- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni!
Adott egy SR4-2 típusú Simson motorkerékpár, 2800km van benne kapott egy új 16N1 karburátort 72 es fő fúvókával ( ìgy lett véve).Sajnos benne hagyták az üzemanyagot illetve a csap elzárva is folyt, valamint a karbiból nem engedték-járatták ki ìgy tették el télire.Most kezdésnek átláthatóra, átfújhatóra pucoltam minden fúvókát.Elvileg jó beállìtottam az úszót feltöltés után, ha ketté veszem a kis váll alatt van picivel a tüzelőanyag szintje, tehát elvileg, ha össze van rakva és benne van az úszó stb nagyjából jó kellene legyen.A motor rátolt szivatóval pöcröf indul, de ha azt leveszem akkor felpörög pár másodpercig, majd kb 3 másodpercre alapjáratot "szimulál" és leáll. A levegő csavart 2-2.5 fordulatokon próbáltam.A súbert állìtót-alapjárati csavart a már "szivatóval" betekert motornál próbáltam kíjebb bejebb tekerni, de nem hozott változást. Gázkarral, szìvató nélkül nem indul be semmi módon. A súbert tűt most lejjebb raktam így fölötte kettő alatta egy rovátka van, de emellett állítgatva a csavarokat is ez a végeredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Akciókamerák
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Welock Touch 51
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest