Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz Mercutio_ #19702 üzenetére

A méretet valóban lehagytam.
    Most 500-as 7200-es 3.5-ös HDD van a gépben. Ez már kicsit szűkös, volt elfekvőben egy 750-esem is, amit elővettem, de bad-es lett menet közben.

Ezért gondolkodtam el, hogy esetleg veszek valamit használtan bele. Occsóért, kevés ráfizetéssel.
    Plussz késztetések a váltásra:
    - Kicsit több hely.
    - Mindkettőtől erősen rezonál a ház, a 2.5-ös talán nem olyan vészes azt gondoltam.
    - Több hely maradna a a vga-nak, most közel van hozzá a 3.5-ös. Bár írtam, hogy nem fűtik fel egymást, nincs gond. De pl. nagyon kipárnázni már nem tudom, hogy ne adja át a háznak a rezgést, mert arra már nincs csak pár mm.

SSD-ben azért nem gondolkodom, mert nincs sokat használva a gép, felesleges lenne bele kb.

1TB-ot is néztem, 3.5-ben, mert vannak olcsón és elég gyorsak. 1 tányérral talán kevésbé is rezonálnak.
    A másik amit néztem az pont egy WD Black 2.5 750GB 7200. Kb. ugyanabban az árban.

Szóval a kérdés továbbra is az, hogy ugyanolyan hangos brummogás lesz-e egy 2.5-össel is vagy nem. Ha nincs előrelépés akkor nem sokat ér a váltás. :D De lehet, hogy kipróbálom és majd kiderül.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés