- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saturn27
tag
Na, új ITX konfig összerakva:
Asrock b85m-itx
intel i5 4570
scythe big shuriken 2 rev.b
2x4gb corsair xms3 2000mhz (a régi gépből. egyrészt spóroltam vele, másrészt a ram árak miatt el sem lehetne adni per pill)
samsung 840 evo 120gb
wd green 2tb
msi gtx 660 tf 2gb
fsp raider 550w
cooler master elite 130Na de nem nagyzolási szándékkal írtam, hanem hogy kicsit véleményezzem a házat.
Sajnos elég sokat kellett rá várni (ezután nem is fogok rendelni a bluechip-től), így csak most költöztettem át a már meglévő cuccokat bele.
Összességében egy elég jó kis kuckóról van szó, jól felszerelt, könnyen szerelhető. Elég halk is, bár azért a szokásos "légmozgás zajt" lehet hallani, ami egyáltalán nem zavaró számomra. Mondjuk a fenti cuccok mindegyike elég halk, de az előző házamban (normál ATX) nagyobb csend volt mint most. De így meg jobban elférek, ami nálam szempont volt.
A hűtőtől nem fért el az oldalsó 80mm-es venti, így azt szereltem is le, ahogy az oldalsó hdd tartó lemezt is. A szerelés egyértelmű volt és könnyű. Sok fekete csavart, meg kábelkötegelőt is adtak hozzá.
A kábelmenedzsment közepesen sikerült; elég sok, hosszú és felesleges kábel tartozik a táphoz (jobban jártam volna egy modulárissal), meg a ház saját usb3-as kábelei sem valami hajlékonyak.Végül is elégedettnek mondhatom magam ezzel a házzal. Bár kicsit nagynak tartom, méretben az SG05 is elég lett volna, csak paráztam az sfx táp hangjától, sokan panaszkodtak rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest