Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz Pista0001 #18340 üzenetére

Úgy értem felesleges fogyasztás, felesleges helyfoglalás ITX-ben.
    Ha van különbség képminőségben, akkor nálam rendszercsere jön. Dvga-t ekkora és ilyen célú gépbe én már nem teszek.

Egyébként már nagyrészt leírtam a véleményem a HTPC topicban:
    - Elvileg képminőségben nincs már különbség, jó az intel.
    - Gyakorlatilag a fos intel driverek miatt megőszültem, mire eltűnt a 16-235-ös kimeneti tartomány. De végül megoldódott. (A fos driverek miatt egyéb gond is lehet: nincs pl. monitor standby, volt driver amivel szétesett az XBMC menüje, stb... - egyszóval szar a driver a használhatatlanságot súrolja)
    - Nincs 3D (értelmes árú intel prociban nem is nagyon lesz :( )
    - 24p elvben jó (kicsit rosszabb mint AMD-nél), de a gyakorlatban rossz. Intelen 4 percenként, AMD-n 8 percenként van 1 frame-nyi eltérés, de előbbin droppol is az XBMC és megakad a kép, utóbbin nincs ilyen.

Szóval lesz csere mindenképp, ha ezt nem javítják vagy nem lesz olcsó Haswell, aminél ez már nem gond. A driver persze ott is ugyanúgy lehet problémás hosszú távon.
    Igazából alapból Kabinire cseréltem volna, de annyira nem jönnek már lassan 3/4 éves bejelentés után, hogy addig ez lett belőle.

Ígértem képeket is korábban. Csak telefon volt kéznél...

A fabrikált HDD tartó aljára azóta kis gumibakok kerültek. A Coolcube oldalán egy 12-es AC venti húzza kifelé a levegőt a HDD-ken keresztül.
    A paneltáp a hátsó csavarhelyekre lett felapplikálva.
    Egyszer kap egy erősebb pico-t és akkor elbírja a harmadik HDD-t is. A ház fele így is üres. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés