy selejtes tápból megoldható. De ebben az esetben egyszerűbb egy kész terméket vennem, ami kipróbált. :)

(#37364) Geree, akár még érdekelhet is, külső adaptert meg veszek hozzá. Mondjuk a neten talált képek alapján nekem nem tiszta a betáp csatlakozó a panelen, konkrétan erről van szó: :F

A Chieftec honlapján viszont így is megtalálható, ami logikusabb:

És itt nem írnak a paneltápról, csak a külső tápegységről és a kábelekről, no meg a házról (ami nekem nem kell). Felhívtam őket, de nem ismerte az emberke a terméket, csak megrendelik és küldik tovább: [link]

(#37367) AxBattler , nem tudom, lehet, hogy jó, de én valahogy "aprónak" találom a 160W-hoz képest. Bár, manapság már nem csodálkozom semmin, mindent kicsinyítenek. :U :K

(#37368) Ribi , én max. 30-35W-ra saccoltam, ha még vészhelyzet esetér berakok egy ventilátort, ami bekapcsol, ha nagyon felszökik a hőmérséklet, bár nem szeretnék semmilyen zajkeltőt.

Gondolkoztam egy ilyen párosításon is, csak itt éppen van egy ventilátor. Nem tudom, mennyire lenne hangja. Mondjuk csak egy AC/DC táp kell hozzá, így nem lenne ennyi gondom. :D

[link]
    [link]

Mondjuk jóval erősebb, de drágább is! :O No, meg a ventilátor. :O
    Azért bízom benne, hogy a kis J4205 is elég lesz a mindennapokban (böngészés, egy kis alap képszerkesztés, szövegszerkesztés, kis tömörítés). Médiával nem lesz baja, ha jól sejtem. :DD

Új hozzászólás Aktív témák