- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- borg25: Kórházi beszámoló
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saturn27
tag
Volt valami cikk itt PH-n az új AMD procikról, ami nem volt túl sokat mondó, viszont azt sejtette velem, hogy valószínűleg már meg van írva az új procik tesztje és várhatóan hétfőn megjelentetik, amit várok is.
Remélem az asrock fm2 itx lap + a10-5700 páros nem lesz több 60k huf-nál, különben morcos leszek.
A Chieftec FI-01B házat én is néztem, csak utána kicsit rákattantam a vesa-ra, de ha hirtelen nem fog előkerülni egy jobb ház, lehet ennél maradok én is...Bár saját ház építésére is van elképzelésem, de sajnos időm az kevés van azzal foglalkozni és lehet anyagilag sem járnék jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest