- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
Most hogy vettem a Scarabeot, csak nem hagy nyugodni a kisördög. Régebben egy 200as runnerrel jártam nagyon szerettem... Tehát megnéztem most egyet
Ez még a régebbi széria volt. 2004-es. Viszonylag jól gyorsult a hangja is szép volt, de ha elérte a kb 70-et akkor szörnyen elkezdett imbolyogni. Mitől lehet ez? Ha lassabban mentem és akkor cikáztam akkor is érezni lehetett ezt az imbolygást, bizonytalanságot.
Illetve 80-90től eléggé megállt a gyorsulása én jobbra emlékeztem.
+1. A hátsó kerék fölött ahol az aksi van valami víz csöpögött, tudtommal ott nincs semmi, lehet csak felvertem valami vízet. Vagy van ott valami?Szerk.: Most néztem videókat youtuben runner gyorsulásról ott szintén belassul 90 körül. Nekem az újabb fordulatszámszabályzós volt, de most arra sajnos nincs lehetőségem. Tehát a blokk valószínűleg jó. Alapjáraton pörgött a kerék, de már régen volt beindítva így viszonylag magas volt az alapjárat.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- YouTube
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest