Új hozzászólás Aktív témák

• saturn27

tag

Na, új ITX konfig összerakva:

Asrock b85m-itx
    intel i5 4570
    scythe big shuriken 2 rev.b
    2x4gb corsair xms3 2000mhz (a régi gépből. egyrészt spóroltam vele, másrészt a ram árak miatt el sem lehetne adni per pill)
    samsung 840 evo 120gb
    wd green 2tb
    msi gtx 660 tf 2gb
    fsp raider 550w
    cooler master elite 130

Na de nem nagyzolási szándékkal írtam, hanem hogy kicsit véleményezzem a házat.

Sajnos elég sokat kellett rá várni (ezután nem is fogok rendelni a bluechip-től), így csak most költöztettem át a már meglévő cuccokat bele.
    Összességében egy elég jó kis kuckóról van szó, jól felszerelt, könnyen szerelhető. Elég halk is, bár azért a szokásos "légmozgás zajt" lehet hallani, ami egyáltalán nem zavaró számomra. Mondjuk a fenti cuccok mindegyike elég halk, de az előző házamban (normál ATX) nagyobb csend volt mint most. De így meg jobban elférek, ami nálam szempont volt.
    A hűtőtől nem fért el az oldalsó 80mm-es venti, így azt szereltem is le, ahogy az oldalsó hdd tartó lemezt is. A szerelés egyértelmű volt és könnyű. Sok fekete csavart, meg kábelkötegelőt is adtak hozzá.
    A kábelmenedzsment közepesen sikerült; elég sok, hosszú és felesleges kábel tartozik a táphoz (jobban jártam volna egy modulárissal), meg a ház saját usb3-as kábelei sem valami hajlékonyak.

Végül is elégedettnek mondhatom magam ezzel a házzal. Bár kicsit nagynak tartom, méretben az SG05 is elég lett volna, csak paráztam az sfx táp hangjától, sokan panaszkodtak rá.

Új hozzászólás Aktív témák