Új hozzászólás Aktív témák

• MrDerekas

addikt

Nah Urak! Sok fenyegetőzésem után, immáron a beígért képekkel jövök. Cinemazealot kolléga igényeit ( :) ) szem előtt tartva a fényhatásokra fókuszálva. Ami update ez ügyben, hogy a 277 mm-be, csak bepakoltam a két 30 centis csövet :D Flex és hajlítás nélkül. A képeket imgur albumba töltöttem fel, ha esetleg ez számít a mobilról olvasóknak.
    Akkor a képek minimum fénytől a maxig. (Bár lassú a venti a minimális melegedés miatt, így gyérebb a fénye is.)
    Raidmax Atomic black
    A hivatalos oldala

Pro és kontra:
    Kicsomagolás után kigyönyörködtem magam benne, mert mocsok jól mutat. Hely van, ezért nem szükségszerű egy még kisebb házikó nekem. A gyári ventije meglepően csendes, igaz az integrált J1900 proci sem izzasztja a rendszert. Igazából NAS-nak vettem/építettem, ami feladatra untig elég. Oprendszer FreeNAS, ami egy 16 gigás usb 3.0 pendrive-ra van telepítve (megmarad a szegényesnek tűnő két darab sata port a lemezeknek). Egy 8 gigás HiperX ram is került bele, ami szintén elég lesz még jó darabig. Mivel az itthoni hálóm 10/100-as csak, valamint a tv-ém is egy pana HD plasma, a 720p filmekkel gond nélkül kiszolgál, miközben a mobilon/tableten is turkálják a médiákat. A táp - már írtam is - szintén csendes. A leghangosabb benne a Seagate vinyó (surrog a lemez). Nagyon jól fest kivilágítva is. Külön jó, hogy enyhén sötétített az oldalüveg/ablak/plexi, nem olyan bántóan éles a fény. Kis extra ebben még, hogy a ház eleje felé jobban be van "kormozva" és jótékony homály fedi a gólyafészket idéző kábelrengeteget, amit sikeresen betuszmákoltam a táp tetejére. Nekem nagy előnye volt, hogy normál ATX táp megy bele, mert esetleges meghibásodás esetén, azonnal tudom pótolni. Hirtelen ennyi. Vagyis még az, hogy jól szerelhető. Mérete ugyan adja a nehézséget, de nem okozott problémát helyre tenni benne a dolgokat. (Na jó a 30 centis neonok azért magas-labda volt :) ) A kábelmenedzselésről meg nem is tudom... Nekem sosem volt szépen, vagy profin rendezett házam. Inkább csak olyan félrerámolós, begyömöszölős módon intéztem ezt a részt mindig.
    Egyetlen negatívumot tudnék kiemelni. Mégpedig az oldal és első plexi. Nagyon könnyen karcolódik. Annyira, hogy mikor lehúztam a védőfóliát máris hajszálkarcos volt. Extra puha törlőpapírral is tükröződésben látszó karcokat hagy. Rettentően szedi az ujjlenyomatot is. Mondjuk azt a szál-csiszolt alu részek is. (Ezek a szál-csiszolt burkolatok is jól néznek ki) Ami még fura, hogy a full fekete házhoz, fehér kábelkötegelőt adnak. Minden csavar is mellékelve, amik legalább feketék.
    Bocs a hosszúságért, de olyan jól néz ki, hogy ömlengenék mér tovább is róla ;)

Ha esetleg off lenne, akkor a házigazda javítsa, ha kérhetem ;)

Új hozzászólás Aktív témák