Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

Összeraktam Anyukámnak a gépet, nagy boldogság volt belőle, ami lett konkrétan:
    lc power 1350-es ház,
    asrock h61mv-itx lap,
    G1620-as proci,
    Kingston 60-as ssd,
    eddig 53K volt, a többi volt itthon:
    4 GB hyperx DDR3 ram,
    meg egy samsung 2770 27"-os monitor.
    Ez az lc power li-1350-es ház annyira ki van számolva, hogy az ssd tápkábelébe bele kellett pótolnom, mert a saját helyére se ért el. A koncepció önmagában jó, épp kiad egy ilyen gépnek is helyet, 1000-1200-as fordulaton megy a gyári proci hűtőventi, és 40°C körül van a rendszer. A ház viszont olyan kicsi, hogy ebben a konfigban más nem fér be, a hdd keret 1mm-re van a procihűtő tetejétől, még jó, hogy ezt kértem a 1340 helyett. A proci nagyon komoly 10K-ért, 18mbit-es tesztvideo-t néztem, 35-40% procihasználat, amúgy mindenre király, kegyetlen gyors a gép, nem akad semmi, persze ehhez kötelező az SSD, de ennyiért viccesen tuti vétel. A paneltáp tápegysége sokórányi működés után is kézmeleg... A lap elsőre megviccelt, mert csak 2X8GB-os Gskill memók voltak kéznél, azzal az istennek se indult...
    Készülök magamnak is összerakni egyet hasonló méretben, viszont van pár fontos rész, ami feladta a leckét, egyrészt kellene egy olyan ház, ami szintén paneltápos, szintén ez a lapos, esetleg ugyanígy lábon álló, de egy 3.5"-s hdd még belefér. Olyan lap is kellene, amin van pci sín, de nem tudom, számottevő különbség lenne-e az SSD-m sebességénél, ha sata2, vagy sata3 csatira dugom, amit találtam az csak sata2-es... Ez a Gigabyte H61N-D2V lap lenne, (47"-os lcd a monitorom, DVI- hdmi-vel dugnám rá, elvileg még a gskill-ek is mennek benne. Tudunk esetleg másik ilyenről?

Új hozzászólás Aktív témák