Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni!
Adott egy SR4-2 típusú Simson motorkerékpár, 2800km van benne kapott egy új 16N1 karburátort 72 es fő fúvókával ( ìgy lett véve).Sajnos benne hagyták az üzemanyagot illetve a csap elzárva is folyt, valamint a karbiból nem engedték-járatták ki ìgy tették el télire.Most kezdésnek átláthatóra, átfújhatóra pucoltam minden fúvókát.Elvileg jó beállìtottam az úszót feltöltés után, ha ketté veszem a kis váll alatt van picivel a tüzelőanyag szintje, tehát elvileg, ha össze van rakva és benne van az úszó stb nagyjából jó kellene legyen.A motor rátolt szivatóval pöcröf indul, de ha azt leveszem akkor felpörög pár másodpercig, majd kb 3 másodpercre alapjáratot "szimulál" és leáll. A levegő csavart 2-2.5 fordulatokon próbáltam.A súbert állìtót-alapjárati csavart a már "szivatóval" betekert motornál próbáltam kíjebb bejebb tekerni, de nem hozott változást. Gázkarral, szìvató nélkül nem indul be semmi módon. A súbert tűt most lejjebb raktam így fölötte kettő alatta egy rovátka van, de emellett állítgatva a csavarokat is ez a végeredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest