Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

Sziasztok!

Valami "közepes, félig lapos" hűtőből mit tudtok ajánlani? Olyan kellene amire tudok normál 80-92-es ventit tenni/cserélni.

A szituáció a következő:
    Most gyári Intel hűtő pörög a G3900-on de ennek 1000rpm a minimuma ami nem szimpi, jó lenne lentebb tolni.
    Van még egy Big Shuriken 2 rev B-m, eddig az volt rajta de az meg overkill már erre a procira ami szinte termeli az áramot. :) Eddig kaptak a HDD-k is a Shurikenről, ez volt a koncepció, de most a proci foglalat is fentebb került így már erre sem jó. Utóbbitól nehéz szívvel, de megválnék így.

Magasságban nem kell extra alacsony, 75mm volt eddig (A Shuriken is rendes 25mm-es ventivel ment). Jó lenne 80 helyett inkább 92-es méretű ventivel és bár alig kell hűtés, de ha az 1-2cm magas borda helyett vmi normális 3-4cm-es lenne azért nem lenne rossz. De nagyrészt csak nagyokat vagy extrém kicsiket/alacsonyakat találtam.

Amiket néztem: ID-Cooling IS-20i vagy vmi hasonló, mert ez is elég kicsi. Találtam még Jonsbo coolereket ilyen kialakításban, ill. Akasa-ból láttam még Intel gyári-szerűt de normál ventivel ha jól néztem. Ha létezik ilyen cucc, akkor akár az is elég lenne, hogy a mostani gyári Intel borda kapna egy ilyen keretet, amire rámegy a normál venti. De a nagy barkácsolást most időhiányban kerülnél.
    Árban is vmi occsóféle lenne jó, lévén, hogy nincs mit agyonhűteni. De nem alapfeltétel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés