- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Összeraktam Anyukámnak a gépet, nagy boldogság volt belőle, ami lett konkrétan:
lc power 1350-es ház,
asrock h61mv-itx lap,
G1620-as proci,
Kingston 60-as ssd,
eddig 53K volt, a többi volt itthon:
4 GB hyperx DDR3 ram,
meg egy samsung 2770 27"-os monitor.
Ez az lc power li-1350-es ház annyira ki van számolva, hogy az ssd tápkábelébe bele kellett pótolnom, mert a saját helyére se ért el. A koncepció önmagában jó, épp kiad egy ilyen gépnek is helyet, 1000-1200-as fordulaton megy a gyári proci hűtőventi, és 40°C körül van a rendszer. A ház viszont olyan kicsi, hogy ebben a konfigban más nem fér be, a hdd keret 1mm-re van a procihűtő tetejétől, még jó, hogy ezt kértem a 1340 helyett. A proci nagyon komoly 10K-ért, 18mbit-es tesztvideo-t néztem, 35-40% procihasználat, amúgy mindenre király, kegyetlen gyors a gép, nem akad semmi, persze ehhez kötelező az SSD, de ennyiért viccesen tuti vétel. A paneltáp tápegysége sokórányi működés után is kézmeleg... A lap elsőre megviccelt, mert csak 2X8GB-os Gskill memók voltak kéznél, azzal az istennek se indult...
Készülök magamnak is összerakni egyet hasonló méretben, viszont van pár fontos rész, ami feladta a leckét, egyrészt kellene egy olyan ház, ami szintén paneltápos, szintén ez a lapos, esetleg ugyanígy lábon álló, de egy 3.5"-s hdd még belefér. Olyan lap is kellene, amin van pci sín, de nem tudom, számottevő különbség lenne-e az SSD-m sebességénél, ha sata2, vagy sata3 csatira dugom, amit találtam az csak sata2-es... Ez a Gigabyte H61N-D2V lap lenne, (47"-os lcd a monitorom, DVI- hdmi-vel dugnám rá, elvileg még a gskill-ek is mennek benne. Tudunk esetleg másik ilyenről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- Google Chrome
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Analóg fényképezés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest