- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolink Satelite Plus - Caseking oldal (gyári oldal hiányában)
Az ismert dizájn, immár alu előlappal, és felső szellőzőrács, USB2.0 nélkül. Varázslótól már rendelhető.Berendeltem az eredeti változatot, de otthon kibontva azonnal feltűnt a rettenetesen gagyi műanyag előlap - komolyan, ennyire ratyi, vállalhatatlan, fröccsöntött burkolatot még életemben nem láttam. Vissza is vittem a boltba, elállással, beköltözés nélkül... pedig a fém kasztni még úgy elment, a váz CM120 szintű, annál kicsit vékonyabb oldalsó burkolattal.
Ez a Plus viszont egész jónak tűnik, csak a szellőzőrácsokra kellene még valami porszűrő, ami plusz pénzkiadás, pedig ennek a háznak amúgy is inkább a 10-12k HUF-os kategóriában kellene versenyeznie, és nem a 14k felettiben. Mondjuk a mATX támogatás miatt lehet, hogy inkább ezt rendeltem volna a Metis helyett, ha időben megjelenik. Mindegy, legalább lesz indokom a váltásra, ha a Zen2 nagyobb lapot kíván.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Konteó topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest