- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Mercutio_ #19702 üzenetére
A méretet valóban lehagytam.
Most 500-as 7200-es 3.5-ös HDD van a gépben. Ez már kicsit szűkös, volt elfekvőben egy 750-esem is, amit elővettem, de bad-es lett menet közben.Ezért gondolkodtam el, hogy esetleg veszek valamit használtan bele. Occsóért, kevés ráfizetéssel.
Plussz késztetések a váltásra:
- Kicsit több hely.
- Mindkettőtől erősen rezonál a ház, a 2.5-ös talán nem olyan vészes azt gondoltam.
- Több hely maradna a a vga-nak, most közel van hozzá a 3.5-ös. Bár írtam, hogy nem fűtik fel egymást, nincs gond. De pl. nagyon kipárnázni már nem tudom, hogy ne adja át a háznak a rezgést, mert arra már nincs csak pár mm.SSD-ben azért nem gondolkodom, mert nincs sokat használva a gép, felesleges lenne bele kb.
1TB-ot is néztem, 3.5-ben, mert vannak olcsón és elég gyorsak. 1 tányérral talán kevésbé is rezonálnak.
A másik amit néztem az pont egy WD Black 2.5 750GB 7200. Kb. ugyanabban az árban.Szóval a kérdés továbbra is az, hogy ugyanolyan hangos brummogás lesz-e egy 2.5-össel is vagy nem. Ha nincs előrelépés akkor nem sokat ér a váltás.
De lehet, hogy kipróbálom és majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest