- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. Van benne elég anyag és szerelni sem volt nehéz, adnak hozzá elég csavart.
Legalacsonyabb fokozaton alig hallható a gép fél méteren belül is.
Ha sok 3,5-es vinyóhely kell + mini-ITX méret, akkor szerintem elég jó választás a Node 304.
(#22414) miklosss2012:
Az egy Scythe Kozuti, csak kivettem belőle a gyári ventijét (ami a borda alatt volt) és rátettem egy 8 centis Noctuát, ami eddig ház szellőztető volt, de mióta Haswell-re váltottam, azóta csak a régi gépem bekapcsolásakor indult el. Aztán meg leállt és nem kellett működnie, nem melegedett annyira.
Eredetileg egy kisebb, laposabb konfighoz vettem ilyen lapos hűtőt, de nem akartam cserélgetni, mert meg vagyok elégedve a teljesítményével.Tervezem egy nagyobb (12 centis) ventit venni rá, ami PWM-es is, hogy tényleg tudja magának szabályozni a proci.
Új hozzászólás Aktív témák
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lexus, Toyota topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Futás, futópályák
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Asus B85M-Plus + I3-4130 Processzor
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Branded Memory 64GB DDR5 4800MT/s ECC Reg 2Rx4 BONTATLAN INGYEN FOXPOST
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest